Προς το περιεχόμενο

Formula 1 2021

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με μαλακή γόμα τόσο ο Μπότας όσο και ο Σάινθ για 24 γύρους και δεν είχαν πτώση στην απόδοση τα ελαστικά τους?  Μου κάνει μεγάλη εντύπωση.  

• Απαντ. 13,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Μόλις τώρα, tommy^ είπε

Αν αυριο ο Μαξ ειναι πρωτος μετα την πρωτη στροφη τοτε θα παει για νικη.

Αν οχι, τοτε περιπλεκεται το πραγμα...

Παρόλα αυτά καλύτερη θέση από Ham θα πάρει διότι ο Βρετανός εκκινεί από την 10 θέση και μέχρι να τον πλησιάσει θα είναι πίσω καμμία 30ρια δευτερόλεπτα

Δημοσ.

Λες κι είναι άλλης κατηγορίας μονοθέσιο η Mercedes, κι απόψε. Τους πέρναγε όλους σαν σταματημένους, απίστευτη διαφορά ταχύτητας, μέχρι και στην εκκίνηση πέρασε 5 μονοθέσια σαν σταματήμενα, σαν να μην εκκίνησαν καν τα υπόλοιπα. Εννοείται βοηθάει το DRS και η αλλαγή κινητήρα, αλλά η διαφορά ταχύτητας είναι απίστευτη. Εξάλλου φάνηκε κι από τον ρυθμό του Bottas, μπροστά.

• Like 2
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, tommy^ είπε

Αν αυριο ο Μαξ ειναι πρωτος μετα την πρωτη στροφη τοτε θα παει για νικη.

Αν οχι, τοτε περιπλεκεται το πραγμα...

Αλλαγή μοτέρ. Επιβάλλεται. 

Δεν θα χάσει δεύτερη θέση.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, idefixius είπε

Με μαλακή γόμα τόσο ο Μπότας όσο και ο Σάινθ για 24 γύρους και δεν είχαν πτώση στην απόδοση τα ελαστικά τους?  Μου κάνει μεγάλη εντύπωση.  

Είχανε κάπου μετά το 17ο, αλλά δεν χάσανε τις θέσεις τους.

Δημοσ.
1 minute ago, dafnoula13 said:

Παρόλα αυτά καλύτερη θέση από Ham θα πάρει διότι ο Βρετανός εκκινεί από την 10 θέση και μέχρι να τον πλησιάσει θα είναι πίσω καμμία 30ρια δευτερόλεπτα

Ναι αλλα σκεψου να φτασει πισω του με μειον 30 πριν τα μισα του αγωνα..

Με τον τρελο ρυθμο των μερσεντες ανετα του ριχνει δευτερολεπτο ανα γυρο..

Ασε που δε νομιζω να περασει πρωτος ο βερσταπεν αυριο στην εκκινηση

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η αλλαγή μοτέρ από Μαξ νομίζω είναι ρίσκο. Πιο κοντά στον Χάμιλτον θα καταλήξει από ότι θα ήθελε νομίζω...

Επεξ/σία από dimoskoutr
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, dimoskoutr είπε

Η αλλαγή μοτέρ από Μαξ νομίζω είναι ρίσκο. Πιο κοντά στον Χάμιλτον θα καταλήξει από ότι θα ήθελε νομίζω...

Η καλύτερη δυνατή επιλογή.

Δεν είναι οι επόμενες πίστες σαν τη Βραζιλία.

5 λεπτά πριν, dafnoula13 είπε

Αυτό είναι το θέμα, σε αυτή την πίστα δεν θα είναι κανείς 30sec πίσω. 

Δημοσ.

Αν δεν περάσει στους 1-2 laps αύριο ο Max τον Bottas τότε κινδυνεύει να τερματίσει πίσω από τον κοτσιδάκια. Και για σήμερα έλεγαν υψηλότερες θερμοκρασίες αλλά τσίχλες. Αν δεν ανέβουν αύριο σημαντικά θα έχουν θέμα τα Red bull. Το +2 του Max είναι ανέλπιστα καλό γιατί αν δεν υπήρχε η ποινή θα είχαμε σχεδόν σίγουρο 1-2 των Mercedes. Όντως ισχύει ότι nothing it's over.

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, dafnoula13 είπε

Εδω ξεκινησε 20ος και σε 24 γυρους ηταν +20... Φαντασου απο την 10η θεση.
Ελπιδες ο Ver θα εχει ΜΟΝΟ αν περασει τον botas αυριο στην πρωτη στροφη.
Εγω το βλεπω για νικη αυριο του Χαμ.

• Like 1
Δημοσ.

ακομα και αν ο σερ βαλει σε ολα τα αλογα του μοτερ της merc νεφτι και βγει 1ος η σωστη στρατηγικη για τον max ειναι να μεινει οσο πιο κοντα του. 2ος? 2ος τριτος? 3ος. 4ος βεβαια οχι γιατι εκει θα χασει τη διαφορα που χτιζει.

Δημοσ.
Στις 7/11/2021 στις 10:50 ΜΜ, 3DJIN είπε

πλεον μπορει να ειπωθει οτι η red bull εχει το γρηγοροτερο μονοθεσιο και οτι θα κανει ευκολο double 

Τα λατρευω αυτα τα αφοριστικα σχολια απο καθε αγωνα.

Μόλις τώρα, flexpick είπε

Τα λατρευω αυτα τα αφοριστικα σχολια απο καθε αγωνα.

και το ''μα καλα τι αμαξαρα εχει ο αντιπαλος τον συμφερουν και ολες οι πιστες''.

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...