Προς το περιεχόμενο

Formula 1 2021

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 13,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ακόμη και το ότι υπήρξε θέμα μόνο στο μονοθέσιο του Hamilton είναι που βάζει σε περίεργες σκέψεις. Τι θα πουν α εδώ μας ξέφυγε λίγους πόντους. 

Το να δώσουν ποινή θέσεων στον Max θα είναι επίσης φιάσκο για μένα. Χρηματικό και μόνο. 

Επεξ/σία από liakinen
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, papp0us είπε

Έγώ προτείνω να φάνε Diqualify και οι 2 ομάδες απο το πρωτάθλημα να σταματήσουν να κάνουν σαν τα κοκόρια, και το πρωτάθλημα οδηγών και κατασκευαστών, να πάει στην ομάδα που έχει τις περισσότερες νίκες σε GP φέτος, εκτός απο αυτούς τους δύο, και ταυτόχρονα είναι πιο ψηλά στη βαθμολογία.

Τίμια πράγματα. Καθόλου στοχευμένη η σκέψη μου.

εγω παλι λεω να φανε ban αλλα η ομαδα που θα παρει το gp και το πρωταθλημα θα πρεπει να εχει εναν οδηγο που το ονομα του να αρχιζει απο L να μην εχει μοτερ που να αρχιζει απο M και να τα  πηγαινει καλυτερα οταν λειπει ο αρχηγος της απο το γηπεδο .. εεε πιστα.

Α και να εχει κοκκινο μονοθεσιο :P

Επεξ/σία από ghostrider
  • Like 1
Δημοσ.

Τι λεει ο κανονισμος για παραβιαση παρκ φερμε; 5 θεσεις στο grid;

Οποιος ξερει ας μας πει γιατι μπορει να ειναι η ποινη του Μαξ.

• Like 1
Δημοσ.

σε καμια ωριτσα ισως να ξερουμε. η πλακα ειναι οτι ο κανονισμος λεει να μην αλλαξει καμια ρυθμιση στο μονοθεσιο μιας ομαδας απο τους μηχανικους της ιδιας της ομαδας χρησιμοποιωντας εργαλεια .. . το να αλλαξει κατι σε μονοθεσιο αλλης ομαδας ομως? ποσο αγγιγμα απο εναν μη μηχανικο οπως ειναι ενας οδηγος? πολυ δουλεια οι κριτες σημερα ...

ΥΓ η ποινη για παραβιαση parc ferme μπορει να ειναι και εκινηση απο τα πιτ νομιζω ...

Δημοσ.

Δεν νομιζω να παρει ποινη ο Max...Εκτος αν εχουν πιο κοντινο βιντεο που φαινεται να αλλαζει κατι. Αν απλα μετρησε με δαχτυλα/παλαμη αποσταση τοτε τι θα του κανουν? Τιποτα απολυτως...

Ο HAM παει δια dsq και δυστηχως ετσι τελειωνει το πρωταθλημα αδοξα και προωρα εκτος αν κανει κανα θαυμα. 

Δημοσ.

Άμα είχαν εμένα στην RBR θα ανέβαζα ποστ στα σόσιαλ με το DRS και σχόλιο "τόσο σας τον έχουμε κάνει" ή "σουρωτήρι". Το παν είναι τα μάιντ γκέιμς. Και ας εκκινησουν όπως θέλουν.

Εσύ φλωρακο Κρίστιαν κάτσε άνοιξε τα μπισκότα στη μέση για να φας μόνο γέμιση ορέο.

Δημοσ.

Δεν μπορεί να έχουν ποινές με τον ίδιο ουσιαστικό αντίκτυπο και οι δύο. Δηλαδή ο ένας είχε εκτός προδιαγραφών μονοθέσιο και θα εκκινήσει τελευταίος (υπόθεση) και ο άλλος που ακούμπησε θα έχει ποινή θέσεων που σε ένα Sprint είναι σχεδόν αδύνατο να κάνεις κάτι (το να ρισκάρεις έχει κίνδυνο). 

Δημοσ.

εγω παλι πιστευω οτι θα τους βαλουν και τους δυο να ξεκινησουν απο τα πιτ. εκτος αν η rb αποδειξει οτι ο μαξ δεν αγγιξε την πτερυγα. ηδη κυκλοφορει βιντεακι απο αλλη γωνια που ο μαξ αγγιζει δεναγγιζει την πτερυγα.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, ~mxls~ είπε

Άμα είχαν εμένα στην RBR θα ανέβαζα ποστ στα σόσιαλ με το DRS και σχόλιο "τόσο σας τον έχουμε κάνει" ή "σουρωτήρι". Το παν είναι τα μάιντ γκέιμς. Και ας εκκινησουν όπως θέλουν.

Εσύ φλωρακο Κρίστιαν κάτσε άνοιξε τα μπισκότα στη μέση για να φας μόνο γέμιση ορέο.

Α και ελεγα ποιος ποσταρε στο ρεντιτ.

Spoiler

Δημοσ.

ειναι η αποψη που ενστερνιζονται οι περισσοτεροι αγγλοι φανς οποτε θα πω οτι θα περασει το δικο τους και η φια θα φανει αμειλικτη προς ολους. 

αυτη τη στιγμη παντως ο μαξ ειναι στο δωματιο των κριτων ... ως τωρα δεν εχουν ακουστει κραυγες αγωνιας απο τους κριτες. πιστευουμε οτι ζουν ακομα :P

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, ~mxls~ είπε

Kάτι τέτοιο?

• Like 1
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε

Ο HAM παει δια dsq και δυστηχως ετσι τελειωνει το πρωταθλημα αδοξα και προωρα εκτος αν κανει κανα θαυμα. 

Άδοξα; Οι κανόνες είναι κανόνες. Αλλιώς να πούμε ότι άδοξα πήρε DSQ o Vettel πριν λιγους αγώνες.

Δημοσ.

Το θέμα είναι η πρώτη φορά μετά από πολλά πολλά χρόνια βλέπαμε ένα ενδιαφέρον πρωτάθλημα ειδικά από τη μέση και μετά και περιμέναμε με αγωνία τον επόμενο αγώνα.

Ναι θέλω το πρωτάθλημα να το πάρει ο Μαξ να δούμε και έναν άλλο πρωταθλητή αλλά όχι στα χαρτια ρε γαμώτο. Ας βρουν μία άλλη μεσοβέζικη λύση και να μας αφήσουν να απολαύσουμε τους δύο μονομάχους στην πίστα μέχρι τον τελευταίο αγώνα.

Εκεί όμως να το πάρει ο Μαξ.😜

• Like 1
Δημοσ.

Ναι σωστά, επειδή έχουν την ίδια βαρύτητα οι 2 παραβάσεις. Ποια είναι η ποινή για παρέμβαση στο αυτοκίνητο;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...