haHa Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2021 3 λεπτά πριν, skritikos είπε Ύποπτα πράγματα συμβαίνουν και είμαι σίγουρος πως η Merc θα τα εξετάσει διεξοδικά. Albon, μιλάμε για έναν οδηγό που είναι υπό το payroll και την καθοδήγηση του brand Red Bull από τα 11-12 του! Λέτε τώρα να τον αφήσουν χωρίς να δίνει ότι inside info μπορεί; Πιστευω πως ναι απο την στιγμη που φαινεται οτι δεν θα τον πληρωνουν(μαλλον εδωσαν εφαπαξ bonus στην Williams) και ξερουν οτι θα παιζουν απισευτα προστιμα αν αποκαλυφθει κατι τετοιο.
tommy^ Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2021 Εκανε καλη κινηση ο τρισμεγιστος Χορνερ με Αλμπον και Γουλιαμς κι ας λενε ο,τι θελουν οι χέιτερς εδω μεσα γκουχου @~mxls~ γκουχου!!
mandos Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2021 Αν «παραβιάσει» NDA θα έχουν όλοι μπλεξίματα.
Diinekis21 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2021 2 λεπτά πριν, mandos είπε Αν «παραβιάσει» NDA θα έχουν όλοι μπλεξίματα. Spygate 2022! Πρώτοι στο Insomnia, σήμερα.
skritikos Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2021 18 λεπτά πριν, mandos είπε Αν «παραβιάσει» NDA θα έχουν όλοι μπλεξίματα. Στη θεωρία ναι. Όλα τα NDA τελικά είναι για χαρτοπετσέτες αν κάποιος θέλει να τα παραβιάσει. Δεν είμαι των στοιχημάτων και του τζόγου αλλά να δείτε πως στο τέλος του 22 θα τον πάρουν από εκεί.
mandos Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2021 Δεν το έπιασα το σχόλιο για το spygate. Τα NDA παραβιάζονται φυσικά, αν δε σε πιάσουν είσαι και μάγκας. Αν σε πιάσουν όμως; (Όσα χρόνια μετά)
haHa Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, mandos είπε Δεν το έπιασα το σχόλιο για το spygate. Εδω είσαι : https://en.m.wikipedia.org/wiki/2007_Formula_One_espionage_controversy 1
Diinekis21 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, mandos είπε Δεν το έπιασα το σχόλιο για το spygate. Τα NDA παραβιάζονται φυσικά, αν δε σε πιάσουν είσαι και μάγκας. Αν σε πιάσουν όμως; (Όσα χρόνια μετά) Το spygate περιγράφεις. Το "Πρώτοι στο Insomnia, σήμερα" αφορά ανήσυχους συμφορουμήτες μας. ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Στο θέμα. Η RB έχει κλείσει (δε ξέρω αν έχουν μετακινηθεί ήδη διότι προβλέπονται κάποια κενά διαστήματα πριν δουλέψει κάποιος για ανταγωνιστή) ένα κάρο μηχανικούς της Merc, αφού θα συνεχίσει η ίδια το project της Honda. Δε χρειάζεται να ρισκάρει τα πάντα ούτε αυτή, ούτε ο Albon τη καριέρα του. Ξέρω, η Merc μιλά στη πίστα. Μίλησε στην Ουγγαρία, στο Silverstone και με τις (τελευταίες) αιχμές του Toto. 🥳 1
GoMaR Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2021 Εγώ να ρωτήσω κάτι.. Ο τζιοβι απο όσο ξέρω θα μείνει χωρίς συμβόλαιο.. Γιατί δε πάει ο μικ στη θέση του ; να μάθει αρκετά και από τον μποτας.. Αφού αν παραμείνει στη χασ είναι επικίνδυνο για τη ζωή του
mandos Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2021 9 ώρες πριν, haHa είπε Εδω είσαι : https://en.m.wikipedia.org/wiki/2007_Formula_One_espionage_controversy Γέρασα... το είχα ξεχάσει όλο αυτό, είχα μονο το crashgate στη μνήμη μου. 1
Diinekis21 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2021 4 ώρες πριν, GoMaR είπε Εγώ να ρωτήσω κάτι.. Ο τζιοβι απο όσο ξέρω θα μείνει χωρίς συμβόλαιο.. Γιατί δε πάει ο μικ στη θέση του ; να μάθει αρκετά και από τον μποτας.. Αφού αν παραμείνει στη χασ είναι επικίνδυνο για τη ζωή του Μπορεί να πάει. Τι θα μάθαινε από τον post Merc Bottas; Λίγο περίεργο να αλλάζει μια ομάδα και τους 2 οδηγούς αλλά τα ονόματα στη λίστα φέρνουν "χοντρούς" χορηγούς και θεωρητικά έχουν υψηλότερο ταβάνι από τον (αξιοπρεπή νομίζω φέτος) Gio, οπότε... Guanyu Zhou, Illot, Mick, Schwartzman & de Vries οι μνηστήρες. O κινέζος φέρνει 30 βαριά μαζί του. 'De Vries' competitor for Alfa Romeo seat offers 30 million euros' (gpblog.com)
mandos Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2021 Δεν θα βιαζόμουν να πω ότι έχουν υψηλότερο ταβάνι από τον Gio. Δεδομένου του οχήματος που οδηγάει εγώ δεν έχω παράπονο από αυτόν. Αλλιώς τι να πιστέψουμε, ότι το αμάξι τους υπερτερούσε των ικανοτήτων του RAI?
GoMaR Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2021 Αν οι φερραρι τερματισουν πανω απο την 10η θεση, τυχεροι θα ειναι 😛 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις