maarinos Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Παρασκευή 5:30 ΕΡΤ Sports | 20:55 ΕΡΤ2 Σαββάτο 5:00 ΕΡΤ Sports 2 | 21:15 ΕΡΤ2 Κυριακή 18:50 ΕΡΤ2 https://program.ert.gr/tvsports.asp Επεξ/σία 12 Νοεμβρίου 2021 από maarinos 2
~mxls~ Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 οε οε οέ, οε οε οέ, στη Βραζιλία ερχόμαστε να σας ... νικήσουμε 😎 (και στο τέλος λέει μας πετάει μπάζερ μπίτερ ο Σερ, και μένουμε αγάλματα, για όσους ξέρουν)
ghostrider Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 44 λεπτά πριν, tommy^ είπε Αααα ναι λογω sprint race! Δε βλεπω να το παιρνει ο Ολλανδος φετος αν ο πρωθυπουργος μας παρακολουθει F1 Αν ο ΚΜ παρακολουθουσε F1 τακτικα, ειναι σιγουρο πως δεν θα ειχε τελειωσει κανενας αγωνας. Επεξ/σία 12 Νοεμβρίου 2021 από ghostrider
tommy^ Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 10 λεπτά πριν, ghostrider είπε Αν ο ΚΜ παρακολουθουσε F1 τακτικα, ειναι σιγουρο πως δεν θα ειχε τελειωσει κανενας αγωνας. Αρα βρηκαμε την εξηγηση για τον φετινο "αγωνα" στο SPA 19 λεπτά πριν, ~mxls~ είπε οε οε οέ, οε οε οέ, στη Βραζιλία ερχόμαστε να σας ... νικήσουμε 😎 (και στο τέλος λέει μας πετάει μπάζερ μπίτερ ο Σερ, και μένουμε αγάλματα, για όσους ξέρουν) Πολυ πιθανο!
ghostrider Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 Εξαιρετικες φωτο για το πως φτανουν οι κινητηρες σε ενα GP. Πλεον δεν ερχονται μαζι με το μονοθεσιο αλλα ξεχωριστα και ματιζονται επιτοπου. Γιαυτο και η Fia λογω της αργοποριας των container αφαιρεσε τα curfew limits και αφησε τους μηχανικους να δουλεψουν και βραδυ. ΥΓ. Το "αυτοκολλητο" RACE POOL τι να κρυβει? τον ηδη χρησιμοποιημενο κινητηρα ή ενα φρεσκο?
haHa Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 Λετε να δουμε νεο κινητηρα για τον Bottas τελικως αντι για τον Χαμιλτον??
zanskou Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 20 λεπτά πριν, haHa είπε Λετε να δουμε νεο κινητηρα για τον Bottas τελικως αντι για τον Χαμιλτον?? για ποιο λόγο να του βάλουν πάλι νέο κινητήρα ;
haHa Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 6 λεπτά πριν, zanskou είπε για ποιο λόγο να του βάλουν πάλι νέο κινητήρα ; Αν ισχυει η υποθεση οτι του αλλαζουν κινητηρες γιατι δοκιμαζουν σε αυτον τα ορια για να ξερουν ποσο μπορει να πιεσει ο Χαμ, δεν αποκλειεται να δουμε ξανα αλλαγη. Αν τελικως αλλαξει ξανα ο Χαμ, τοτε φαινεται πως η Μερσεντες εχει προβλημα αξιοπιστιας και για αυτο αλλαζε κι ο Bottas τις προηγουμενες φορες.
tommy^ Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 Ισως και να ψαχνει να βρει παραπανω αλογα η Μερσεντα απο το μοτερ της για να μπορεσει να γινει πιο γρηγορη απο την RBR ρεφαροντας την χασουρα απο τις αλλαγες στο rake.
george200-13 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 49 λεπτά πριν, haHa είπε Αν ισχυει η υποθεση οτι του αλλαζουν κινητηρες γιατι δοκιμαζουν σε αυτον τα ορια για να ξερουν ποσο μπορει να πιεσει ο Χαμ, δεν αποκλειεται να δουμε ξανα αλλαγη. Αν τελικως αλλαξει ξανα ο Χαμ, τοτε φαινεται πως η Μερσεντες εχει προβλημα αξιοπιστιας και για αυτο αλλαζε κι ο Bottas τις προηγουμενες φορες. Το θεμα ειναι με το κατασκευαστων να παιζεται στον ποντο ειναι απαγορευτικο για αυτους να παρουν εστω και μια θεση ποινη χωρις να χρειαζεται. Εκτος αν ξερουν οτι θα παρουν τα πιστονια στην μασχαλη στον αγωνα οποτε αναγκαστικα θα αλλαξουν
haHa Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 2 λεπτά πριν, george200-13 είπε Το θεμα ειναι με το κατασκευαστων να παιζεται στον ποντο ειναι απαγορευτικο για αυτους να παρουν εστω και μια θεση ποινη χωρις να χρειαζεται. Εκτος αν ξερουν οτι θα παρουν τα πιστονια στην μασχαλη στον αγωνα οποτε αναγκαστικα θα αλλαξουν Δεν τους νοιαζει το κατασκευαστων οσο τους νοιαζει το οδηγων. Και απο τις 2 ομαδες πιστευω οτι θα δουμε στρατηγικες που θα ειναι κακες για το νο2 οδηγο τους και θα τους κοστιζει σε βαθμους στο κατασκευαστων, μονο και μονο για αν μπλοκαρουν/καθυστερησουν το νο1 οδηγο της αντιπαλης ομαδας. 1
ghostrider Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Ενδιαφερουσα συνεντευξη του bottas. "Τα μονοετη συμβολαια στην Merc ειχαν περισσοτερη πιεση απο οση αντεχα". Μεταφραση? Ηταν δεμενα παντα τα χερια μου? Επρεπε να κανω παντα τον καλο teammate? Ηταν παντα κοντο το λουρακι μου? Συμπερασμα : Αρε Ζορζ που πας να μπλεξεις .... .... Επεξ/σία 12 Νοεμβρίου 2021 από ghostrider
Nik1239 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 3 λεπτά πριν, ghostrider είπε Ενδιαφερουσα συνεντευξη του bottas. "Τα μονοετη συμβολαια στην Merc ειχαν περισσοτερη πιεση απο οση αντεχα". Μεταφραση? Ηταν δεμενα παντα τα χερια μου? Επρεπε να κανω παντα τον καλο teammate? Ηταν παντα κοντο το λουρακι μου? Συμπερασμα : Αρε Ζορζ που πας να μπλεξεις .... .... Δεν νομίζω να αντιδράσει όπως ο bottas o Γιώργης πιστευω θα κοντράρει στα ίδια τον χαμ μετά από 3-4 αγώνες
ghostrider Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2021 6 λεπτά πριν, Nik1239 είπε Δεν νομίζω να αντιδράσει όπως ο bottas o Γιώργης πιστευω θα κοντράρει στα ίδια τον χαμ μετά από 3-4 αγώνες Ο russell πηρε 2 χρονια συμβολαιο η και περισσοτερο (δεν εχουν πει την ακριβη διαρκεια) . ακομα και ετσι ομως και αν ειδες και απο το DTM η Merc ειναι ο τευτονικος ορισμος των team order σε καθε επιπεδο. Δεν εχω καμία αμφιβολία ότι για όσο ειναι ο Lewis στην merc ο ζορζ πρεπει να κανει το χαρουμενο σκυλακι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις