haHa Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, volleyball είπε Είπαν στην Ερτ τη δήλωση του Χόρνερ σχετικά με τον Πέρεζ, ότι για 1 δευτερόλεπτο έχασε τον τελευταίο γρήγορο γύρο και ότι θα έπρεπε να τον βγάλουν νωρίτερα έξω. Αδικείται αυτός εκεί, για Νασα και πάνω είναι. Δες τον τώρα αύριο να προσπαθεί να περάσει τις Williams και αν... 1 ώρα πριν, ~mxls~ είπε Αυτό το κάνει ακόμα χειρότερο. Τρισάθλια στρατηγική. Πως και δεν διαμαρτυρηθηκε η RB για tactics απο τους υπολοιπους οπως γελοιωδως εκανε στην Ουγγαρια; Και πως δεν ακουσαμε και απο την κλασικη ομαδα εδω οτι φταιει ο Χαμιλτον οπως ελεγαν στην Ουγγαρια που δεν προλαβε να κανει τελευταια προσπαθεια ο Perez? Για να θυμηθουμε τι ελεγαν οταν ο Perez δεν προλαβε να κανει γυρο και παραδεχθηκε ο ιδιος οτι ηταν απλα ατυχος γιατι ηταν ο τελευταιος στο τρενακι: Στις 31/7/2021 στις 5:09 ΜΜ, Anubis13 είπε Μεγαλος αλητης ο λιουις Στις 31/7/2021 στις 5:10 ΜΜ, tommy^ είπε Mεροκαματο τους εκανε ο Σερ... ... To οτι ο Χαμ καταφευγει σε τετοια πραγματα δειχνει οτι φετος εσφιξαν τα πραγματα σε σχεση με τους περιπατους αλλων ετων. Στις 31/7/2021 στις 5:11 ΜΜ, Gulik είπε Τους μπλόκαρε και τους δύο. Στις 31/7/2021 στις 5:27 ΜΜ, dimoskoutr είπε Από τα μικράτα μου Williams, οπότε δεν έχω θέμα συμπάθειας είτε προς Mercedes είτε προς redbull. Τρέφω μεγάλο σεβασμό προς έναν 7 φορές πρωταθλητή ειδικά για την αγωνιστική συμπεριφορά που έχει δείξει σε γενικές γραμμές αυτά τα χρόνια, όμως δεν μπορώ να μην ενοχλούμαι από τέτοια σαν τον τελευταίο γύρο του Sir... Και το Sir το τονίζω γιατί αν έγινε σκόπιμα (που έτσι φαίνεται) υποτιμάει μόνο τον εαυτό του και την καριέρα του ο Hamilton. Στα 30φευγα του δεν είναι ωραία εικόνα αυτή. Τεράστιο respect στον Kimi που όπου και να βρέθηκε ήταν καθαρός! Στις 31/7/2021 στις 5:31 ΜΜ, Dinos_12345 είπε Μηδέν σεβασμό για αυτόν τον καραγκιόζη που λέγεται Lewis Hamilton. Έκανε 7 πρωταθλήματα γιατί έτρεχε μόνος του, με teammates bitches που δεν του πήγαιναν κόντρα (και όταν ήρθε ένας που του πήγε κόντρα, τράκαραν δύο τρείς φορές και τον έδιωξε η ομάδα) και με το καλύτερο αυτοκίνητο στο grid. Καμία ομάδα δεν έχει την οικειότητα που έχει ο Toto με την FIA και όπως έχει φανεί, ο τύπος έχει απλά όλα τα κονέ και μόλις του πάνε κόντρα κάνει σαν μωρό που του έπεσε το παγωτό. Στις 31/7/2021 στις 8:26 ΜΜ, eri77 είπε Monza 2019.. Αν και εντελώς αλλά τα δεδομένα.......... Ενδιαφέρον τακτική να μην επιτρέπεις στους άλλους να κάνουν την προσπάθειά.. Cit Hamilton Ζητω η συνέπεια Στις 31/7/2021 στις 8:29 ΜΜ, greenfan20 είπε Τι έγινε, τελείωσε το άουτλαπ του Χάμιλτον ή ακόμα; Στα σοβαρά. Ο Χάμιλτον δεν είναι καθαρός οδηγός. Ποτέ του δεν ήταν. Καλά στις συγκρίσεις με Κίμι γελάω. Ωστόσο, στο σημερινό η RBR έπρεπε να ήταν πιο ξύπνια. Είναι φανερό πλεόν ότι η Μερκ θα παίξει στα όρια των κανονισμών και πέρα από αυτά. Πως τα φερνουν οι καιροι! Επεξ/σία 4 Σεπτεμβρίου 2021 από haHa 1
tommy^ Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2021 Δεν ειδα Q σημερα οποτε δεν ξερω σε τι αναφερεσαι! Πες και για την Ιμολα μεταξυ ΒΟΤ και RUS, μην αφηνεις ημιτελες το ποστ σου!
liakjim Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, ~mxls~ είπε Μαξ και Χαμ είναι all time talents. Και εμείς αρκετά τυχεροί θα έλεγα να τους παρακολουθούμε. 1 ώρα πριν, haHa είπε Οχι, ο Χαμ ειναι λογω αυτοκινητου/κωλοφαρδιας και η Mercedes τον πληρωνει ενα σκασμο λεφτα για να οδηγει στα 37 του λογω των κονε με την maF1A! To διαβασα εδω απο γνωστες! Περα απο την πλακα, ειμαστε πολυ τυχεροι που τους παρακολουθο9υμε σε μονοθεσια με παραπλησιες επιδοσεις, μακαρι να συνεχιστει η κοντρα μεσα στην πιστα και να μην ξεφυγει πολυ ξανα η αποδοση ενος μονοθεσιου. Καλά δεν θα στοιχημάτιζα σε αυτά. Άποψή μου είναι ότι ο Φερστάπεν είναι σπανιότατο ταλέντο, μια φορά τον αιώνα φάση. Όταν έχει ξεφτιλίσει έναν Γκαζλί, έναν Πέρεζ και έναν Άλμπον (που πήρε νίκη σε dtm) , άποψή μου είναι ότι ο Φερστάπεν είναι άλλη κλάση και ότι αν τον βάζαμε στη μερσέντες (που για μένα είναι πιο γρήγορο αυτοκίνητο) θα ήταν ανίκητος. Αλλά μάλλον δεν θα το μάθουμε ποτέ. 5
Anubis13 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Εγω προσωπικα ξερω οτι ο Περεζ προσπαθησε να περασε 2 φορες τον Λιουις και δεν τον αφησε(δικαιωμα του μεχρι να του το κανει καποιος αλλος). Βεβαια ο καθενας μπορει να εχει την γνωμη του. Επεξ/σία 4 Σεπτεμβρίου 2021 από Anubis13
haHa Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 19 λεπτά πριν, liakjim είπε Καλά δεν θα στοιχημάτιζα σε αυτά. Άποψή μου είναι ότι ο Φερστάπεν είναι σπανιότατο ταλέντο, μια φορά τον αιώνα φάση. Όταν έχει ξεφτιλίσει έναν Γκαζλί, έναν Πέρεζ και έναν Άλμπον (που πήρε νίκη σε dtm) , άποψή μου είναι ότι ο Φερστάπεν είναι άλλη κλάση και ότι αν τον βάζαμε στη μερσέντες (που για μένα είναι πιο γρήγορο αυτοκίνητο) θα ήταν ανίκητος. Αλλά μάλλον δεν θα το μάθουμε ποτέ. Ο Verstappen είναι σπανιοτατο ταλέντο, δεν χωραει αμφιβολία. Και αυτο δεν φαίνεται απο τους μετριοτατους οδηγους που παρεθεσες και ξεφτυλισε. Σκεψου δηλαδη ο Αλονσο που ειχε ξεφτυλισει πολυ δυνατοτερους οδηγους εκ των οποιων και ενας ονοματι Ραικονεν. Βγαζει ματια ο Μαξ και το καταλαβαινουμε ασχετα αν ξεφτυλισει οδηγους τυπου Αλμπον/Περεζ. Επεξ/σία 4 Σεπτεμβρίου 2021 από haHa
dafnoula13 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2021 Ευκαιρία για εμάς να ξαναπάρουμε την τρίτη θεση.
eri77 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 27 λεπτά πριν, haHa είπε Ο Verstappen είναι σπανιοτατο ταλέντο, δεν χωραει αμφιβολία. Την ώρα όμως πού συγκρίνεις με τον repper, τον μειώνεις πολύ.. Αν και προφανώς το κάνεις για να αυξάνεις την αξία του τελευταίου Οταν ο repper υα ξεφτυλισει το teammate τού (επειδή η αλήθεια είναι ότι εκεί φένεται η αληθινή αξία) τότε το ξανασυζητάμε.... Τήν ώρα όμως πού ο rapper έχει χάσει τόσες φορές από τον Bottas στο q3..... Για πιο πράγμα μιλάμε ακριβώς???.. Απο τον Bottas. Lol Επεξ/σία 4 Σεπτεμβρίου 2021 από eri77 1
george200-13 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2021 Ε δεν ξερω αν το ειδατε αλλα εγω δεν εχω ξαναδει μονοθεσιο F1 να στριβει ετσι στην στροφη 3. Οι ταυροι εχουν αεροδυναμικη απο αλλο πλανητη φετος. Τα υπολοιπα περι γρηγοροτερου μονοθεσιου την μερσεντας απλα γελαω ρε. Βαλτε πως εστριβε η rb στην 3 και πως η μερσεντες. Η μερσεντες ηταν λες και εστριβε νταλικα εκει ρε XD 1
eri77 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, tommy^ είπε Ο Rapper ποιος είναι;;; https://www.youtube.com/watch?v=y5gq_-H0-Vo&ab_channel=SquillDX 1 ώρα πριν, tommy^ είπε Ο Rapper ποιος είναι;;; https://www.gpblog.com/en/news/64288/after-two-years-lewis-hamilton-confirms-he-s-rapper-xnda.html 1
ghostrider Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, george200-13 είπε Ε δεν ξερω αν το ειδατε αλλα εγω δεν εχω ξαναδει μονοθεσιο F1 να στριβει ετσι στην στροφη 3. Οι ταυροι εχουν αεροδυναμικη απο αλλο πλανητη φετος. Τα υπολοιπα περι γρηγοροτερου μονοθεσιου την μερσεντας απλα γελαω ρε. Βαλτε πως εστριβε η rb στην 3 και πως η μερσεντες. Η μερσεντες ηταν λες και εστριβε νταλικα εκει ρε XD Όλα τα μονοθεσια που σχεδιασε ο A. Newey διακρίνονταν για την καλή αεροδυναμική τους. Η RB θα αλλαξει οτι αλλαζετε στο μονοθεσιο του Perez (κινητηρα κιβωτιο μπαταριες κλπ). Αφου δεν ειναι μπροστα θα κοιταξει να φορεσει εδω τον 4ο κινητηρα (ειχε σκοπο να τον φερει στο GP της Ρωσσιας) και να γλυτωσει ισως και ότι φιλημα γινει στις πρωτες στροφες αφου θα ξεκινησει απο τα πιτ. Εκπληξη ο Gio αλλα αργησε να παρει μπρος. Φημες λένε ότι ο τοτός πηρε τηλ σε Williams να μην παρουν τον Albon. Επεξ/σία 4 Σεπτεμβρίου 2021 από ghostrider
tommy^ Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2021 Πολύ καλό πλασάρισμα ο GIO όντως!! Α ρε Κίμι... Ήδη λείπεις!
eri77 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2021 10 λεπτά πριν, george200-13 είπε Ε δεν ξερω αν το ειδατε αλλα εγω δεν εχω ξαναδει μονοθεσιο F1 να στριβει ετσι στην στροφη 3. Οι ταυροι εχουν αεροδυναμικη απο αλλο πλανητη φετος. Τα υπολοιπα περι γρηγοροτερου μονοθεσιου την μερσεντας απλα γελαω ρε. Βαλτε πως εστριβε η rb στην 3 και πως η μερσεντες. Η μερσεντες ηταν λες και εστριβε νταλικα εκει ρε XD Πρόκειται για μία ιδική στροφή πού ο κάθε οδηγός έχει το δικό τού τρόπο να την κάνει.. Τώρα... Αν είναι αλήθεια αυτό που λες (πού δεν είναι) ότι η Mercedes έστριβε σαν νταλίκα... Πόσα δέκατα θα είχε χάσει η Mercedes στην συγκεκριμένη στροφή?? Και αφού θα εχανε τόσο πολύ?? Πώς κάνει ο hamilton να κάνει σχεδόν το ίδιο χρόνο με την Red Bull τού verstappen (η οποία κατά τα λεγόμενα σου είναι από άλλο πλανήτη)? Κάτι δεν κολλάει στο σκεπτικό σού. Ξανά δες το 5
george200-13 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, eri77 είπε Πρόκειται για μία ιδική στροφή πού ο κάθε οδηγός έχει το δικό τού τρόπο να την κάνει.. Τώρα... Αν είναι αλήθεια αυτό που λες (πού δεν είναι) ότι η Mercedes έστριβε σαν νταλίκα... Πόσα δέκατα θα είχε χάσει η Mercedes στην συγκεκριμένη στροφή?? Και αφού θα εχανε τόσο πολύ?? Πώς κάνει ο hamilton να κάνει σχεδόν το ίδιο χρόνο με την Red Bull τού verstappen (η οποία κατά τα λεγόμενα σου είναι από άλλο πλανήτη)? Κάτι δεν κολλάει στο σκεπτικό σού. Ξανά δες το Γιατι ρε μπρο δεν ξερω αν το ειδες αλλα η rb τους ξεφτυλιζε στο sector 1. Ο ham την διαφορα την μαζεψε στο sector 3
eri77 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2021 2 λεπτά πριν, george200-13 είπε Γιατι ρε μπρο δεν ξερω αν το ειδες αλλα η rb τους ξεφτυλιζε στο sector 1. Ο ham την διαφορα την μαζεψε στο sector 3 Μάλλον δεν είμαι κατανοητός. το sector 3 δεν έχει κάποια τεράστια ευθεία ώστε να μπορεί να κάνει την διαφορά λόγο PU. Δλδ η Red Bull είναι αεροδυναμικη καλή μόνο στην στροφή 3?? 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις