tommy^ Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2021 4 ώρες πριν, papp0us είπε "Τοτο ρώτα τη γυναίκα σου, γιατι άλλος είναι ταύρος άλλος έχει τα κέρατα" mic drop, σηκώνει πρωτάθλημα και μετά φεύγει με παπάκι απο το στάδιο. Mητρογλου εσυ;;;;; Αν δεν τεθει επικεφαλης απο την αρχη του αγωνα ο Μαξ, θα εχει μπλεξιματα. Για να δουμε τι ρολο θα παιξουν και οι θερμοκρασιες της πιστας στα ελαστικα! Kimi 4 podium!
papp0us Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2021 7 λεπτά πριν, tommy^ είπε Mητρογλου εσυ;;;;; Αν δεν τεθει επικεφαλης απο την αρχη του αγωνα ο Μαξ, θα εχει μπλεξιματα. Για να δουμε τι ρολο θα παιξουν και οι θερμοκρασιες της πιστας στα ελαστικα! Kimi 4 podium! Πολύ συγκεντρωμένους για το πως θα βγει ο Max μπροστά τους βλέπω όλους, αλλα εγώ νομίζω οτι αν η Ferrari ξεκινήσει με πιο μαλακή γόμα απο τον Verstappen θα πρέπει να τσεκάρει πρώτα το ενδεχόμενο μη του τη φορέσει ο δε-λέμε-το-ονομα-του -οσο-φοράει-κοκκινη-φόρμα , προδότης της πορτοκαλί αρμάδας και γιός μεγάλου οδηγού αγώνων WRC που ξεκινάει πίσω του. Επίσης θεωρώ σίγουρο τον πέρεζ 6ο, στον τρίτο γύρο. Θα φάει πάλι έναν αγώνα να επανέλθει στη θέση του.
tommy^ Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2021 Μόλις τώρα, papp0us είπε Πολύ συγκεντρωμένους για το πως θα βγει ο Max μπροστά τους βλέπω όλους, αλλα εγώ νομίζω οτι αν η Ferrari ξεκινήσει με πιο μαλακή γόμα απο τον Verstappen θα πρέπει να τσεκάρει πρώτα το ενδεχόμενο μη του τη φορέσει ο δε-λέμε-το-ονομα-του -οσο-φοράει-κοκκινη-φόρμα , προδότης της πορτοκαλί αρμάδας και γιός μεγάλου οδηγού αγώνων WRC που ξεκινάει πίσω του. Επίσης θεωρώ σίγουρο τον πέρεζ 6ο, στον τρίτο γύρο. Θα φάει πάλι έναν αγώνα να επανέλθει στη θέση του. Kαι να περασει ο smooth τον Μαξ, θα τον ξαναπερασει πολυ γρηγορα πιστευω!
papp0us Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2021 2 λεπτά πριν, GoMaR είπε παλι εχει πεσει η ΕΡΤ ;;;; https://www.ertlivetv.com/2016/01/ert2-channel.html 1
GoMaR Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2021 Ούτε σε αυτό επαιζε. Δεκα λεπτα προσπαθούσα. Τώρα δουλεψε
papp0us Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2021 12 λεπτά πριν, papp0us είπε Πολύ συγκεντρωμένους για το πως θα βγει ο Max μπροστά τους βλέπω όλους, αλλα εγώ νομίζω οτι αν η Ferrari ξεκινήσει με πιο μαλακή γόμα απο τον Verstappen θα πρέπει να τσεκάρει πρώτα το ενδεχόμενο μη του τη φορέσει ο δε-λέμε-το-ονομα-του -οσο-φοράει-κοκκινη-φόρμα , προδότης της πορτοκαλί αρμάδας και γιός μεγάλου οδηγού αγώνων WRC που ξεκινάει πίσω του. Επίσης θεωρώ σίγουρο τον πέρεζ 6ο, στον τρίτο γύρο. Θα φάει πάλι έναν αγώνα να επανέλθει στη θέση του. Πω τον πουστη , πώς έπεσα έτσι μέσα!
Virus200 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2021 Παμεεεεεε. Hamilton δεν τον κρατάει τίποτα από πίσω ηδη 6ος
zanskou Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2021 O Bottas πρέπει να έχει κάνει κρυφό συμβόλαιο με τον Horner έτσι; δεν εξηγείται αλλιώς 1
AtiX Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2021 Έπεσε δυο θέσεις ο Μποτ και μας μιλάνε, εκεί στην ΕΡΤ, για τον Χαμ που ήταν αυτονόητο να ανεβεί…
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, AtiX είπε Έπεσε δυο θέσεις ο Μποτ και μας μιλάνε, εκεί στην ΕΡΤ, για τον Χαμ που ήταν αυτονόητο να ανεβεί… Πιο αυτονοητο ειναι ο BOT να ανοιξει ποδια εεε τι λεω...γραμμη για να περασουν τα RBR 1
papp0us Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2021 ΠΩΣ ΤΟ ΚΡΑΤΗΣΕ Ο ΝΟΡΡΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΙΧΟ. Α μωρή οδηγάρα. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις