Προς το περιεχόμενο

Formula 1 2021

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 13,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, greenfan20 είπε

Ναι το εχω δει. Έγινε αγώνας. Με 6 μονοθέσια; Με 6. Αλλά αγώνας έγινε.

Ε ξεφτιλίκια, GP με 6 αυτοκίνητα. Σήμερα τι άλλο μπορούσε να γίνει;

Δημοσ.

Παρακολουθω απο το 2004  το αθλημα, τετοιο χαλι δεν εχω ξαναδει.. Τωρα μιλαμε για την απολυτη ξεφτιλα οχι αστεια. Αν ειναι ετσι καθε φορα που βρεχει, να το ακυρωνουν το πανηγυρακι τους, να κανουνε μια γιορτουλα για τους χορηγους και ΤΕΛΟΣ. Σουπερ λιγκ το καταντησαν το θεμα.

• Like 1
  • Confused 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Manoleros95 είπε

Παρακολουθω απο το 2004  το αθλημα, τετοιο χαλι δεν εχω ξαναδει.. Τωρα μιλαμε για την απολυτη ξεφτιλα οχι αστεια. Αν ειναι ετσι καθε φορα που βρεχει, να το ακυρωνουν το πανηγυρακι τους, να κανουνε μια γιορτουλα για τους χορηγους και ΤΕΛΟΣ. Σουπερ λιγκ το καταντησαν το θεμα.

Ευτυχώς που οι ζωές των οδηγών είναι σε σοβαρά χέρια... Γιατί μερικοί εδώ είστε ότι να ναι.

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, liakjim είπε

Ποια θα ήταν η πρόταση σας;

Αγώνας. Εκκίνηση κανονική, όχι πίσω από SC.

Ή αναβολή.

Επεξ/σία από ~mxls~
  • Like 1
Δημοσ.

Τώρα αλήθεια θα αφήσουν το χρονόμετρο να λήξει; Έλα αναβολή γιατί δεν ανακοινώνουν και τους ταλαιπωρούν όλους;

Δημοσ.

παντως εστω και ετσι παλι καλα περναμε το κυριακατικο απογευμα ... ισως και καλυτερα απο το να εχουμε αγωνα. καφεδακια εχουμε ζεστουλα εχουμε φραπεδακι check το αμαξι εξω να σκονιζετε .. τι αλλο θελουμε? lol

Δημοσ.
Μόλις τώρα, dimoskoutr είπε

Τώρα αλήθεια θα αφήσουν το χρονόμετρο να λήξει; Έλα αναβολή γιατί δεν ανακοινώνουν και τους ταλαιπωρούν όλους;

Τους θεατές εκεί που έχουν φάει την βροχή και το κρύο τους έχουν γραμμένους

• Like 2
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, ~mxls~ είπε

Αγώνας. Εκκίνηση κανονική, όχι πίσω από SC.

Είχα την αίσθηση ότι μιλάμε σοβαρά. Ξέρω και εγώ να τρολαρω αν θέλεις.

Δημοσ.

Θα μπορούσε δηλαδή φέτος να κριθεί ολόκληρο πρωτάθλημα για μισό βαθμό ε; Που κάποιος θα τον έχει πάρει εδώ, πίσω από το sc... Ωραία πράγματα βλέπουμε.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...