Προς το περιεχόμενο

Formula 1 2021

Diinekis21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Να δούμε αν ο Λεκ θα περάσει τον Νορις στην επόμενη προσπάθεια, να πάει 5ος δηλαδή..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 13,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κρίμα ρε McLaren! Και πάλι μπράβο στον Νορρις!

Τι έκανε ο Τσέκο; 😂
Ο  ΒΟΤ πάλι σε tourist mode?? 

Επεξ/σία από tommy^

αρε νορρις. το plan του ham ηταν να κρατησει τα λαστιχα στο πρωτο sector και να γκαζωσει στο 3ο. ο norr ταεδωσε ολα στα 2 πρωτα και ξεμεινε απο λαστιχο. στρατηγικα η rb ειναι σε καλυτερη θεση. ο ham  ειναι μονος απεναντι σε 2 rb. ο bottas εμεινε πολυ πισω

για την ιστορια ο max ειχε να χασει quali απο την εποχη  του ric. ο perez εχει soft ελαστικα αρα καλυτερες πιθανοτητες να μπει εμπρος απο τον ham στην εκκινηση.  δεδομενου οτι ο perez κανει τα λαστιχα να αντεχουν θα ελεγα οτι δεν ειναι μειονεκτημα τα soft Του

ο μαξ δεν εdειξε και πολυ χαρουμενος που ειναι 2 rb με μια merc. μαλλον χαλαστηκε που τον περασε ο checo

33 χρόνια παρακολουθώ F1 τέτοιο σπρώξιμο σε οδηγό δεν έχω ξαναδεί. Κάτι Προστ, Σένα, Μάνσελ ακόμα και ο αντιπαθής Σούμι είχαν άξιους αντιπάλους. Να σπρώχνεις κάποιον για να βγει μπροστά από τον Φερστάπεν ή φοβούνται μη του φάει κανά βαθμό κάποιος Νόρις πάει πολύ. Οι φανμπόυδες του Χαμ, χαλαρώστε λίγο. 

1 λεπτό πριν, Nabuko είπε

33 χρόνια παρακολουθώ F1 τέτοιο σπρώξιμο σε οδηγό δεν έχω ξαναδεί. Κάτι Προστ, Σένα, Μάνσελ ακόμα και ο αντιπαθής Σούμι είχαν άξιους αντιπάλους. Να σπρώχνεις κάποιον για να βγει μπροστά από τον Φερστάπεν ή φοβούνται μη του φάει κανά βαθμό κάποιος Νόρις πάει πολύ. Οι φανμπόυδες του Χαμ, χαλαρώστε λίγο. 

Και πως ακριβώς τον έσπρωξαν; Έριξαν μπανανόφλουδα στον φερστάπεν στη στροφή 3;

• Like 1

2 λεπτά πριν, Nabuko είπε

spongebob squarepants bullshit GIF

33 χρόνια παρακολουθώ F1 τέτοιο σπρώξιμο σε οδηγό δεν έχω ξαναδεί. 

Οι φανμπόυδες του Χαμ, χαλαρώστε λίγο. 

+1

Αλλά ρε φίλε δεν έγινε κάτι σήμερα!

Μόλις τώρα, yiannis1991 είπε

spongebob squarepants bullshit GIF

ότι πεις φανμπόυ

Μόλις τώρα, Diinekis21 είπε

+1

Αλλά ρε φίλε δεν έγινε κάτι σήμερα!

ο Νόρις κέρδισε χρόνο ή έχασε με αυτό που έκανε? 

Μόλις τώρα, Nabuko είπε

ότι πεις φανμπόυ

Τι fanboy μωρέ; Εγώ ferrari είμαι, νομίζω έχει γίνει ξεκάθαρο, και το είπα και πριν..

ο Νόρις κέρδισε χρόνο ή έχασε με αυτό που έκανε? 

Κέρδισε

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...