Προς το περιεχόμενο

Formula 1 2021

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 13,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

4 λεπτά πριν, george200-13 είπε

Ρε μαλακα max ΜΑΘΕ ΝΑ ΣΗΚΩΝΕΙΣ ΤΟ ΓΚΑΖΙ ΑΠΟ ΤΟ ΓΑΜΩΓΚΑΖΟ ΚΑΜΜΙΑ ΦΟΡΑ. ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ

1 λεπτό πριν, george200-13 είπε

Ελατε ρε μαγκες σοβαρα τωρα. Παψτε με τον φανατισμο. Γιατι νομιζετε ολοι οσοι πανε απο την εξωτερικη και δνε χωρανε στο τελος κοβουν την στροφη? Ελεος εδω δηλαδη. Δεν χωρουσε τερμα. Η σηκωνεις ποδι απο το γκαζι ή κοβεις τη στροφη. Max μαθε να υποχωρησει φιλε. Δεν γινεσαι πρωταθλητης αλλιως

Ρε @george200-13

• Thanks 2
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, george200-13 είπε

Ελατε ρε μαγκες σοβαρα τωρα. Παψτε με τον φανατισμο. Γιατι νομιζετε ολοι οσοι πανε απο την εξωτερικη και δνε χωρανε στο τελος κοβουν την στροφη? Ελεος εδω δηλαδη. Δεν χωρουσε τερμα. Η σηκωνεις ποδι απο το γκαζι ή κοβεις τη στροφη. Max μαθε να υποχωρησει φιλε. Δεν γινεσαι πρωταθλητης αλλιως

Ο Μαξ τι να κόψει? Είχε ταχύτητα μέσα στην στροφή, ο χαμ τον έκλεισε, άρα ο Μαξ μόνο πάνω στο κερμπ μπορούσε να πάει όπως και έγινε. Εφόσον είχε μια ταχύτητα δεν γίνεται το μονοθέσιο να εξαφανιστεί. 

Δημοσ.

Για μένα φταίει ο Μαξ πάντως. Ο Χαμ ήταν μπροστά, δεν είμαι σίγουρος ότι είναι υποχρεωμένος να αφήσει χώρο. Just my two cents, τίποτα παραπάνω..

Δημοσ.

Ένα κομμάτι μου θέλει να κερδίσει ο ΒΟΤ, αλλά θέλω ΡΙΚ.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Ribopaido είπε

ο μποτας αν περασει περεθ , το πηρε συμφωνω παιδες..

Δεν θα είναι δύσκολο αυτό. Πιο δύσκολες είναι οι μακλαρεν 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...