Προς το περιεχόμενο

Formula 1 2021

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δηλαδή σοβαρά ρωτώντας είστε οκ με το να δοθούν οι μισοι βαθμοί σημερα; Αφήστε τα ποιος ειναι μπροστά, πίσω, δεξιά και αριστερά. Έγινε κάποιο ποσοστό του αγώνα για να δοθεί κάποιο ποσοστό βαθμών;

• Like 5
  • Απαντ. 13,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, greenfan20 είπε

Δηλαδή σοβαρά ρωτώντας είστε οκ με το να δοθούν οι μισοι βαθμοί σημερα; Αφήστε τα ποιος ειναι μπροστά, πίσω, δεξιά και αριστερά. Έγινε κάποιο ποσοστό του αγώνα για να δοθεί κάποιο ποσοστό βαθμών;

Πες τα Χρυσόστομος!

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, greenfan20 είπε

Οι κανονισμοί λένε 2 γύρους τουλάχιστον για τους μισούς βαθμούς. Ε έγιναν οι δύο γύροι..

Δημοσ.

Τι μισοι βαθμοι και βλακειες ειναι αυτα ρε;
Ετρεξαν καθολου σημερα; Ουτε εναν γυρο δεν εκαναν. Πισω απο τον αλυταρχη δεν ειναι κανονικος αγωνας, ασχετως αν μετρουν οι γυροι, αφου οριοθετειται ο ρυθμος.
Στις 4μμ ή επρεπε να κανουν κανονικη εκκινηση, ή να παρει αναβολη ο αγωνας για αυριο.

• Like 5
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, greenfan20 είπε

Προσπαθούν να ανταμείψουν τα αποτελέσματα των κατατακτηρίων πιστεύω για να μην πουν ότι τσάμπα έγιναν όλα. Ούτε εγώ είμαι υπέρ αυτής τις άποψης θα μπορούσαν να βάλουν τον αγώνα σε άλλη ημερομηνία έστω.

Δημοσ.

Καποια παλικαρια εδω μεσα ειναι για γελια, πρωτη φορα στην ζωη τους μαλλον ειδαν βροχη σε αγωνα φ1 και αρχισαν να μιλανε για θανατους οδηγων και την ασφαλεια τους. Ειναι απιστευτο πραγματικα οτι καποιοι συνεχιζουν με τετοιο παθος να προσπαθουν να μας αποδειξουν οτι οι σημερινες συνθηκες απαιτουσαν ολη αυτην την ξεφτιλα που βλεπουν τα ματακια μας εδω και 3-4 ωρες.

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ρε ο κοσμος ειναι ηλιθιος ρε στην βραζιλια το 2016 τρωγανε γιουχαρισμα που πηγαινε συννεφο οταν εβγαζαν red flags

Επεξ/σία από george200-13
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, tommy^ είπε

ασχετως αν μετρουν οι γυροι, αφου οριοθετειται ο ρυθμος.

μα το είπες και μόνος σου, μετρούν οι γύροι. Άρα είναι εντός του κανονισμού, τι να κάνουμε τώρα;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, specre είπε

https://www.youtube.com/watch?v=WL0IafTo2bw

(για να ¨ανάψω¨ τα αίματα) 

Ετσι μπραβο.
Αυτο ειναι racing, οχι αυτο που πανε να μας πεισουν σημερα τα βυζανιαρικα.
Να βγαλουν νεα οδηγια οτι για να γινει αγωνας θα πρεπει η θερμοκρασια να ειναι 20 βαθμοι, η υγρασια 55-60%, να μην ειναι υπεριωδης η ακτινοβολια του ηλιου και να μην εχει πολλα κουνουπια γιατι βουλωνουν τα ψυγεια των μονοθεσιων.

Επεξ/σία από tommy^
  • Like 2
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, liakjim είπε

Είχα την αίσθηση ότι μιλάμε σοβαρά. Ξέρω και εγώ να τρολαρω αν θέλεις.

Δεν τρολλαρω.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...