Επισκέπτης Δημοσ. 17 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2021 Να δούμε αν ο Λεκ θα περάσει τον Νορις στην επόμενη προσπάθεια, να πάει 5ος δηλαδή.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tommy^ Δημοσ. 17 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) Κρίμα ρε McLaren! Και πάλι μπράβο στον Νορρις! Τι έκανε ο Τσέκο; 😂 Ο ΒΟΤ πάλι σε tourist mode?? Επεξ/σία 17 Απριλίου 2021 από tommy^ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2021 οοοοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!!! second row baby!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nabuko Δημοσ. 17 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2021 Αν ήταν ο Χαμ στη θέση του Νόρις σιγά μην τον ακυρώνανε. Έτσι θα πάει και φέτος? 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ghostrider Δημοσ. 17 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2021 αρε νορρις. το plan του ham ηταν να κρατησει τα λαστιχα στο πρωτο sector και να γκαζωσει στο 3ο. ο norr ταεδωσε ολα στα 2 πρωτα και ξεμεινε απο λαστιχο. στρατηγικα η rb ειναι σε καλυτερη θεση. ο ham ειναι μονος απεναντι σε 2 rb. ο bottas εμεινε πολυ πισω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakjim Δημοσ. 17 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2021 3 λεπτά πριν, Nabuko είπε Αν ήταν ο Χαμ στη θέση του Νόρις σιγά μην τον ακυρώνανε. Έτσι θα πάει και φέτος? Ότι να 'ναι 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ghostrider Δημοσ. 17 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2021 για την ιστορια ο max ειχε να χασει quali απο την εποχη του ric. ο perez εχει soft ελαστικα αρα καλυτερες πιθανοτητες να μπει εμπρος απο τον ham στην εκκινηση. δεδομενου οτι ο perez κανει τα λαστιχα να αντεχουν θα ελεγα οτι δεν ειναι μειονεκτημα τα soft Του ο μαξ δεν εdειξε και πολυ χαρουμενος που ειναι 2 rb με μια merc. μαλλον χαλαστηκε που τον περασε ο checo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakjim Δημοσ. 17 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2021 Επίδοση της ημέρας ο λεκλέρκ και παραλίγο έκπληξη από νόρις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nabuko Δημοσ. 17 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2021 33 χρόνια παρακολουθώ F1 τέτοιο σπρώξιμο σε οδηγό δεν έχω ξαναδεί. Κάτι Προστ, Σένα, Μάνσελ ακόμα και ο αντιπαθής Σούμι είχαν άξιους αντιπάλους. Να σπρώχνεις κάποιον για να βγει μπροστά από τον Φερστάπεν ή φοβούνται μη του φάει κανά βαθμό κάποιος Νόρις πάει πολύ. Οι φανμπόυδες του Χαμ, χαλαρώστε λίγο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 17 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2021 O Leclerc εξαιρετικο γυρο, παιρνει το 110% του μονοθεσιου εδω και 1+ χρονο. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakjim Δημοσ. 17 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2021 1 λεπτό πριν, Nabuko είπε 33 χρόνια παρακολουθώ F1 τέτοιο σπρώξιμο σε οδηγό δεν έχω ξαναδεί. Κάτι Προστ, Σένα, Μάνσελ ακόμα και ο αντιπαθής Σούμι είχαν άξιους αντιπάλους. Να σπρώχνεις κάποιον για να βγει μπροστά από τον Φερστάπεν ή φοβούνται μη του φάει κανά βαθμό κάποιος Νόρις πάει πολύ. Οι φανμπόυδες του Χαμ, χαλαρώστε λίγο. Και πως ακριβώς τον έσπρωξαν; Έριξαν μπανανόφλουδα στον φερστάπεν στη στροφή 3; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2021 2 λεπτά πριν, Nabuko είπε 33 χρόνια παρακολουθώ F1 τέτοιο σπρώξιμο σε οδηγό δεν έχω ξαναδεί. Κάτι Προστ, Σένα, Μάνσελ ακόμα και ο αντιπαθής Σούμι είχαν άξιους αντιπάλους. Να σπρώχνεις κάποιον για να βγει μπροστά από τον Φερστάπεν ή φοβούνται μη του φάει κανά βαθμό κάποιος Νόρις πάει πολύ. Οι φανμπόυδες του Χαμ, χαλαρώστε λίγο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Diinekis21 Δημοσ. 17 Απριλίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2021 1 λεπτό πριν, Nabuko είπε 33 χρόνια παρακολουθώ F1 τέτοιο σπρώξιμο σε οδηγό δεν έχω ξαναδεί. Οι φανμπόυδες του Χαμ, χαλαρώστε λίγο. +1 Αλλά ρε φίλε δεν έγινε κάτι σήμερα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nabuko Δημοσ. 17 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2021 Μόλις τώρα, yiannis1991 είπε ότι πεις φανμπόυ Μόλις τώρα, Diinekis21 είπε +1 Αλλά ρε φίλε δεν έγινε κάτι σήμερα! ο Νόρις κέρδισε χρόνο ή έχασε με αυτό που έκανε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2021 Μόλις τώρα, Nabuko είπε ότι πεις φανμπόυ Τι fanboy μωρέ; Εγώ ferrari είμαι, νομίζω έχει γίνει ξεκάθαρο, και το είπα και πριν.. 1 λεπτό πριν, Nabuko είπε ο Νόρις κέρδισε χρόνο ή έχασε με αυτό που έκανε? Κέρδισε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις