Προς το περιεχόμενο

Formula 1 2021

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Πιτούλιας είπε

Κατά τον Πουρναράκη όλοι είχαν "βλοσυρό βλέμμα", δεν ξέρω εάν θυμάται κανείς τις περιγραφές. 😂

Τελοσπάντων, μάλλον ο Άρης Σταθάκης ήταν ο καλύτερος σχολιαστής F1 στην ελληνική τηλεόραση. Θυμάμαι και έναν άλλον πολύ ωραίο τύπο της ΕΡΤ, κάπου στα μέσα/τέλη της δεκαετίας του '90, αλλά πρέπει να "ξεθάψω" τις βιντεοκασέτες για να βρω το όνομα. Τάκης Οικονομόπουλος ίσως; Αυτός περιέγραφε πριν μετακομίσει η F1 στον ALPHA και το μέγιστο Χατζηαβάτη Πουρναράκη.

Θυμαμαι οτι το "βλοσυρος" το ελεγε συνεχεια για τον Χάουγκ που ηταν τοτε ο "απεσταλμενος" της Μερσεντες στο pitwall της McLaren Mercedes! Βοηθουσε βεβαια και το γεγονος οτι τα μοτερια της Μερσεντας ανατιναζοντουσαν το ενα μετα το αλλο!

Το απολυτο ινδαλμα σχολιασμου F1 ειναι ο Παλομπαρινι. Οσοι δεν τον εχετε ακουσει, θα σεβεστε! 😂

• Thanks 1
  • Απαντ. 13,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, tommy^ είπε

Το απολυτο ινδαλμα σχολιασμου F1 ειναι ο Παλομπαρινι. Οσοι δεν τον εχετε ακουσει, θα σεβεστε! 😂

Αυτός; 

• Moderators
Δημοσ.
29 λεπτά πριν, Πιτούλιας είπε

Κατά τον Πουρναράκη όλοι είχαν "βλοσυρό βλέμμα", δεν ξέρω εάν θυμάται κανείς τις περιγραφές. 😂

Κάποτε μου είχε μείνει που όποια ζημιά γινόταν, στην αρχή θα έλεγε για σπασμένο κιβώτιο αν θυμάμαι καλά, επίσης το χαρακτηριστικό "Ο Σουμάχερ περνάει μέσα από τα νερά για να στεγνώσει τα λάστιχά του" και ήξερε πάντα και όταν έβγαινε κάποιος από το αμάξι και πήγαινε σε άλλον "τώρα του λέει __________".

• Like 1
Δημοσ.

με τα όποια ελαττώματα του πάντως, προτιμώ κι εγώ Πουρναράκη που τουλάχιστον είχε κάποιες γνώσεις και έκανε πιο σοβαρό σχολιασμό από αυτούς τους χαβαλέδες

• Like 4
Δημοσ.

Μη γκρινιάζετε γιατί θα μας βάλουν κάναν Χατζηγεωργίου στη μετάδοση και θα μας φύγουν οι σπανακόπιτες από τα αυτιά.  

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, idefixius είπε

Μη γκρινιάζετε γιατί θα μας βάλουν κάναν Χατζηγεωργίου στη μετάδοση και θα μας φύγουν οι σπανακόπιτες από τα αυτιά.  

Έχει γινει και διευθυντης στο αθλητικο τμημα της ΕΡΤ, οποτε τιποτα δεν αποκλειεται με τον αποφοιτο του Σιρακιους, που είχε 22.3 μεταδοσεις μπασκετ, 17.4 μεταδοσεις στιβου και 8.9 μεταδοσεις υγρου στίβου την ρουκι του χρονια.

• Thanks 1
Δημοσ.

Βασικά δεν αφήνουν τις μεταδόσεις χωρίς περιγραφή/σχολιασμό; Καλύτερα είναι. Να ακούμε και τους ήχους των κινητήρων :lol:

Δημοσ.

Γενικά δεν έχω θέμα με τον σχολιασμό παρά τα λάθη που υπάρχουν στην μετάδοση. Αυτό οφείλεται στο ότι μου αρέσει η χροιά της φωνής των δύο δημοσίων υπαλλήλων της ΕΡΤ, ο Λαζάκης έχει γνώσεις στο αντικείμενο Φόρμουλα 1-2 κτλ και ο Ιαβέρης Junior κατέχει το αντικείμενο μηχανοκίνητος αθλητισμός. 

Α και μην ξεχάσω σιχαίνομαι το σίχαμα Πουρναράκης φτου κακά.

• Like 2
Δημοσ.
6 ώρες πριν, specre είπε

Βασικά δεν αφήνουν τις μεταδόσεις χωρίς περιγραφή/σχολιασμό; Καλύτερα είναι. Να ακούμε και τους ήχους των κινητήρων :lol:

ποιον ήχο των κινητήρων; 🤣

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...