tommy^ Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2021 2 λεπτά πριν, GoMaR είπε Ναι αλλα στο τελος της προτασης επρεπες να πεις... και προβλεπεις 1-2 φερραρι Σωστος, αν και κρυφος μου ποθος ειναι να δω ενα βαθρο απο Κιμι. Ξερω οτι δεν παιζει τετοιο σεναριο αλλα τεσπα... 7
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 Εγώ έχω το κακό προαίσθημα ότι ο Max θα έχει ένα DNF στους τελευταίους 3 αγώνες. Δεν ξέρω, δεν μπορώ να πιστέψω ότι μπορεί να έχουμε διαφορετικό πρωταθλητή επιτέλους. Κάτι θα στραβώσει. Μακάρι να μη γίνει..
maarinos Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 Πρόγραμμα Grand Prix Κατάρ Παρασκευή ΕΡΤ Sports 12:30 | 16:00 Σάββατο ΕΡΤ Sports 12:30 | ΕΡΤ2 15:55 Κυριακή ΕΡΤ2 15:50 https://program.ert.gr/tvsports.asp 2
dafnoula13 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 42 λεπτά πριν, ioannis__ είπε Εγώ έχω το κακό προαίσθημα ότι ο Max θα έχει ένα DNF στους τελευταίους 3 αγώνες. Δεν ξέρω, δεν μπορώ να πιστέψω ότι μπορεί να έχουμε διαφορετικό πρωταθλητή επιτέλους. Κάτι θα στραβώσει. Μακάρι να μη γίνει.. Μας στοίχειωσε ο Ham ,όλους !!!! 😀😀😀
AntonisKo Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 Μακάρι να κριθεί το πρωτάθλημα ξεκάθαρα με μάχες, χωρίς DNF και παρασκήνιο. Μου φαίνεται πολύ δύσκολο να γίνει όμως. 1
tempes Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, AntonisKo είπε Μακάρι να κριθεί το πρωτάθλημα ξεκάθαρα με μάχες, χωρίς DNF και παρασκήνιο. Μου φαίνεται πολύ δύσκολο να γίνει όμως. αυτο το παρασκηνιο , εχω την εντυπωση πως υπαρχει
3DJIN Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 εγω θεωρω οτι και οι δυο θα εχουν dnf,η ενταση φτανει στο κοκκινο και ειναι προετοιμασμενοι για ολα.Υπαρχει βεβαια μεγαλη ευνοια προς τον ολλανδο γιατι δεν εφαγε 5" για το συμβαν στη βραζιλια και γιατι του εδωσαν δωρεαν βαθμους απο αγωνα που δεν εγινε(σπα-γκαντεμης γκομαρ) αλλοιωνοντας το πρωταθλημα. 1
Nabuko Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 Ο Εκλερακης δήλωσε ότι αν δεν τιμωρηθεί ο Μαξ θα αρχίσει να οδηγεί και αυτός έτσι. Του έχει μείνει κόμπλεξ μάλλον από όταν ήταν πιτσιρίκια 1
ghostrider Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, 3DJIN είπε εγω θεωρω οτι και οι δυο θα εχουν dnf,η ενταση φτανει στο κοκκινο και ειναι προετοιμασμενοι για ολα.Υπαρχει βεβαια μεγαλη ευνοια προς τον ολλανδο γιατι δεν εφαγε 5" για το συμβαν στη βραζιλια και γιατι του εδωσαν δωρεαν βαθμους απο αγωνα που δεν εγινε(σπα-γκαντεμης γκομαρ) αλλοιωνοντας το πρωταθλημα. και ο sir πηρε δωρεαν βαθμους ομως για την 3η θεση που θα ηταν 2η αν δεν εκανε καταπληκτικο γυρο ο γιωργης που με τη σειρα του πηρε δωρεαν βαθμους για τη 2η θεση (αυτος και αν ευνοηθηκε)
dafnoula13 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, Nabuko είπε Ο Εκλερακης δήλωσε ότι αν δεν τιμωρηθεί ο Μαξ θα αρχίσει να οδηγεί και αυτός έτσι. Του έχει μείνει κόμπλεξ μάλλον από όταν ήταν πιτσιρίκια Ένα δίκιο πάντως το έχει ο "Εκλερακης", ο Μαξ καθαρά πάει να χτυπήσει τον Ham(το ότι έκανε λάθος και άργησε στα φρένα ισχύει για τον Giovinazzi και τον Mazepin και όχι για το ταλέντο και την ποιότητα του Ολλανδου ) το ότι δεν χτύπησαν οφείλετε καθαρά στον άλλο εξωγήινο , αυτόν που τόσα χρόνια το σηκώνει διότι έχει το καλύτερο μονοθέσιο και όχι γιατί είναι ο καλύτερος. 3
Nabuko Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, dafnoula13 είπε Ένα δίκιο πάντως το έχει ο "Εκλερακης", ο Μαξ καθαρά πάει να χτυπήσει τον Ham Προσωπική άποψη. Θα περιμένω την απόφαση σήμερα. https://www.formula1.com/en/latest/article.stewards-to-announce-decision-on-verstappen-hamilton-right-of-review-request.5Ikdh8jcV2S2NIA47QH5Hb.html
primeragt Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 Πονάνε τα αφτιά μου από τα τζιμανια της ΕΡΤ!
Diinekis21 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, 3DJIN είπε εγω θεωρω οτι και οι δυο θα εχουν dnf,η ενταση φτανει στο κοκκινο και ειναι προετοιμασμενοι για ολα.Υπαρχει βεβαια μεγαλη ευνοια προς τον ολλανδο γιατι δεν εφαγε 5" για το συμβαν στη βραζιλια και γιατι του εδωσαν δωρεαν βαθμους απο αγωνα που δεν εγινε(σπα-γκαντεμης γκομαρ) αλλοιωνοντας το πρωταθλημα. Όλοι "δωρεάν" (ας τους πούμε έτσι) βαθμούς πήραν στο Βέλγιο. Ο Ham βαθμολογήθηκε εκεί ως 3ος. Αν ήταν πιο γρήγορος από τον Russell με Williams στο Q θα έπαιρνε πιο πολλούς βαθμούς. Θυμίζω πως μισοί βαθμοί δόθηκαν, οπότε μισή η χασούρα. Να σου κάνω μια ερώτηση: Silverstone/Ουγγαρία και κανονισμοί για ελαστικά/φτερά παίζουν κάποιο ρόλο στη βαθμολογία κατά τη γνώμη σου; 1
liakinen Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 Αν ο Max φάει 5 δευτερόλεπτα ποινή και την Κυριακή κερδίσει ο Hamilton στους δύο τελευταίους αγώνες ετοιμαστείτε για συγκρουόμενα Λούνα Παρκ.
ghostrider Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 για αυτο το gp η merc ειπε οτι στο sim ξεκινησαν απο το 1:20 και το εριξαν στο 1:16. στο fp1 ως τωρα ειναι καπου στο 1:23
Προτεινόμενες αναρτήσεις