liakinen Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2021 6 λεπτά πριν, tommy^ είπε Eγω γιατι πιστευω οτι τα kerbs θα αποτελεσουν game changer με δραματα σε ελαστικα;;; Κάνανε αλλαγές είπαν νομίζω. Αλλαγές στις αλλαγές δηλαδή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papp0us Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Αλλάξανε πίσω πτέρυγα στις Redbull αλλα φαίνεται πως χάσανε το τρίτο κομμάτι που ηταν πολύ καλοί. Δείχνει να το ψάχνει ακομα πολύ η RB, δεν ξέρω αν αυτό ειναι καλό η κακό. Επεξ/σία 11 Δεκεμβρίου 2021 από papp0us Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CleanthisD Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2021 Tους τελείωσαν τα soft στην Ferrari? Γιατί q1 με medium? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GoMaR Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2021 Θα γύρισε ο μπινοτο ισως για αυτό και στρατηγική από lidl 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
flexpick Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2021 5 λεπτά πριν, papp0us είπε Αλλάξανε πίσω πτέρυγα στις Redbull αλλα φαίνεται πως χάσανε το τρίτο κομμάτι που ηταν πολύ καλοί. Δείχνει να το ψάχνει ακομα πολύ η RB, δεν ξέρω αν αυτό ειναι καλό η κακό. Καλο τουλαχιστον το ψαχνουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papp0us Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2021 Μόλις τώρα, GoMaR είπε Θα γύρισε ο μπινοτο ισως για αυτό και στρατηγική από lidl -"Μεσιέ μπινότο , μετά τη διακοπή πάμε μπάλα" "Molto bello ΒΓΑΛΤΕ ΤΟΥΣ ΜΕ MEDIUM" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakinen Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2021 Ψάχνω email επικοινωνίας με Ert (παρουσιαστές) θέλω να βγάλω το άχτι μου πριν τελειώσει η σαιζόν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tommy^ Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, liakinen είπε Ψάχνω email επικοινωνίας με Ert (παρουσιαστές) θέλω να βγάλω το άχτι μου πριν τελειώσει η σαιζόν. Γιατι βρε;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Diinekis21 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2021 2 λεπτά πριν, liakinen είπε Ψάχνω email επικοινωνίας με Ert (παρουσιαστές) θέλω να βγάλω το άχτι μου πριν τελειώσει η σαιζόν. Έχουν και fb . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakjim Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2021 Αν δεν κάνει έντονο sandbagging o max, δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tommy^ Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2021 Μόλις τώρα, liakjim είπε Αν δεν κάνει έντονο sandbagging o max, δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα.. Λογικα κανει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakinen Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, tommy^ είπε Γιατι βρε;; Έχω να γράψω πολλά και για το ύφος τους στο περασμένο αγώνα και για το τι θέλουν ή δείχνουν να θέλουν. Και για την άποψη τους για την επιστροφή της βαρεμάρας. Ο μόνος που θα διασωθεί είναι ο Junior. 2 λεπτά πριν, Diinekis21 είπε Έχουν και fb . Αυτοί έχουν εγώ δεν έχω 😋 3 λεπτά πριν, liakjim είπε Αν δεν κάνει έντονο sandbagging o max, δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα.. Ο Max πρέπει μετά τον πρώτο γύρο αύριο να πάει και να το παρκάρει στα Pit και να πει στον κοντό Βρετανό έλα ρε μ@λ@κα μπες μέσα να σε δούμε τι σκατά μπορείς να κάνεις με το σαπάκι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
~mxls~ Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2021 Η νέα χάραξη είναι χειρότερη της προηγούμενης. Καταπληκτικό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papp0us Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2021 O perez 6 δέκατα πίσω, πάλι μόνο του τον βλέπω τον Μax στον αγώνα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakinen Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2021 Μην διαβάσω κοντά είναι οι δύο τους κτλ. Κόλπο είναι 🙃 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις