ghostrider Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2021 και καπου εκει ο τοτος φοραει το jacket της cobra kai, σκυβει στο τουριστα και λεει "i want him broken"
Shyn Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Γελακια κ χαμογελα για την Redbull. Πριν λιγο τελειωσε η συναντηση του Μαξ με την FIA (διαρκεια, μονο 15 λεπτα). Ακομα δεν εχουν πει τιποτα. Επεξ/σία 13 Νοεμβρίου 2021 από Shyn 1
mandos Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Πέραν της παραβίασης και της όποιας ποινής πάρει ο MAX, το μόνο που μπορεί κάποιος να πει με αυτό το βίντεο είναι ότι δεν έχαψε τα κόλπα της μερσέντες και μάλλον το μυρίστηκε πριν από όλους ότι κάτι "παίζει". Επεξ/σία 13 Νοεμβρίου 2021 από mandos
Cygnus Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Η ερώτηση μου είναι αν η παράβαση του ορίου για DRS - αν υπάρχει εννοείται - θα μπορούσε να δικαιολογήσει τη χθεσινή διαφορά Ham - Ver. Επεξ/σία 13 Νοεμβρίου 2021 από Cygnus
papp0us Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, mandos είπε Πέραν της παραβίασης και της όποιας ποινής πάρει ο MAX, το μόνο που μπορεί κάποιος να πει με αυτό το βίντεο είναι ότι δεν έχαψε τα κόλπα της μερσέντες και μάλλον το μυρίστηκε πριν από όλους ότι κάτι "παίζει". Ναι, είδε με το αετίσιο μάτι του ο Max οτι η πτερυγα της Merc λύγιζε πάνω απο τα 260 χιλιόμετρα και το άνοιγμα της ήταν -πιθανότατα- 4-5 χιλιοστά μεγαλύτερο απο το επιτρεπτό. Η Redbull είχε ήδη βίντεο -το αναφέρουν και απο πάνω- με την πτέρυγα της Mercedes να φέρεται "περίεργα" όπως είδες τα βίντεο απο την πτέρυγα της Rebull για τον ίδιο λόγο, πριν κανα τρίμηνο. Ο Max πήγε να επιβεβαιώσει τις υποψίες της ομάδας, αλλα ξαναλέω ΠΟΛΥ ΚΑΚΑ το έκανε. Δεν έπρεπε να αγγίξει καν. Αν ήταν σίγουροι κιολας, έπρεπε να είναι ακόμα περισσότερο προσεκτικός. Γουελ γουατέβερ, νομίζω οτι είναι σχεδόν σίγουρος ο Hamilton απο τον πάτο, Τουλάχιστον θα έχει ενδιαφέρον και το σημερινό race. Επεξ/σία 13 Νοεμβρίου 2021 από papp0us 1
Alexis-9 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2021 Ο Μαξ θα πει οτι απλα τσεκαρα χωρις να αγγιξω , το κενο στην πισω πτερυγα του Χαμ και την συγκρινα με την δικη μου... Μεγιστη ποινη ενα προστιμο... Disqualification για Ham...
papp0us Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2021 Να κάνω και πρόβλεψη, με εκκίνηση τελευταίος σήμερα, ΚΑΙ 5 θέσεις ποινής που σημαίνει οτι λίγο πολύ θα ξεκινήσει απο το τέλος, θα αλλάξουν ολα τα μέρη του κινητήρα του Hamilton για την Κυριακή. Έτσι και αλλιώς απο τον πάτο θα εκκινήσει.
mandos Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2021 4 λεπτά πριν, papp0us είπε Ναι, είδε με το αετίσιο μάτι του ο Max οτι η πτερυγα της Merc λύγιζε πάνω απο τα 260 χιλιόμετρα και το άνοιγμα της ήταν -πιθανότατα- 4-5 χιλιοστά μεγαλύτερο απο το επιτρεπτό. Ε τι, άδικα του έχει βγει το supermax? Άραγε αυτά ελέγχονται πάντα ή μπορεί να είχαμε και άλλα συμβάντα φέτος και να μην ελέγχθηκαν; (Δεν κάνω flame, ειλικρινά ρωτάω αν οι αγωνοδικές ελέγχουν κάθε αμάξι σε κάθε session σε κάθε αγώνα).
Cygnus Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, papp0us είπε Να κάνω και πρόβλεψη, με εκκίνηση τελευταίος σήμερα, ΚΑΙ 5 θέσεις ποινής που σημαίνει οτι λίγο πολύ θα ξεκινήσει απο το τέλος, θα αλλάξουν ολα τα μέρη του κινητήρα του Hamilton για την Κυριακή. Έτσι και αλλιώς απο τον πάτο θα εκκινήσει. Έχει λογική αλλά προλαβαίνουν να τα αλλάξουν όλα σε λιγότερο από 24 ώρες;
papp0us Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2021 Μόλις τώρα, mandos είπε Ε τι, άδικα του έχει βγει το supermax? Άραγε αυτά ελέγχονται πάντα ή μπορεί να είχαμε και άλλα συμβάντα φέτος και να μην ελέγχθηκαν; (Δεν κάνω flame, ειλικρινά ρωτάω αν οι αγωνοδικές ελέγχουν κάθε αμάξι σε κάθε session σε κάθε αγώνα). Είμαι σχεδόν σίγουρος οτι οι ομάδες, έχουν ανθρώπους που καθονται και ελέγχουν ΔΙΕΞΟΔΙΚΑ βίντεο και υλικό απο τον καθε αγώνα για να εντοπίσουν τέτοια ζητήματα. Αποκλείεται να το είχε αυτό το πράγμα η Merc για 4 GP π.χ και να το κατάλαβαν τώρα. Επίσης, το οτι μέτρησαν μόνο του Hamilton που είχε το πρόβλημα και με τον Bottas δεν ασχολήθηκαν καν, δείχνει πως δεν πάνε στην τύχη. 2
eri77 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2021 κατα την γνωμη μου καποιος απο την mercedes θα τους εχει πει
~mxls~ Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2021 3 λεπτά πριν, dafnoula13 είπε Λέτε να το σφύριξε ο Bottas ? 😂😂😂 😏😏😏😏😏
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2021 34 λεπτά πριν, mandos είπε Άδοξα; Οι κανόνες είναι κανόνες. Αλλιώς να πούμε ότι άδοξα πήρε DSQ o Vettel πριν λιγους αγώνες. δεν λεω οτι θα ειναι λαθος αν συμβει...αλλα δεν ειναι αυτο που θελω εγω και θεωρω και οι πιο πολλοι εδω μεσα. Πρεπει να κριθουν ολα στην πιστα. 1
~mxls~ Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2021 Μόλις τώρα, Αλεξανδρος A.92 είπε δεν λεω οτι θα ειναι λαθος αν συμβει...αλλα δεν ειναι αυτο που θελω εγω και θεωρω και οι πιο πολλοι εδω μεσα. Πρεπει να κριθουν ολα στην πιστα. Άμα πήρε πλεονέκτημα στην πίστα, πρέπει να πέσει ποινή. Εντωμεταξύ αντε αντί να πάρει πολε θα έβγαινε δεύτερος, χαζό ρίσκο. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις