Προς το περιεχόμενο

Formula 1 2021

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, eri77 είπε

το θεμα ειναι οτι ολοι ελεγαν οτι το σημερινο θα ευνοούσε Red Bull

Tα Merc παραφαίνονται γρήγορα ή μου φαίνεται; Bottas ανοίγει διαφορά από Max...

• Απαντ. 13,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, ~mxls~ είπε

Ποντάρουμε σε άμυνες Γκασλι και Τσέκο.

-Τσέκο, σκέτο. 

Βγαλε και τον Τσεκο...

Δημοσ.

Ο Verstappen κάνει χαλαρό αγώνα, ο Bottas χορεύει στη βροχή, και η Ferrari προσπερνάει το μισό γκριντ για πλάκα, και εσείς μου λέτε οτι δεν έρχεται ο Αρμαγεδδών. Ας πάω εγώ να τελειώσω το καταφύγιο μου..

Δημοσ.

Υπαρχει το θεμα του τι λαστιχα θα βαλουν στο πρωτο pitstop, Οποτε μη βιαζεστε να βγαλετε ευκολο νικητη τον Χαμ.
Αν η πιστα στεγνωνε γρηγορα θα ηταν αλλιως τα πραγματα.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ρε παιδια, αλλον αγωνα βλεπετε; Μια χαρα ειναι ο ρυθμος του Μαξ, κινειται με σχεδον ιδιο ρυθμο με τις Mercedes απο την αρχη του αγωνα.

Βασικα, μολις εκανε fastest lap.

O Ham με 12sec διαφορα απο τον Leclerc, θα δυσκολευτει να τον φθασει μπας και παρει podium.

Ο οποιος Χαμ πιστευω θα εχει φαει πιο νωρις τα ελαστικα του απο τους αλλους, ακριβως οπως την επαθε στον προηγουμενο αγωνα ο Μαξ που ξεκιναγε απο πισω.

Επεξ/σία από haHa
  • Like 1
Δημοσ.

Γενικά τρελό ρυθμό είχε και στον προηγούμενο αγώνα ο Max, αλλα η πίεση έχει και ζόρια και στα λάστιχα. Ολοι οι μπροστινοί του πάνε χωρίς ιδιαίτερη πίεση, οπότε μπορούν να κάνουν πολύ καλύτερη διαχείριση στο λάστιχο.

Δημοσ.

Ο Περεζ αν δεν κοβει επιτηδες για να αργοπορησει τον Χαμ, ειναι για κλωτσιες ο ρυθμος του.

Δημοσ.

Σε μικτες συνθηκες οπου θα χρειαστουν να βαλουν σλικ ελαστικα αλλα με μερικα κομματια της πιστας ακομα βρεγμενα, πιστευω ο Μαξ θα πεταει. Ο Λεκλερκ και οι Mercedes θα δυσκολευτουν.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...