papp0us Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) εμένα το μόνο που με ανησυχεί, είναι οτι σε τόσο γρήγορη και στενή πίστα, αν γίνει στραβή στους πρώτους 2-3 γύρους, θα πάει καροτσάκι το μισό grid έξω. Πολύ λίγος χώρος για να μανούβρες, πολλές τυφλές στροφές, και πάνε μαλιοκούβαρα. Επεξ/σία 5 Δεκεμβρίου 2021 από papp0us 1
tommy^ Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 6 λεπτά πριν, liakinen είπε Και εγώ το πιστεύω αυτό. Πολλά μπορεί να πει κανείς για αυτόν αλλά ήταν ένας καθαρός οδηγός πάντα. Ε οχι και καθαρος οδηγος ο ΒΟΤ. Θυμαμαι παλι κατι ομορφιες που ειχε κανει σε RIC στην Ουγγαρια! 1
liakinen Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 6 λεπτά πριν, tommy^ είπε Ε οχι και καθαρος οδηγος ο ΒΟΤ. Θυμαμαι παλι κατι ομορφιες που ειχε κανει σε RIC στην Ουγγαρια! Δεν μπορώ να φέρω στην μνήμη μου στιγμές πλην ελαχίστων που να δείχνουν ότι είναι "βρώμικος" οδηγός ο Bottas. Σε αντίθεση με το No 2 της Red Bull. 1
papoys1 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 44 λεπτά πριν, liakinen είπε Και εγώ το πιστεύω αυτό. Πολλά μπορεί να πει κανείς για αυτόν αλλά ήταν ένας καθαρός οδηγός πάντα. Και το ευχαριστώ είναι που τον ΄έστειλαν Β Εθνική.😝
liakinen Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 Σήμερα δεν ξέρω τι έπαθα αλλά περιμένω πως και πως να περάσει η ώρα. 3
AntonisKo Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 14 λεπτά πριν, liakinen είπε Σήμερα δεν ξέρω τι έπαθα αλλά περιμένω πως και πως να περάσει η ώρα. Σήμερα θα κριθεί το πρωτάθλημα, γι'αυτό. Κι εγώ σε ίδιο mood βρίσκομαι. 👍 1
tommy^ Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 Στον τελευταίο αγώνα θα κριθεί το πρωτάθλημα!
Alexis-9 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 Παιδια θα παιξουν ρολο και τα ελαστικα... Μισο ρισκο παραπανω να παρει καποιος για να βγαλει 2-3 γυρους απο το προβλεπομενο, και ισως να τον δουμε να ακουμπαει σε τοιχο... Ανυπομονω για το σημερινο, προσωπικα θεωρω οτι η πιστα ειναι απο τις πιο αγωνιωδης!
Manoleros95 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 Για το κιβωτιο του Μαξ εχουμε ενημερωση; Αμα γινει σκηνικο αλα λεκλερ με τον Μαξ, το πρωταθλημα τελειωνει σημερα.
CMorganV Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 12 λεπτά πριν, Manoleros95 είπε Για το κιβωτιο του Μαξ εχουμε ενημερωση; Αμα γινει σκηνικο αλα λεκλερ με τον Μαξ, το πρωταθλημα τελειωνει σημερα. (απ΄ότι διαβάζω ) δεν θα αλλάξει τελικά καθώς δεν έχει κάποια ζημιά.
GoMaR Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 Και στο Μονακο, δεν ειχε ζημια αλλα τελικα δεν ετρεξε 🤣
Diinekis21 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 Λίγο Πασόκ η απάντηση του Nando, προχωράμε!
papp0us Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) https://racingnews365.com/f2-feature-race-red-flagged-after-heavy-start-line-crash Καλά ξεκίνησε αυτό Γερή ηταν αυτή, ελπίζω να ειναι καλα Επεξ/σία 5 Δεκεμβρίου 2021 από papp0us 1
tommy^ Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 ΠΑΣΟΚαρα ο Ναντο και "Ελληναρας επιχειρηματιας" ο Κιμι!
Gulik Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2021 Δεύτερη κόκκινη σημαία στην F2, μετά από τρομακτικά ατυχήματα (εννοείται με ευθύνη κυρίως των οδηγών αλλά σε τέτοια πίστα δεν συγχωρούνται). Έδωσαν και καρό σημαία τελικά, ζήτημα να έκαναν 5 καθαρούς γύρους όλους κι όλους απόψε... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις