Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2021 Μόλις τώρα, tempes είπε Έπεσε η ερτ; , ναι δοκιμασε εδω https://www.ertlivetv.com/2016/01/ert2-channel.html 1 1
haHa Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Ειναι τοσο γρηγορη η RB που δεν θα απειληθει καν απο undercut. Αντιθετα, ο πουθενας Περεζ μπορει να απειλησει τον Χαμιλτον με undercut. Επεξ/σία 7 Νοεμβρίου 2021 από haHa 2
tommy^ Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2021 Προφανως και δεν ειναι race incident οταν μπλοκαρεις φρενα και εν τελει πεφτεις πανω στον αλλον. Ξεκαθαρα ποινη που δε δοθηκε.
zanskou Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2021 Με τη διαφορά που έχει κάνει ο Μαξ από τον Hamilton απορώ που ο Perez δεν είναι πιο κοντά στη δεύτερη θέση
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2021 Μόλις τώρα, haHa είπε Ειναι τοσο γρηγορη η RB που δεν θα απειληθει καν απο undercut. Οι πρωτοι 3 θα τερματισουν οπως ειναι. εγω πιστευω οτι ο PER μπορει να περασει. Φαινεται αρκετα ανωτερη η RB 1
ghostrider Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2021 Μόλις τώρα, zanskou είπε Με τη διαφορά που έχει κάνει ο Μαξ από τον Hamilton απορώ που ο Perez δεν είναι πιο κοντά στη δεύτερη θέση εινια δυσκολο να ακολουθησεις με τοση ζεστη και τον αραιο αερα. ειπαν πως εχει την πιο ψηλη θερμοκρασια απο ολο το ΣΚ
haHa Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2021 Μόλις τώρα, Αλεξανδρος A.92 είπε εγω πιστευω οτι ο PER μπορει να περασει. Φαινεται αρκετα ανωτερη η RB Σωστος, μπερδεψα τους χρονους, ο Περεζ πιστευω θα επιχειρησει undercut. Αν βγει μπροστα του, τοτε ο Μαξ θα ειναι και πιο ανετος να κανει fastest lap.
ghostrider Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) αν και η pirelli λεει οτι ειναι για ενα pit ο αγωνας βλεπω να πηγαινουν ισως και για 2. γιατι με αλλαγες στον 17 γυρο αγωνα 71 γυρων μιλαμε για 50 γυρους με τα Hard Επεξ/σία 7 Νοεμβρίου 2021 από ghostrider
eri77 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2021 12 λεπτά πριν, eMike είπε Ο Bottas γιατί δεν έκατσε αριστερά; Με ποια λογική έκατσε τόσο δεξιά δε μπορώ να καταλάβω.. Μπορεί να ακούγεται χαζομάρα αλλά νομίζω ότι το έκανε επίτηδες 1
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, eri77 είπε Μπορεί να ακούγεται χαζομάρα αλλά νομίζω ότι το έκανε επίτηδες Ακριβως αυτο που σκεφτομουν! Δεν τον νοιαζει. Ειναι ηδη σε αλλη ομαδα και μαλλον εχει πολλα ραμματα για την γουνα της Merc... 1
haHa Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2021 Εχουμε ξαναδει φετος 8+ sec πριν το τελος του πρωτου στιντ(και με SC μαλιστα) μεταξυ των 2 πρωτων; Επιβεβαιωνεται το ποσο γρηγορη ειναι η RB στο Μεξικο και οτι απλα το χθεσινο ηταν λαθος. Αν δεν εχουμε ατυχηματα/μηχανικα προβληαμτα στοςυ επομενους αγωνες, το πρωταθλημα κλειδωσε σημερα για Μαξ οπως ειχαμε πει. 1
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2021 Μόλις τώρα, haHa είπε το πρωταθλημα κλειδωσε σημερα για Μαξ οπως ειχαμε πει. Φετος το αξιζει και ο MAX και η ομαδα, εφτιαξαν αρκετα ανωτερο μονοθεσιο. 1
Super Moderators Snoob Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2021 Super Moderators Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2021 Ξέρω πως δεν γίνεται, αλλά πάρα πολύ θα ήθελα να τελειώσει η ιστορία με τους "ομόσταυλους". Κάθε οδηγός και ομάδα, αυτά με τους δύο οδηγούς και τις οδηγίες κτλ. δεν μου άρεσαν ποτέ.
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, Snoob είπε Ξέρω πως δεν γίνεται, αλλά πάρα πολύ θα ήθελα να τελειώσει η ιστορία με τους "ομόσταυλους". Κάθε οδηγός και ομάδα, αυτά με τους δύο οδηγούς και τις οδηγίες κτλ. δεν μου άρεσαν ποτέ. πλεον εχουμε και εταιριες που εχουν πανω απο μια ομαδα...Οποτε τι λεμε...
papp0us Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε πλεον εχουμε και εταιριες που εχουν πανω απο μια ομαδα...Οποτε τι λεμε... Εδώ βγήκε ανθρωπος και είπε οτι θα χρησιμοποιήσει άλλη ομάδα για να σταματήσει τον αντίπαλο της δικής του, και ολα καλα. Τώρα γύρισα, δεν ξέρω τι έχασα, αλλα βλέπω αυτό που περίμενα πάνω-κάτω, την Redbull 2 επίπεδα πάνω σε αυτή την πίστα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις