Προς το περιεχόμενο

Formula 1 2021

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν ο χαμιλτον τα παρει οπως στην βραζιλια προβλεπω να τον περναει τον μαξ πριν την στροφη 1 στην εκκινηση ή μπορει και να πανε και οι δυο σπιτι τους θα δειξει xD

• Απαντ. 13,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.

Εγώ πάντως, και δεν κάνω πλάκα, έψαχνα όνομα για το γάτο που είναι κλαψιαρης χωρίς λόγο μετά το τεαμ ρεντιο τον έβγαλα Λουίς και συμφωνεί και η κοπέλα 

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Εγω επιμενω οτι δεν θα ρισκαρει κανενας και ειδικα ο μαξ να παει με λαστιχα 36 γυρους και να συμβει καμια στραβη στο τελος..

Δημοσ.

Αν είναι σωστός ο massi, δεν κάνουν κανονική εκκίνηση αλλά τούς βάζει πίσω από safety car.. Θα ήταν το κεράσι πάνω στην τούρτα.. Πέρα από την πλάκα.. Υπερβολή η Red flag 

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, primeragt είπε

Η πλάστιγγα των τσάμπα Πιτ στοπ γέρνει δραματικά υπέρ του Χάμιλτον. Τώρα τον βλέπουμε να κράζει για την κόκκινη γιατί δεν τον συμφέρει. Εδώ ρωταγε αν επιτρέπεται να αλλάξει λάστιχα μέσα σε κόκκινη σημαία ενώ το χει κάνει πόσες φορές υπέρ του. 

Αυτά είναι που κράζουμε στο Χάμιλτον. Όχι την οδήγηση του.

Φυσικά και θα κράζει γιατι βγαίνει σημαντικά χαμένος.

Όσο για το γιατί τον κράζετε, σκεφτείτε λίγο να ΜΗΝ είχε μπει ο Hamilton για αλλαγή, και 4 γύρους μετά να βγάζανε κοκκινη σημαία. ΠΟΛΥ σωστά την έβγαλαν, αλλα σκέψου λίγο αυτό το σενάριο τι θα ακούγαμε και θα διαβάζαμε.

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δύο σενάρια για Tότο:

- σε λιγότερους από 16 γύρους θα φέρουν μέσα Χαμ, ασχέτως Μαξ

- ελπίζουν μέχρι στο 32ο να ξαναπαιχτεί SC

Επεξ/σία από ~mxls~
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, ~mxls~ είπε

- σε λιγότερους από 16 γύρους θα φέρουν μέσα Χαμ, ασχέτως Μαξ

αυτο με τι σκεπτικο?να βαλει μαλακα  μεσαια και να κυνηγησει?

Επεξ/σία από Αλεξανδρος A.92
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Αλεξανδρος A.92 είπε

αυτο με τι σκεπτικο?να βαλει μαλακα  μεσαια και να κυνηγησει?

Πίστεψέ με, αυτό θα κοιτάξει. Ο Τότο είμαι εγώ σε ένα παράλληλο σύμπαν.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χαχαχ ο αλλος κλαιγεται οτι ο μαξ εκανε στατικη εκκινηση.. μη ξεφτιλιζεσαι ρε μπρο 7 εχεις (κακως) μη κανεις σαν παιδακι 

ελα δωστε τους ποινη πια

Επεξ/σία από Ribopaido
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...