MrRush Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 22 λεπτά πριν, Diinekis21 είπε Εν τω μεταξύ, πήγε και στήθηκε ανάμεσα τους για τους ύμνους! Ο Ham χαιρέταγε και έστελνε φιλιάκια την ώρα του ύμνου, ήθελε έναν Χίο να πει "ΠΡΟΣΟΧΗ ΡΕ" Επεξ/σία 25 Οκτωβρίου 2021 από MrRush
Shyn Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Diinekis21 είπε Κάτσε ρε συ έχω να ακούσω ΕΡΤ από το 19. Μέχρι τότε τους έπεφταν τα σάλια για τον Ham, ειδικά του κεντρικού παρουσιαστή. Η Πόπη μόνο ξέφευγε από το μοτίβο. Δηλαδή έχουν αλλάξει ρότα; Εν τω μεταξύ, πήγε και στήθηκε ανάμεσα τους για τους ύμνους! Ο κεντρικος παρουσιαστης ειναι φανατικος με Νορις, ουτε να το κρυψει δεν μπορει. Και Skysports να παρακολουθεις παντως τα πραγματα δεν ειναι καλυτερα. Πολυ biased για τους Βρετανους οδηγους. Επεξ/σία 25 Οκτωβρίου 2021 από Shyn
tempes Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2021 παιδια , στην ερτ φαινεται υπερβολικα η εμπαθια τους με την μερσεντες , τωρα τελευταια πετανε καμια καλη κουβεντα για ρεντμπουλ 2
Diinekis21 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2021 43 λεπτά πριν, tempes είπε παιδια , στην ερτ φαινεται υπερβολικα η εμπαθια τους με την μερσεντες , τωρα τελευταια πετανε καμια καλη κουβεντα για ρεντμπουλ Ε αυτό δε το πιστεύω με τη καμία! Να έχει γίνει στροφή 180 μοιρών (ή 360 για κάποιες ψυχές ); Βασικά συγνώμη, αλλά επειδή όλο το μήνυμα φωνάζει μια αντίφαση θα ρωτήσω. Ξέρεις ότι η εμπάθεια είναι κάτι αρνητικό, έτσι; 1
tempes Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2021 Βασικά έχεις δίκιο, δεν έβρισκα τη κατάλληλη λέξη και στη πίεση έγραψα εμπάθεια. Διορθώνω με την υπερβολική συμπάθεια (ούτε τώρα μου έρχεται η κατάλληλη λέξη) 1
Glarobats Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2021 Εγω πάντως αυτό που είδα είναι ότι ο ham είχε διαφορά 8,5 δευτερα τα οποία τα κάλυψε σε χρόνο τετε (μιλάμε για +0.9 σε ένα γύρο) και με το που έφτασε στο 1.5 δεύτερο από τον max, ξαφνικά… δεν είχε άλλο λάστιχο…. ο Hamilton… ρε άντε από δω 3
zanskou Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2021 1 λεπτό πριν, Glarobats είπε Εγω πάντως αυτό που είδα είναι ότι ο ham είχε διαφορά 8,5 δευτερα τα οποία τα κάλυψε σε χρόνο τετε (μιλάμε για +0.9 σε ένα γύρο) και με το που έφτασε στο 1.5 δεύτερο από τον max, ξαφνικά… δεν είχε άλλο λάστιχο…. ο Hamilton… ρε άντε από δω η δική σου εκτίμηση ειναι ότι σήκωσε το πόδι απο το γκάζι και έκανε βόλτα μέχρι την καρό σημαία δηλαδή ;
Glarobats Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2021 Εγω απλά λέω αυτά που είδα… τα συμπεράσματα δικά σας. το δικό μου συμπέρασμα είναι ΝΑΙ έκοψε. Για ποιο λόγο; f1 είναι αυτή , αν ανατρέξεις στην ιστορία των παρασκηνίων της θα βρεις πολλά μαργαριτάρια. σιγουρα όχι γιατί φαγώθηκαν ακαριαία τα ελαστικά , ούτε γιατί έτρωγε βρώμα από τον κινητήρα της rb. 2
dafnoula13 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2021 Έκανε συντήρηση γι αυτό και κατέβαζε ο Χαμ, μόλις πλησίασε αρκετά τότε έτρεξε και ο Μαξ .. 1
Shyn Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2021 7 λεπτά πριν, Glarobats είπε Εγω απλά λέω αυτά που είδα… τα συμπεράσματα δικά σας. το δικό μου συμπέρασμα είναι ΝΑΙ έκοψε. Για ποιο λόγο; f1 είναι αυτή , αν ανατρέξεις στην ιστορία των παρασκηνίων της θα βρεις πολλά μαργαριτάρια. σιγουρα όχι γιατί φαγώθηκαν ακαριαία τα ελαστικά , ούτε γιατί έτρωγε βρώμα από τον κινητήρα της rb. Δεν εκοψε. Η Mercedes δεν ειναι το ιδιο γρηγορη πισω απο ακαθαρτο αερα και ειχε πιεσει αρκετα τα λαστιχα του. 3
GoMaR Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2021 εγω αυτο που δε καταλαβαινω ειναι γιατι δεν εβαλαν τον λεκλερκ μεσα στα πιτ (στο τελος) για fastest lap. ειχε +27 απο τον ricciardo. Για να μη το ρισκαρουν επειδη ξερουν οτι δε τους παει με τα πιτς ; 1
papp0us Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2021 9 λεπτά πριν, GoMaR είπε εγω αυτο που δε καταλαβαινω ειναι γιατι δεν εβαλαν τον λεκλερκ μεσα στα πιτ (στο τελος) για fastest lap. ειχε +27 απο τον ricciardo. Για να μη το ρισκαρουν επειδη ξερουν οτι δε τους παει με τα πιτς ; Εσυ αμα ήσουν Leclerc και σου λέγανε απο αυτή τη Ferrari "Charles Box-box trust us, you will have 4" gap from ricciardo after the pit stop -if we make it this time-. Don't worry, we kiss cross." Θα έμπαινες; Με τρία λάστιχα, θα πήγαινε μέχρι τέλους.
Diinekis21 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2021 9 λεπτά πριν, GoMaR είπε εγω αυτο που δε καταλαβαινω ειναι γιατι δεν εβαλαν τον λεκλερκ μεσα στα πιτ (στο τελος) για fastest lap. ειχε +27 απο τον ricciardo. Για να μη το ρισκαρουν επειδη ξερουν οτι δε τους παει με τα πιτς ; Ferrari είναι, ή δε το σκέφτηκαν ή σου λέει θα το #@%^&* και αυτό το pitstop!
dionisis1925 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2021 1 λεπτό πριν, Diinekis21 είπε Ferrari είναι, ή δε το σκέφτηκαν ή σου λέει θα το #@%^&* και αυτό το pitstop! Παίζει να το σκέφτηκαν, έλειπε ο Mπινότο
liakinen Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2021 28 λεπτά πριν, Glarobats είπε Εγω απλά λέω αυτά που είδα… τα συμπεράσματα δικά σας. το δικό μου συμπέρασμα είναι ΝΑΙ έκοψε. Για ποιο λόγο; f1 είναι αυτή , αν ανατρέξεις στην ιστορία των παρασκηνίων της θα βρεις πολλά μαργαριτάρια. σιγουρα όχι γιατί φαγώθηκαν ακαριαία τα ελαστικά , ούτε γιατί έτρωγε βρώμα από τον κινητήρα της rb. Όταν κάποιος οδηγός είναι μπροστά τότε ενημερώνεται για τον χρόνο που κάνει στον κάθε γύρο ο οδηγός που ακολουθεί και προσαρμόζει την ταχύτητα του για την συντήρηση των ελαστικών αλλά και του κινητήρα. Τους ίδιους βαθμούς παίρνει ο νικητής είτε βρεθεί μπροστά με ένα δευτερόλεπτο ή με ένα λεπτό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις