MrRush Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 Εγώ πάντως έχω ένα buffalo trace δίπλα καλού κακού Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mandos Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 Μόλις τώρα, primeragt είπε Σε 5 θα ανοιξει το ξερω, απλα αναρωτιεμαι μέσα μου γιατι σε μια τέτοια να δειχνει κονσερβα (ωραια κονσερβα, αλλά κονσερβα) και όχι live μετάδωση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CleanthisD Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 Έστω ενα δάκρυ περίμενα ότι θα ρίξει ο Κιμαρος. Είναι τέρμα ψυχρός ο κιαρατας 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basilis_k6 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 θεος ο λαντο στην συνεντευξη. . τον ρωτησαν ποιος θα το παρει και ειχε μαξ btw Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kosmsamo Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 Από το GP του Μεξικού κάνω stalking στο θέμα. Έχω διαβάσει πολλά (ωραία και …όχι τόσο ωραία, για f1 μιλάμε, όχι για ποδόσφαιρο). Το μόνο που θέλω να γράψω είναι να έχουμε έναν καθαρό αγώνα και να κερδίσει ο καλύτερος, χωρίς Τσέκους και Μπότηδες. Ο Μαξ (full disclosure, δεν τον πάω μια λόγω χαρακτήρα, όπως έδειξε και στην Τζέντα) έχει δείξει ότι μπορεί. Και (αν εξαιρέσουμε το τσίρκο στο Σπα) το αξίζει, όπως δείχνουν και οι νίκες του. Εγώ από την άλλη, θέλω Χαμ. 😀 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Diinekis21 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 ❤️❤️❤️ 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papp0us Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 Ena pit stop δίνει και Pirelli πάντως, και με τη μαλακή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, papp0us είπε Ena pit stop δίνει και Pirelli πάντως, και με τη μαλακή. Ετσι μαλλον θα παει, 1 πιτ στοπ, ο Μαξ απλα θα εχει ενα μικρο θεμα στο τελος του αγωνα επειδη θα εχει ~5 γυρους παλιοτερα ελαστικα. Αν ο Χαμ δεν πλησιαζει, τοτε θα προσπαθησει να κανει και 2ο πιτ στοπ μπας και κατσει κανα SC κλπ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AntonisKo Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 Καλό αγώνα σε όλους , τα λέμε σε 2 ώρες. 🏎️🍾 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zanskou Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 Καο μαμω τα σήματα 5λεπτου! Η αδρεναλίνη στο max 😁 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Diinekis21 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 Ωραία intros και videos ειδικά για σήμερα το SkySports! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FrankyGR Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 Καλό αγώνα να έχουμε. Τέτοιο Hype από τότε με τον Schumi (1o με Ferrari) στην Suzuka !! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Manoleros95 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 Αιντε ξεκιναμε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
~mxls~ Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 Άμα δεν το σηκώσουμε, μην μου μιλήσει κανείς ε 3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tesla22 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2021 GOmax Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις