Προς το περιεχόμενο

Formula 1 2021

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 λεπτά πριν, Diinekis21 είπε

Εν τω μεταξύ, πήγε και στήθηκε ανάμεσα τους για τους ύμνους! :D

Ο Ham χαιρέταγε και έστελνε φιλιάκια την ώρα του ύμνου, ήθελε έναν Χίο να πει "ΠΡΟΣΟΧΗ ΡΕ

Επεξ/σία από MrRush
  • Απαντ. 13,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Diinekis21 είπε

Κάτσε ρε συ έχω να ακούσω ΕΡΤ από το 19. Μέχρι τότε τους έπεφταν τα σάλια για τον Ham, ειδικά του κεντρικού παρουσιαστή. Η Πόπη μόνο ξέφευγε από το μοτίβο.

Δηλαδή έχουν αλλάξει ρότα;

Εν τω μεταξύ, πήγε και στήθηκε ανάμεσα τους για τους ύμνους! :D

Ο κεντρικος παρουσιαστης ειναι φανατικος με Νορις, ουτε να το κρυψει δεν μπορει.

Και Skysports να παρακολουθεις παντως τα πραγματα δεν ειναι καλυτερα. Πολυ biased για τους Βρετανους οδηγους. 

Επεξ/σία από Shyn
Δημοσ.

παιδια , στην ερτ φαινεται υπερβολικα η εμπαθια τους με την μερσεντες , τωρα τελευταια πετανε καμια καλη κουβεντα για ρεντμπουλ

• Like 2
Δημοσ.
43 λεπτά πριν, tempes είπε

παιδια , στην ερτ φαινεται υπερβολικα η εμπαθια τους με την μερσεντες , τωρα τελευταια πετανε καμια καλη κουβεντα για ρεντμπουλ

Ε αυτό δε το πιστεύω με τη καμία! Να έχει γίνει στροφή 180 μοιρών (ή 360 για κάποιες ψυχές :P );

Βασικά συγνώμη, αλλά επειδή όλο το μήνυμα φωνάζει μια αντίφαση θα ρωτήσω. Ξέρεις ότι η εμπάθεια είναι κάτι αρνητικό, έτσι;

• Thanks 1
Δημοσ.

Βασικά έχεις δίκιο, δεν έβρισκα τη κατάλληλη λέξη και στη πίεση έγραψα εμπάθεια.

Διορθώνω με την υπερβολική συμπάθεια (ούτε τώρα μου έρχεται η κατάλληλη λέξη)

• Like 1
Δημοσ.

Εγω πάντως αυτό που είδα είναι ότι ο ham είχε διαφορά 8,5 δευτερα τα οποία τα κάλυψε σε χρόνο τετε (μιλάμε για +0.9 σε ένα γύρο) και με το που έφτασε στο 1.5 δεύτερο από τον max, ξαφνικά… δεν είχε άλλο λάστιχο…. ο Hamilton…

ρε άντε από δω

• Confused 3
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Glarobats είπε

Εγω πάντως αυτό που είδα είναι ότι ο ham είχε διαφορά 8,5 δευτερα τα οποία τα κάλυψε σε χρόνο τετε (μιλάμε για +0.9 σε ένα γύρο) και με το που έφτασε στο 1.5 δεύτερο από τον max, ξαφνικά… δεν είχε άλλο λάστιχο…. ο Hamilton…

ρε άντε από δω

η δική σου εκτίμηση ειναι ότι σήκωσε το πόδι απο το γκάζι και έκανε βόλτα μέχρι την καρό σημαία δηλαδή ; 

Δημοσ.

Εγω απλά λέω αυτά που είδα…

τα συμπεράσματα δικά σας. 
το δικό μου συμπέρασμα είναι ΝΑΙ έκοψε. Για ποιο λόγο; f1 είναι αυτή , αν ανατρέξεις στην ιστορία των παρασκηνίων της θα βρεις πολλά μαργαριτάρια. 
σιγουρα όχι γιατί φαγώθηκαν ακαριαία τα ελαστικά , ούτε γιατί έτρωγε βρώμα από τον κινητήρα της rb. 

• Confused 2
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Glarobats είπε

το δικό μου συμπέρασμα είναι ΝΑΙ έκοψε. Για ποιο λόγο; f1 είναι αυτή , αν ανατρέξεις στην ιστορία των παρασκηνίων της θα βρεις πολλά μαργαριτάρια. 
σιγουρα όχι γιατί φαγώθηκαν ακαριαία τα ελαστικά , ούτε γιατί έτρωγε βρώμα από τον κινητήρα της rb. 

Δεν εκοψε. Η Mercedes δεν ειναι το ιδιο γρηγορη πισω απο ακαθαρτο αερα και ειχε πιεσει αρκετα τα λαστιχα του.

• Like 3
Δημοσ.

εγω αυτο που δε καταλαβαινω ειναι γιατι δεν εβαλαν τον λεκλερκ μεσα στα πιτ (στο τελος) για fastest lap.

ειχε +27 απο τον ricciardo.
Για να μη το ρισκαρουν επειδη ξερουν οτι δε τους παει με τα πιτς ;

• Like 1
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, GoMaR είπε

εγω αυτο που δε καταλαβαινω ειναι γιατι δεν εβαλαν τον λεκλερκ μεσα στα πιτ (στο τελος) για fastest lap.

Εσυ αμα ήσουν Leclerc και σου λέγανε απο αυτή τη Ferrari "Charles Box-box trust us, you will have 4" gap from ricciardo after the pit stop -if we make it this time-. Don't worry, we kiss cross." Θα έμπαινες;

Με τρία λάστιχα, θα πήγαινε μέχρι τέλους.

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, GoMaR είπε

Ferrari είναι, ή δε το σκέφτηκαν ή σου λέει θα το #@%^&* και αυτό το pitstop!

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Diinekis21 είπε

Ferrari είναι, ή δε το σκέφτηκαν ή σου λέει θα το #@%^&* και αυτό το pitstop!

Παίζει να το σκέφτηκαν, έλειπε ο Mπινότο :P 

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, Glarobats είπε

Όταν κάποιος οδηγός είναι μπροστά τότε ενημερώνεται για τον χρόνο που κάνει στον κάθε γύρο ο οδηγός που ακολουθεί και προσαρμόζει την ταχύτητα του για την συντήρηση των ελαστικών αλλά και του κινητήρα. Τους ίδιους βαθμούς παίρνει ο νικητής είτε βρεθεί μπροστά με ένα δευτερόλεπτο ή με ένα λεπτό. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...