Προς το περιεχόμενο

Formula 1 2021

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

οπως καθε φορα που γινετε παραβαση κανονισμων τα πειστηρια πανε στο evidence room ωστε να μεινουν απειραχτα και στη διαθεση των κριτων. εδω πηραν ολο το μονοθεσιο την aston σε μια πτερυγα θα κολλήσουν? επισης κανεις δεν αμφισβητησε οτι η μετρηση εγινε και η πτερυγα μονο του σερ απετυχε στο τεστ. ειδαλως δεν θα πηγαιναν στους κριτες. τωρα τι θα πουν οι κριτες και ποια θα ειναι η αποφαση τους ας μην το προεξοφλουμε.

Απο την αλλη αν αυτο ειχε γινει σε μια αλλη ομαδα (πχ red bull) τι ποινη πιστευεις οτι θα ηθελε η merc? για την μετρηση που εκανε ο max τον πανε σε κριτες και μαλλον θα φαει ποινη θεσεων. συμφωνω οτι η Merc ειναι μεγαλο ονομα αλλα γιατι να πρεπει να την γλυτωσει?

ΥΓ προς θεου οχι βιντεο λυπησου μας :P

• Απαντ. 13,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, haHa είπε

Οπως εχω γραψει, για εμενα ειναι για DSQ και αυτο είναι το σωστο. 

Πόσες πιθανότητες δίνεις για DSQ; τελευταία θέση για το Sprint Race στην χειρότερη πιστεύω και τίποτα παραπάνω με χρηματικό πρόστιμο στην Red Bull. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

υποθετω οσοι λετε για dsq εννοειτε dsq απο το qualify και εναρξη απο την τελευταια θεση του sprint race. dsq για τα επομενα sessions δεν υπαρχει (IMHO).

Επεξ/σία από ghostrider
  • Thanks 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, liakinen είπε

Πόσες πιθανότητες δίνεις για DSQ; τελευταία θέση για το Sprint Race στην χειρότερη πιστεύω 

Αυτό νομίζω είναι το DSQ. απο το Session γίνεται disqualify, όχι απο όλο τον αγώνα. Νομίζω ξαναλεώ.

• Like 1
Δημοσ.

Εν τω μεταξυ στα βιντεακια (που παρεπιπτοντως εχουν αθλια αναλυση, ελεος ρε γμτ 2022 παμε ακομα στα 360p ποιος σκατα βγαζει βιντεο?) δεν φαινεται αν οντως πιανει το αμαξι ή απλα συγκρινει με την παλαμη του..

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, liakinen είπε

Πόσες πιθανότητες δίνεις για DSQ; τελευταία θέση για το Sprint Race στην χειρότερη πιστεύω και τίποτα παραπάνω με χρηματικό πρόστιμο στην Red Bull. 

DSQ απο το session του qualifying εννοω, οποτε τελευταία θεση για το sprint race. 

Dsq απο ολο τον αγωνα δεν παιζει. 

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

https://www.planetf1.com/news/red-bull-mercedes-flexi-rear-wing-brazil/

και εδω υπαρχει μια νεα ακομα διασταση στο θεμα που ισως εξηγει  το γιατι μαζευτηκε η πτερυγα της
μερκ και γιατι εγινε και ελεγχος. η RB "βρηκε" οτι πανω απο τα 260 km η πτερυγα της μερκ λυγιζε και
μαζευε εξτρα χιλιομετρα η W12. απο οτι φαινετε η flexi wings saga δεν εχει τελειωσει ακομα

Επεξ/σία από ghostrider
Δημοσ.

Στην ουσία μόνοι θα βγάλουν τα μάτια τους από ότι φαίνεται, γιατί και χωρίς το θέμα με την πτέρυγα, πάλι πρώτος θα ήταν ο Σερ αφού σε όλα τα τμήματα της πίστας ευθείες - αργές στροφές ήταν ταχύτερος. 

Δημοσ.

Έγώ προτείνω να φάνε Diqualify και οι 2 ομάδες απο το πρωτάθλημα να σταματήσουν να κάνουν σαν τα κοκόρια, και το πρωτάθλημα οδηγών και κατασκευαστών, να πάει στην ομάδα που έχει τις περισσότερες νίκες σε GP φέτος, εκτός απο αυτούς τους δύο, και ταυτόχρονα είναι πιο ψηλά στη βαθμολογία.

Τίμια πράγματα. Καθόλου στοχευμένη η σκέψη μου.

Δημοσ.

Νομίζω ότι το DSQ το έχει φάει ήδη ο Χαμ και απλά κοιτάνε να δούνε τι ποινή θα ρίξουνε στον Μαξ (δεν μιλάμε για χρηματική, άμα του ρίξουνε μόνο χρηματικό θα τα βάλει και από την τσέπη του, πολύ που τον νοιάζει) για να μείνουν όλοι ευχαριστημένοι.

Είναι ίσως το μεγαλύτερο λάθος της FIA όλα αυτά τα χρόνια: ότι προσπαθεί να έχει όλους τους μεγάλους χαρούμενους. Από τη στιγμή που παραβίασεις τον κανονισμό είναι ποινή τέλος και οι ποινές πρέπει να είναι προκαθορισμένες. Όχι "α έχουμε μάχη για το πρωταθλημα αμα ρίξουμε dsq παίζει να μην έχει ενδιαφέρον ο τελευταίος αγώνας, άρα είτε ας μετριάσουμε την ποινή είτε ας βαρέσουμε και τον άλλον".

Προφανώς δε μιλάμε για dsq που έχει επίπτωση στον αγώνα, αλλά στο σέσιον που ακολουθεί δηλαδή σπριντ ρεις.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ΥΓ η αρχικη πηγη ειναι το Auto motor und sport και συμφωνα με αυτο στο γραφειο της FIA στην brazil πηγε και ο Newey. Και στα ματια μου οταν παει ο Newey εκει για θεματα αεροδυναμικης  δεν ειναι για καλο

Επεξ/σία από ghostrider
Δημοσ.
Μόλις τώρα, ghostrider είπε

ΥΓ η αρχικη πηγη ειναι το Auto motor und sport και συμφωνα με αυτο στα γραφειο της φια πηγε και ο Newey. Και στα ματια μου οταν παει ο Newey εκει για θεματα αεροδυναμικης  δεν ειναι για καλο

Ναι, ο Νιουι έχει πάει. Δεν παίζει να την γλιτώσει ο Χαμ.

Δημοσ.

Karun Chandhok

For those asking if Max could have manipulated the wing, let’s all be clear that the wings are designed to sustain hundreds of kilos of load without breaking. 

Andre the giant could sit on it! As fit and strong as Max is, I doubt he managed to bend the wing….

• Like 2
Δημοσ.

Η μονη περιπτωση που η merc να μην μπορει να λαβει μερος στον αγωνα πλεον ειναι να βρεθει η πισω πτερυγα οτι οντως λυγιζει, να βγαλει η fia απαγορευτικο και η merc να μην εχει ανταλλακτικες "νομιμες" πισω πτερυγες. Κατι βεβαια εξαιρετικα δυσκολο ...

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Shyn είπε

Karun Chandhok

For those asking if Max could have manipulated the wing, let’s all be clear that the wings are designed to sustain hundreds of kilos of load without breaking. 

Andre the giant could sit on it! As fit and strong as Max is, I doubt he managed to bend the wing….

Wrestling GIF

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...