Προς το περιεχόμενο

Formula 1 2021

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 13,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Macosj είπε

Αυτό λέμε, και εσύ θόρυβος είσαι 

Το κουλό είναι που ισχυρίζεσαι ότι παράγει θόρυβο αυτός που υπενθυμίζει στους σαματαδες ότι κάνουν θόρυβο.

Ναι αυτό είναι όντως κάτι το "μοναδικο" , ακόμα και για τα νεοελληνικά δεδομένα...

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, george200-13 είπε

Και εν τω μεταξυ εμεις οι θεατες θα εχουμε φαει 3 ωρες απο την ζωη μας για το τιποτα. Δεν ξερω για εσενα αλλα εγω προτιμω να περναω καλυτερα τις λιγες ωρες που εχω ελευθερες...

Ε και τι να γίνει βρε μαν; Να σταματήσουν τη βροχή; Και εγώ ξενερώνω αλλά τι να κάνουμε; Πραγματικά..

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, george200-13 είπε

Και εν τω μεταξυ εμεις οι θεατες θα εχουμε φαει 3 ωρες απο την ζωη μας για το τιποτα. Δεν ξερω για εσενα αλλα εγω προτιμω να περναω καλυτερα τις λιγες ωρες που εχω ελευθερες...

Σε κρατάει κάτι; Να πω ότι διαμαρτύρεται ο γκομαρ να πω οκ. Εσύ γιατί;

Στην τελική βάλτε τα με την τύχη που έφερε αγώνα και βροχή στην ίδια στιγμή και χώρο.

Δημοσ.

μολις σταματησαν το ρολοι των 3 ωρων με το medical car να γυρνει στην πιστα και να προσπαθει να μην φιλησει μπαριερες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, liakjim είπε

Το κουλό είναι που ισχυρίζεσαι ότι παράγει θόρυβο αυτός που υπενθυμίζει στους σαματαδες ότι κάνουν θόρυβο.

Ναι αυτό είναι όντως κάτι το "μοναδικο" , ακόμα και για τα νεοελληνικά δεδομένα...

Ελλεηνας 2021, ψάχνεται για καβγά ακόμα και για την φ1. Για αυτό η χώρα έχει καταντήσει έτσι 

Επεξ/σία από Macosj
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Anubis13 είπε

Time limit has stopped.

Σε επικοινωνια μασι με φερραρι

Αυτό σημαίνει ότι το χρονικό όριο ολοκλήρωσης πάει αυτόματα στο κλασσικό "μία ώρα πριν την δύση του ηλίου", το οποίο για το Spa σήμερα είναι στις 20:27 😆

Άρα μέχρι 19:27 τοπική θα ξέρουμε σίγουρα τί έχει συμβεί.

Έχει μέλλον το έργο, σήμερα, υπομονή 😂

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Macosj είπε

Ελλεηνας 2021, ψάχνεται για καβγά ακόμα και για την φ1. Για αυτό η χώρα έχει καταντήσει έτσι 

Καμία όρεξη για καυγά. Απλά από ότι φαίνεται άκαρπη προσπάθεια να προτρέψω κάποιους από εσάς να χρησιμοποιήσετε τη λογική.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, liakjim είπε

Στην τελική βάλτε τα με την τύχη που έφερε αγώνα και βροχή στην ίδια στιγμή και χώρο.

Δεν έχει να κάνει τίποτα με την τύχη.... ένας φταίει για την κατάσταση αυτή...ο GoMaR !!!!! :P

(Το "φάγαμε" το παλικάρι)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Απο τους γυρους του ιατρικου αμαξιου καποια σημεια στην πιστα εχουν αρκετη ομιχλη, αλλα δεν ειναι παντου

Επεξ/σία από Anubis13
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Anubis13 είπε

Απο τους γυρους του ιατρικου αμαξιου καποια σημεια στην πιστα εχουν αρκετη ομιχλη

Ούτε οι ΑΚΙΝΗΤΕΣ και υψηλής τεχνολογίας κάμερες δεν μπορούν να δείξουν καθαρά τί συμβαίνει εντός πίστας. Φανταστείτε να προσπαθεί να δει ένας οδηγός, με τόσο spray κι ενόσο κινείται με 200-250 σε τόσες στροφές.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, specre είπε

Δεν έχει να κάνει τίποτα με την τύχη.... ένας φταίει για την κατάσταση αυτή...ο GoMaR !!!!! :P

(Το "φάγαμε" το παλικάρι)

Θεατές, χορηγοί, δικαιώματα, κανάλια, προγράμματα κτλ

Αλλά τι να κάνεις; Τα βάζεις με τη φύση;

Όπως είπε και ένας φίλος πιο πίσω, ας κάνουν κάτι. Πχ προπέλες. "Εφικτό" μου φαίνεται...😂

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, liakjim είπε

Ναι ρε συ με κραταει το παθος για την F1. Αν ελεγαν οτι ο αγωνας ακυρωνεται παμε σπιτια μας ολα καλα δεν τρεχει μια. Τωρα αυτο το χαλι που γινεται γιατι αν με τις συνθηκες που επικρατουν καθιστουν αδυνατον το να τρεξουν και θελουν ντε και καλα να τρεξουν λογω των χορηγων δεν βγαινει πουθενα και καταληγει σε αυτο που βλεπουμε τωρα

Επεξ/σία από george200-13
Δημοσ.

Πάντως και οι ίδιοι οι οδηγοί (εκτός του Max που δεν είχε spray μπροστά του) είπαν ότι δεν μπορεί να γίνει αγώνας. Οπότε τι σας φταίει η FIA; Προφανώς λαμβάνουν υπ' όψιν και τη γνώμη των οδηγών..

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...