Προς το περιεχόμενο

Formula 1 2021

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 13,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ρε σεις αράξτε να δούμε. Δεν είναι ποδόσφαιρο. Χίλια δυο μπορεί να συμβούν. Λάθος στην εκκίνηση, λάθος στα πιτ, μηχανικό πρόβλημα, κλατάρισμα, κτλ..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, tommy^ είπε

Προβλεπω Ναντο να παιζει δυνατα στην πρωτη στροφη! Ο Σερ λογικα θα ειναι πολυ προσεκτικος και ισως χασει και το lead.

Ο γκασλι με soft tyres εχει πολυ καλες πιθανοτητες να στριψει πρωτος αλλα δεν νομιζω να αντεξει πανω απο 10 γυρους εκτος και αν οντως ειναι τοσο πολυ δυσκολες οι προσπερασεις σε αυτην την πιστα. Θα το μαθουμε συντομα

Επεξ/σία από george200-13
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, tommy^ είπε

αλλα ισως ειναι καλυτερα τωρα ωστε να εχει φρεσκαδουρα μοτερ για τους επομενους αγωνες.

Τα μεγαλύτερο πρόβλημα τους είναι ότι δείχνουν ότι δεν ξέρουν ποιο είναι αυτό. Η αλλαγή κινητήρα δεν τους σώζει με τίποτα. Κλάιν στην ουσία αφού αν θέλει αλλάζει η Mercedes για πλάκα και στους δύο επόμενους αγώνες κινητήρα στον Σερ και περνάει από πάνω τους για προσπέραση. 

Άιντε καλό αγώνα (λέμε τώρα να δείτε) εγώ πάω για τρέξιμο. 

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, george200-13 είπε

Ο γκασλι με soft tyres εχει πολυ καλες πιθανοτητες να στριψει πρωτος αλλα δεν νομιζω να αντεξει πανω απο 10 γυρους εκτος και αν οντως ειναι τοσο πολυ δυσκολες οι προσπερασεις σε αυτην την πιστα. Θα το μαθουμε συντομα

Εχώ πάντως οταν βλέπω τα Onboard, νομίζω οτι ακόμα και αυτοί που είναι επαγγελματίες, αν χρειαστεί να περάσουν σε οποιοδήποτε άλλο σημείο πέραν την ευθείας τερματισμού, θα χρειαστούν πάνα ακράτειας.

Πως διάολο πάνε έτσι μαλιοκούβαρα;

Επεξ/σία από papp0us
  • Like 2
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, george200-13 είπε

Ο Γκασλι, στην σκονισμενη πλευρα της πιστας, δεν εχει ελπιδα να στριψει πρωτος.. Αλονσαρα ομως, με slip απο Χαμ, μπορει να στριψει ! ΠΑΜΕ ΛΙΓΟ ΦΕΡΝΑΝΤΟ

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, liakinen είπε

Τα μεγαλύτερο πρόβλημα τους είναι ότι δείχνουν ότι δεν ξέρουν ποιο είναι αυτό. Η αλλαγή κινητήρα δεν τους σώζει με τίποτα. Κλάιν στην ουσία αφού αν θέλει αλλάζει η Mercedes για πλάκα και στους δύο επόμενους αγώνες κινητήρα στον Σερ και περνάει από πάνω τους για προσπέραση. 

Άιντε καλό αγώνα (λέμε τώρα να δείτε) εγώ πάω για τρέξιμο. 

Ρε συ μην απογοητεύεσαι. Που ξέρεις ότι δεν θα γίνει κάνας χαμός; Κάτι απρόβλεπτο; F1 είναι ρε σεις..

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, tommy^ είπε

Aφιερωμενο στον φιλο @~mxls~ :

IMG_0386.JPG

Περισσότερο με δαιμονίζει η χαρά του εικονιζόμενου παρά του Hamilton. Βρε σε ψυχολόγο θα μας στείλουν 😋 

Τα ζώα στην Redbull που παίζουν δύο αγώνες τώρα με τα Σελοτέιπ στις πτέρυγες. Α ρε Horner κοντομαλ@κα 😜

4 λεπτά πριν, ioannis__ είπε

Ρε συ μην απογοητεύεσαι. Που ξέρεις ότι δεν θα γίνει κάνας χαμός; Κάτι απρόβλεπτο; F1 είναι ρε σεις..

Άστο χαλάστηκα πάρα πολύ και μου φταίνε πολλά αυτήν την στιγμή. Είμαι σε σημείο να μην θέλω να δω άλλο για φέτος. 

Περισσότερο τα έχω με τα ζώα (μάλλον πρόβατα) της Redbull. 

• Like 1
Δημοσ.

Λοιπόν. Christian Edward Johnston Horner ήρθε η ώρα να αποδείξεις οτι δεν είσαι ο μάπας που όλοι πιστεύουμε και να δείξεις το δάχτυλο όπως ο τότος. Βγάλε το αδιανόητο σχέδιο που θα καταστρέψει τις Mercedes και θα βγάλουν νικητή τον Max και 9ο τον Perez (ξέρουμε οτι δεν μπορείς να κάνεις και θαύματα) και γύρνα σπίτι στην Τζέρι τη Χάλιγουελ και βάλτη να πλύνει πιάτα με το μπικίνι.

ΠΑΜΕ

Δημοσ.

Η συνθήκη για να κόψουν όλοι όσοι έρχονται μετά τον Gasly ήταν εκεί, το σταματημένο μονοθέσιο του. Όσοι έρχονται μετά την τελευταία στροφή το βλέπουν. Μόνο 2 ελάττωσαν ταχύτητα, οπότε όλοι οι υπόλοιποι έπρεπε να τιμωρηθούν. Με τις αποφάσεις σήμερα είναι σαν να λέει η FIA, δηλαδή, ότι η επικινδυνότητα στη πίστα εξαρτάται από το πόσο γρήγορα θα βγάλουν κίτρινες σημαίες οι άνθρωποι που είναι υπεύθυνοι και πότε θα φανεί στο σύστημα. Όλοι πέρασαν κάτω από την ίδια συνθήκη αλλά τιμωρήθηκαν μόνο οι VER,BOT (από αυτούς που δεν έκοψαν ταχύτητα). Πως να μην αρχίζουν μετά το "κράξιμο" στη FIA, όσοι μιλούν για παρασκήνιο κτλ. ;

• Like 1
Δημοσ.

Λιγα λογια για τον τρισμεγιστο Τοτο. Μετα τον συγκεκριμενο πανηγυρισμο (ο οποιος ειπε οτι απευθυνθηκε στην καμερα για να στειλει μηνυμα στον Μασι!!!!) ειναι ο αγαπημενος μου στα paddocks! Eιναι ενας μικρος Θεουλης.

ΥΓ. να φανταστω οτι ο "Mr. Aτιθασα μαλλια" (γνωστος και ως Μπινοτο) εχει κατεβει στον αγωνα; Για να ξερω αν θα τερματισει εντος 10αδας η Φερραρι! :lol:

Δημοσ.

Τοτο μετα την μερσεντες υπαρχει ενα αλλο project που χρειαζεται αναγεννηση.
ΕΛΑ ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΠΑΝΑΘΑ μεγαλε grandmaster. Σε μια 5ετια μας βλεπω με τσουλου και καθε χρονο με την ευρωλιγκα

• Like 4
  • Thanks 1
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, papp0us είπε

Βαστάτε ρε παιδιά, έχουν 14 βαθμούς διαφορά, και η νίκη δίνει 25. Ακόμα ολα ένα λάθος είναι, ή ένα μηχανικό πρόβλημα. Οκ έχασε το πλεονέκτημα θεωρητικά η Redbull αλλα μη φεύγετε ακόμα, καθίστε. Ο Bottas έχασε αγώνα ολόκληρο γιατι δεν ξεβίδωνε η ρόδα.

Βαστάμε.

Από πότε έχει να κάνει μηχανικό DNF o Ham, από που ξεκινά και τι δυναμική έχει δείξει η Merc τελευταία;

Άσε τι παθαίνει ο Bottas! :P

• Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...