Επισκέπτης Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 7 λεπτά πριν, Sugizo είπε Κλάμα ο Hamilton, κλάμα και εδώ μέσα. Την μεγαλύτερη φουστια φέτος την έκανε ο Λούις στη Silverstone, αρέσει δεν αρέσει. Όλες τις π@π@ριες του Μαξ μαζί να βάλετε για φέτος, δεν την φτάνει την από πάνω. Και ο VER τον καβάλησε στην Monza, ευτυχώς που ήταν το halo..
papp0us Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 33 λεπτά πριν, ioannis__ είπε Και ο VER τον καβάλησε στην Monza, ευτυχώς που ήταν το halo.. Το πρόβλημα είναι οτι εκτός από εμάς που δεν έχουμε ιδέα, τα ίδια θα πιστεύει και αυτός, γιατί αυτό μπαίνει σε κάθε στροφή, σαν τον Λευτέρη τον οδηγό του ΚΤΕΛ Ιεράπετρας. Του χαϊδεύουν τα αυτάκια στην Redbull, του τα χαϊδεύει και η FIA γιατί καλώς η κακώς είναι οδηγάρα, και κάθε χρόνο τον χρειάζονται όλο και περισσότερο, του τα χαϊδεύει και ο κόσμος και τον βγάζει οδηγό του αγώνα σε ένα GP σαν το τελευταίο. Όταν θα έχουμε τίποτα ΣΟΒΑΡΟ όμως, θα είμαστε όλοι "το ήξερα εγώ ότι όταν οδηγεί έτσι στο τέλος θα την πάθει" Και για να ξέρουμε τι λέμε, δεν είναι ο πρώτος που κάνει τέτοια, και ο Hamilton τα ίδια ΣΚΑΤΑ ηταν μικρός, αλλα είναι ο πρώτος που τα κάνει, και του χτυπάνε φιλικά την πλάτη. Επεξ/σία 8 Δεκεμβρίου 2021 από papp0us
~mxls~ Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 Μπα όχι, καμία σχέση ο Λιούις, και όταν ήταν ρούκι. 5
eMike Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 39 λεπτά πριν, papp0us είπε Και για να ξέρουμε τι λέμε, δεν είναι ο πρώτος που κάνει τέτοια, και ο Hamilton τα ίδια ΣΚΑΤΑ ηταν μικρός Δεν ισχύει. 3
papp0us Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 Εγώ θυμάμαι 10-11 που τον είχανε στη μπούκα όλοι. Eντάξει δεν παίρνω και όρκο οτι ηταν αυτό το χάλι, αλλα σίγουρα 6-7 αγώνες είχε καταστρέψει 🤣
haHa Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, papp0us είπε Εγώ θυμάμαι 10-11 που τον είχανε στη μπούκα όλοι. Eντάξει δεν παίρνω και όρκο οτι ηταν αυτό το χάλι, αλλα σίγουρα 6-7 αγώνες είχε καταστρέψει 🤣 Ηταν μια χρονια που επαιζε συγκρουομενα(κυριως με τον Μασσα), ενω μια φορα ειχε καταφερει να τρακαρει μεσα στο pit lane απο πισω τον Kimi! Αλλα ειναι διαφορετικο να κανεις λαθη και διαφορετικο να κανεις αλητειες μεσα στην πιστα. Παραδειγμα: ο Stroll ή ο Tsunoda ειναι επιρρεπεις στα λαθη που οδηγουν σε ατυχηματα. Ο Magnussen δεν ηταν τοσο επιρρεπης, ηταν απλα μ@λ@κ@ς και εκανε αλητειες. Αντιστοιχα, ειναι διαφορετικο να εχεις υποστροφη απο λαθος και να πεφτεις στον αντιπαλο σου και αλλο να κανεις brake test. Το ενα ειναι λαθος, το αλλο αλητεια. Επεξ/σία 8 Δεκεμβρίου 2021 από haHa 6 1
Sugizo Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 57 λεπτά πριν, haHa είπε Αντιστοιχα, ειναι διαφορετικο να εχεις υποστροφη απο λαθος και να πεφτεις στον αντιπαλο σου και αλλο να κανεις brake test. Το ενα ειναι λαθος, το αλλο αλητεια. "Hamilton's tactical understeering" λέγεται και όπως ξέρεις δεν το έχει κάνει 1 φορά. 1
polaki Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2021 Στις 7/12/2021 στις 5:36 ΜΜ, TheGrisGrisMan είπε Εγω πάλι αποστασιοποιούμαι απο τα πρόσωπα/οδηγούς και το βλέπω ξερά εγωιστικά 😆 Βασικά: Το 8ο πρωτάθλημα και το σχετικό ρεκόρ ειναι πολύ πιο σπάνιο φαινόμενο από το 1ο ενός οδηγού, οπότε αυτό θέλω να δω (σε στυλ “i was there when it happened” 😛… συνεπώς, χαμ Εναλλακτικά, θα ήθελα να κερδίσει ο Μαξ ΚΑΘΑΡΑ… Καπως σε στυλ να εκμεταλλευτεί ότι ο χαμ (κ όλοι) θα περιμένουν να κανει την τσατσιά του και αντ’ αυτού να μας αιφνιδιάσει όλους καταφέρνοντας μια τρελή, clean, «ζεν» οδήγηση (η οποία να ειναι αρκετή για να καλύψει τις διάφορες των μονοθέσιων… ) Είμαι ακριβώς στην ίδια θέση, αυτή τη στιγμή περιμένουμε να ζήσουμε ιστορία. Βέβαια και φέτος να μην τη ζήσουμε, του χρόνου ή του παραχρόνου θα τη ζήσουμε, δε νομίζω ότι ο Ham θα σταματήσει να είναι τέρμα ανταγωνιστικός τόσο αυτός όσο και η Merc. Είναι θέμα χρόνου το 8. Απ'την άλλη, ο Max φέτος είναι πάρα πολύ ανεβασμένος, και σε γενικές γραμμές του ΑΞΙΖΕ ο τίτλος. Στους τελευταίους αγώνες φαίνεται ξεκάθαρα το άγχος του να μη χάσει το πρωτάθλημα στο τρόπο οδήγησης του, και προσωπικά με κάνει να μη θέλω να κερδίσει όταν βλέπω τέτοιες ταλιμπανιές. Αν είναι να κερδίσει, ας κερδίσει καθαρά, αλλά πραγματικά αυτό που θέλω πιο πολύ απ΄'ολα είναι να κριθεί απ'την οδήγησή των 2 τους, ούτε από ατυχήματα, ούτε λάθος τακτικές ομάδας, όλα καθαρά για να ευχαριστηθούμε και τον τελευταίο αγώνα της χρονιάς όλοι μας. 5
haHa Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, polaki είπε Είμαι ακριβώς στην ίδια θέση, αυτή τη στιγμή περιμένουμε να ζήσουμε ιστορία. Βέβαια και φέτος να μην τη ζήσουμε, του χρόνου ή του παραχρόνου θα τη ζήσουμε, δε νομίζω ότι ο Ham θα σταματήσει να είναι τέρμα ανταγωνιστικός τόσο αυτός όσο και η Merc. Είναι θέμα χρόνου το 8. Απ'την άλλη, ο Max φέτος είναι πάρα πολύ ανεβασμένος, και σε γενικές γραμμές του ΑΞΙΖΕ ο τίτλος. Στους τελευταίους αγώνες φαίνεται ξεκάθαρα το άγχος του να μη χάσει το πρωτάθλημα στο τρόπο οδήγησης του, και προσωπικά με κάνει να μη θέλω να κερδίσει όταν βλέπω τέτοιες ταλιμπανιές. Αν είναι να κερδίσει, ας κερδίσει καθαρά, αλλά πραγματικά αυτό που θέλω πιο πολύ απ΄'ολα είναι να κριθεί απ'την οδήγησή των 2 τους, ούτε από ατυχήματα, ούτε λάθος τακτικές ομάδας, όλα καθαρά για να ευχαριστηθούμε και τον τελευταίο αγώνα της χρονιάς όλοι μας. +1 Οσο κι αν οπως ειπα δεν θεωρω οτι το αξιζει οπως το αξιζε αρχικα ο Μαξ λογω των λαθων/καφριλες του στους προσφατους αγωνες, ας έχουμε καθαρο αγωνα κι ας κριθει απο την οδηγηση τους στον τελευταίο αγωνα. Ειχαμε ενα πρωταθλημα που με εξαίρεση τα μελανα σημεια των προσφατων αγώνων ειναι απο στο τοπ 3 της 20ετιας, αν οχι το καλύτερο. Ειμαστε τυχεροι που ειδαμε 2 κορυφαιους να μαχονται ροδα με ροδα σε πολλους αγωνες του πρωταθλήματος. Επεξ/σία 9 Δεκεμβρίου 2021 από haHa 3
greg4 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Όσα gif και να ποσταριστούν αυτό δύσκολα ξεπερνιέται με το καλόπαιδο τον Hamilton και το χειρότερο ήταν οι πανηγυρισμοί του στο τέλος... Επεξ/σία 9 Δεκεμβρίου 2021 από greg4 6 1
Peugeot208 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 Εμείς λέμε το μακρύ και το κοντό μας... ας τα πει καλύτερα ο γκουρού του αθλήματος. https://www.gazzetta.gr/in-motion/2068834/ekleston-i-mercedes-kanei-bullying-ston-max 1
haHa Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 39 λεπτά πριν, greg4 είπε Όσα gif και να ποσταριστούν αυτό δύσκολα ξεπερνιέται με το καλόπαιδο τον Hamilton και το χειρότερο ήταν οι πανηγυρισμοί του στο τέλος... Το οτι εφθασε και ο greg4 να χρησιμοποιει τα 'επιχειρηματα' της ομαδα mafia ειναι κριμα. Να ειναι καλα το Halo παντως που συνεχιζουμε και εχουμε μαχη μεταξυ 2 διεκδικητων: Και οι δηλωσεις τους μετα με ηρεμια: Επεξ/σία 9 Δεκεμβρίου 2021 από haHa 1
greg4 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 8 λεπτά πριν, haHa είπε Το οτι εφθασε και ο greg4 να χρησιμοποιει τα 'επιχειρηματα' της ομαδα mafia ειναι κριμα. Έλα τώρα. Ήταν πανηγυρισμός αυτός στο τέλος; Να έχεις στείλει τον άλλο στο νοσοκομείο με 30g, δεν θυμάμαι πόσα, και αυτός να χοροπηδάει σαν κατσίκι; Η μόνη διαφορά μεταξύ τους είναι ότι όταν τα κάνει αυτά ο Max ξέρει ο hamilton να κάνει πίσω και να κοιτάει μακριά. Αλλά μην λέμε ότι είναι και κανά καλόπαιδο και πάει για τον τίτλο με τον σταυρό στο χέρι. 3 1 2
haHa Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 2 λεπτά πριν, greg4 είπε Η μόνη διαφορά μεταξύ τους είναι ότι όταν τα κάνει αυτά ο Max ξέρει ο hamilton να κάνει πίσω και να κοιτάει μακριά. Αλλά μην λέμε ότι είναι και κανά καλόπαιδο και πάει για τον τίτλο με τον σταυρό στο χέρι. 3 ώρες πριν, haHa είπε Ηταν μια χρονια που επαιζε συγκρουομενα(κυριως με τον Μασσα), ενω μια φορα ειχε καταφερει να τρακαρει μεσα στο pit lane απο πισω τον Kimi! Αλλα ειναι διαφορετικο να κανεις λαθη και διαφορετικο να κανεις αλητειες μεσα στην πιστα. Παραδειγμα: ο Stroll ή ο Tsunoda ειναι επιρρεπεις στα λαθη που οδηγουν σε ατυχηματα. Ο Magnussen δεν ηταν τοσο επιρρεπης, ηταν απλα μ@λ@κ@ς και εκανε αλητειες. Αντιστοιχα, ειναι διαφορετικο να εχεις υποστροφη απο λαθος και να πεφτεις στον αντιπαλο σου και αλλο να κανεις brake test. Το ενα ειναι λαθος, το αλλο αλητεια.
3DJIN Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2021 επισημη παραδοχη απο red bull για επιτηδες break test του crashtapen.Οποτε οι γνωμες στον πατο. 9 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις