liakjim Δημοσ. 29 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2021 Μόλις τώρα, george200-13 είπε Ναι ρε συ με κραταει το παθος για την F1. Αν ελεγαν οτι ο αγωνας ακυρωνεται παμε σπιατια μας ολα καλα δεν τρεχει μια. Τωρα αυτο το χαλι που γινεται γιατι αν με τις συνθηκες που επικρατουν καθιστουν αδυνατον το να τρεξουν και θελουν ντε και καλα να τρεξουν λογω των χορηγων δεν βγαινει πουθενα και καταληγει σε αυτο που βλεπουμε τωρα Μα δεν έφτασε ακόμα η στιγμή της ακύρωσης. Τζιζας
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, george200-13 είπε Ναι ρε συ με κραταει το παθος για την F1. Αν ελεγαν οτι ο αγωνας ακυρωνεται παμε σπιατια μας ολα καλα δεν τρεχει μια. Τωρα αυτο το χαλι που γινεται γιατι αν με τις συνθηκες που επικρατουν καθιστουν αδυνατον το να τρεξουν και θελουν ντε και καλα να τρεξουν λογω των χορηγων δεν βγαινει πουθενα και καταληγει σε αυτο που βλεπουμε τωρα E προφανώς περιμένουν μέχρι τελευταία στιγμή να δουν αν θα γίνει. Σκέψου να έλεγαν απ' την αρχή ότι δεν θα γίνει και μετά από 1 ώρα σταματούσε η βροχή. Έτσι και αλλιώς Κυριακή είναι, φαντάζομαι δεν δουλεύεις σήμερα οπότε τι έγινε; Και εγώ αραχτός στο σπίτι είμαι. Ε αν μας έλεγαν ότι δεν θα γίνει, θα ήμουν αραχτός σε καμιά καφετέρια. Ε οκ.. Επεξ/σία 29 Αυγούστου 2021 από Επισκέπτης
tommy^ Δημοσ. 29 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2021 1 ώρα πριν, yiannis1991 είπε δεν πειράζει, είναι οι καλύτεροι οδηγοί, παίρνουν εκατομμύρια οπότε πρέπει να βλέπουν και τη νύχτα. Σαν τις γάτες... Aναρωτιεμαι τη δεκαετια 90 και 00 πώς εβλεπαν! Μαλλον το ανθρωπινο ειδος δεν εξελισσεται αλλα υποβαθμιζεται. Οχι μαλλον, σιγουρα, αν κρινουμε και απο τα γραφομενα σου.
Diinekis21 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2021 Ακόμα το περιτριγυρίζουμε; Στείλτε κανά pm άμα παίξει κάτι!
specre Δημοσ. 29 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2021 Ρε παιδιά, συγγώμη δλδ, ούτε εμένα μου αρέσει, αλλά τι να πουν όλα αυτά τα άτομα σαν τον GoMaR που πληρώσανε και ταλαιπωρηθήκανε για να πάνε εκεί να δουν τον αγώνα και δεν βλέπουν τίποτα; 2
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, tommy^ είπε Aναρωτιεμαι τη δεκαετια 90 και 00 πώς εβλεπαν! Μαλλον το ανθρωπινο ειδος δεν εξελισσεται αλλα υποβαθμιζεται. Οχι μαλλον, σιγουρα, αν κρινουμε και απο τα γραφομενα σου. Είσαι σίγουρος ότι δεν είχε καθυστερήσει κανένας αγώνας λόγω βροχής τότε; Για να μην πω ότι είχαμε πολύ περισσότερα ατυχήματα και ακόμη και θανάτους. Όπως και να 'χει οι ίδιοι οι οδηγοί (πλην του Max που δεν είχε spray μπροστά του) είπαν ότι δεν μπορεί να γίνει αγώνας. Δεν το λέω εγώ.. Επεξ/σία 29 Αυγούστου 2021 από Επισκέπτης
Shyn Δημοσ. 29 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2021 Πολλοί λέτε ότι είναι μια απλή βροχή.. Το σπα είναι μια πίστα που και στο στεγνό είναι επικίνδυνη. Θα λέγατε τα ίδια εάν θα παίρνατε το ρίσκο για την ζωή των οδηγών στα χέρια σας?
haHa Δημοσ. 29 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2021 Οσοι διαμαρτυρεστε οτι χανετε τον χρονο σας, μπορειτε να πατε μια βολτα/προπονηση και οταν αρχισει βλεπετε f1 tv απο το κινητο/tablet/laptop. 2
Gulik Δημοσ. 29 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2021 2 λεπτά πριν, tommy^ είπε Aναρωτιεμαι τη δεκαετια 90 και 00 πώς εβλεπαν! Μαλλον το ανθρωπινο ειδος δεν εξελισσεται αλλα υποβαθμιζεται. Οχι μαλλον, σιγουρα, αν κρινουμε και απο τα γραφομενα σου. Μαλαισία 2009 θυμάμαι, που είχε βρέξει ξαφνικά πάρα πολύ και έριξαν κόκκινη σημαία. Ο αγώνας ολοκληρώθηκε, βέβαια. Αλλά δεν ήταν τόσο επίμονη η βροχόπτωση, ούτε η ορατότητα ήταν πολύ χαμηλή, όπως σήμερα, λόγω τοποθεσίας. Υπήρχαν και τότε διαμαρτυρίες οδηγών για την επικινδυνότητα, πάντως.
tommy^ Δημοσ. 29 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2021 Μόλις τώρα, yiannis1991 είπε Είσαι σίγουρος ότι δεν είχε καθυστερήσει κανένας αγώνας λόγω βροχής τότε; Για να μην πω ότι είχαμε πολύ περισσότερα ατυχήματα και ακόμη και θανάτους. Όπως και να 'χει οι ίδιοι οι οδηγοί (πλην του Max που δεν είχε spray μπροστά του) είπαν ότι δεν μπορεί να γίνει αγώνας. Δεν το λέω εγώ.. Πες μου απο πότε βλεπεις F1, ειλικρινα τωρα. Ο μονος θανατος σε βροχινο αγωνα την τλεευταια 20ετια ειναι του αυτχου Bianchi που επεσε πανω σε μια μπουλντοζα που ειχε μπει να τραβηξει ενα μονοθεσιο (δλδ δεν ειχε να κανει με την βροχη). Τεσπα ο λογος που δεν ξεκινανε ειναι η ομιχλη και οχι η βροχη. Υπομονη! 1
zanskou Δημοσ. 29 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2021 Εν τω μεταξύ μετά από τόση ώρα μπροστά από την τηλεόραση βλέποντας βροχή πήγα να πετάξω κάτι σκουπίδια και πήγα να ψάξω ομπρέλα για να κατέβω 😂
Ribopaido Δημοσ. 29 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2021 Δεν το βλέπω να καθαριζει με τιποτα.. ουτε στο αρτεμισιο τετοια ομιχλη γα@@ το σπιτι του
CleanthisD Δημοσ. 29 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2021 Εν τω μεταξύ ο Σεμπ έχει να μαζέψει πολύ σκουπίδι απ τις εξέδρες και το δασάκι...
Gulik Δημοσ. 29 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2021 1 λεπτό πριν, tommy^ είπε Πες μου απο πότε βλεπεις F1, ειλικρινα τωρα. Ο μονος θανατος σε βροχινο αγωνα την τλεευταια 20ετια ειναι του αυτχου Bianchi που επεσε πανω σε μια μπουλντοζα που ειχε μπει να τραβηξει ενα μονοθεσιο (δλδ δεν ειχε να κανει με την βροχη). Τεσπα ο λογος που δεν ξεκινανε ειναι η ομιχλη και οχι η βροχη. Υπομονη! Το 2019 ο Anthoine Hubert σκοτώθηκε στο Spa, στον αγώνα της F2, στο στεγνό.
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, tommy^ είπε Πες μου απο πότε βλεπεις F1, ειλικρινα τωρα. Ο μονος θανατος σε βροχινο αγωνα την τλεευταια 20ετια ειναι του αυτχου Bianchi που επεσε πανω σε μια μπουλντοζα που ειχε μπει να τραβηξει ενα μονοθεσιο (δλδ δεν ειχε να κανει με την βροχη). Τεσπα ο λογος που δεν ξεκινανε ειναι η ομιχλη και οχι η βροχη. Υπομονη! Ε γι' αυτό το λόγο δεν πιέζεις να γίνει ο αγώνας με τέτοιες καταστάσεις αλλιώς θα είχαμε περισσότερους νεκρούς. Το ότι δεν έχουμε νεκρούς ή σοβαρά τραυματίες ή έχουμε πολύ σπάνια είναι λόγω των κανονισμών ασφαλείας, ε ένας από αυτούς είναι και το να μην ξεκινήσει ο αγώνας σε τέτοιες συνθήκες. Όλοι έχουμε ξενερώσει, αλλά τι άλλο να κάνουμε; Εννοώ παραγωγικό, γιατί να γκρινιάζουμε αραχτοί στον καναπέ με το A/C είναι εύκολο αλλά και παντελώς άχρηστο φυσικά. Επεξ/σία 29 Αυγούστου 2021 από Επισκέπτης
Προτεινόμενες αναρτήσεις