Προς το περιεχόμενο

Formula 1 2021

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ρε μαγκες ειμαι ο μοναδικος που πιστευω οτι εχουμε δει το ιδιο και χειροτερες βροχες? Τι συζηταμε τωρα? Εδω τρεξανε στην βραζιλια το 2016 που ηταν λιμνη η πιστα οχι πριν 50 χρονια...  Περυσι τρεξανε στην τουρκια με την καινουρια ασφαλτο πατιναζ....

Επεξ/σία από george200-13
  • Like 1
  • Απαντ. 13,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, greenfan20 είπε

Είναι φιάσκο το σημερινό.

Απλά οι συνθήκες δεν είναι κατάλληλες για αγώνα. Τίποτα άλλο.

Μόλις τώρα, george200-13 είπε

Ρε μαγκες ειμαι ο μοναδικος που πιστευω οτι εχουμε δει το ιδιο και χειροτερες βροχες? Τι συζηταμε τωρα? Εδω τρεξανε στην βραζιλια το 2016 που ηταν λιμνη η πιστα οχι πριν 50 χρονια... 

Στείλε μου ένα αντίγραφο του βιογραφικού σου που θα στείλεις στη φια να πάρω ιδέες 😅

Δημοσ.

Εφόσον δεν έχει βγει καν ανακοίνωση για το πότε θα ξεκινήσει, τότε πάμε κατά ελάχιστο στις 6,5 άρα το πολύ να κάνουν 15 γύρους 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, liakjim είπε

Μαζί σου. Μία ανακοίνωση ότι ο αγώνας δε θα γίνει σήμερα. Δυο ώρες τώρα το μόνο που έχουμε είναι "START PROCEDURE SUSPENDED".

• Like 2
Δημοσ.

Ρε μαγκες ειμαι ο μοναδικος που πιστευω οτι εχουμε δει το ιδιο και χειροτερες βροχες? Τι συζηταμε τωρα? Εδω τρεξανε στην βραζιλια το 2016 που ηταν λιμνη η πιστα οχι πριν 50 χρονια... 

Είναι χαμηλή η ορατότητα, αλλά στη FIA πιο πολύ, έχουν χεστεί πάνω τους μετά το ατύχημα του Norris αλλά και από το W Series.

Δημοσ.

Αν ήταν ο Χαμ στην pole είμαι σίγουρος ότι δεν θα υπήρχε τόση πρεμούρα που δεν γίνεται ο αγώνας..

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, george200-13 είπε

Ρε μαγκες ειμαι ο μοναδικος που πιστευω οτι εχουμε δει το ιδιο και χειροτερες βροχες? Τι συζηταμε τωρα? Εδω τρεξανε στην βραζιλια το 2016 που ηταν λιμνη η πιστα οχι πριν 50 χρονια...  Περυσι τρεξανε στην τουρκια με την καινουρια ασφαλτο πατιναζ....

Γερμανία το 2019 ίδια βροχή, μια χαρά έτρεξαν 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, liakjim είπε

Στείλε μου ένα αντίγραφο του βιογραφικού σου που θα στείλεις στη φια να πάρω ιδέες 😅

Αγορινα χωρις να θελω να σε θιξω το ιδιο ισχυει και για την αποψη σου. Δεν μετραει μια. Απλα το να καθομαστε και να περιμενουμε ειναι γελοιο. Ας πουνε τελος παμε να φυγουμε και τελος. Το να κοιταζομαστε δεν λεει τιποτα περα απο το να γινεται γελοια η υποθεση

Δημοσ.
Μόλις τώρα, greenfan20 είπε

Μαζί σου. Μία ανακοίνωση ότι ο αγώνας δε θα γίνει σήμερα. Δυο ώρες τώρα το μόνο που έχουμε είναι "START PROCEDURE SUSPENDED".

Θα γίνει αυτό όταν φτάσει η στιγμή που δεν θα μπορεί να γίνει οριστικά αγώνας.

Μόλις τώρα, yiannis1991 είπε

Αν ήταν ο Χαμ στην pole είμαι σίγουρος ότι δεν θα υπήρχε τόση πρεμούρα που δεν γίνεται ο αγώνας..

Πλιζ, γυροφερνει ήδη ένα δυνατό τρολ εδώ μέσα. Φτάνει για όλους σας.

• Thanks 1
Δημοσ.

Λέτε να μην θέλουν να γίνει ο αγώνας; Όλοι το θέλουν, υπάρχουν και αντίστοιχες ρήτρες χορηγών που κοστίζουν αρνητικά σε τέτοιες ακραίες περιπτώσεις, για όλους τους εμπλεκόμενους.

Αν δεν είναι δυνατόν να διεξαχθεί αγώνας, θα γίνει αυτό που είπαμε πριν κανά 2ωρο, 2-3 γύροι πίσω από το safety car, μισοί βαθμοί στους δέκα πρώτους και τέλος.

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, yiannis1991 είπε

Ρε παιδιά ξεκολλάτε με τα Χαμ, Μαξ, μαφίες, για όνομα. Δηλαδή σε σας αρέσει που έχετε κάτσει Κυριακή απόγευμα μπροστά από την τιβι να βλέπετε τον Νόρις να κοιμάται; Αν είναι να μη γίνει κανένας άλλος αγώνας, να το πάρει ο Χάμιλτον, να ησυχάσουμε.

Δημοσ.

Αγορινα χωρις να θελω να σε θιξω το ιδιο ισχυει και για την αποψη σου. Δεν μετραει μια. Απλα το να καθομαστε και να περιμενουμε ειναι γελοιο. Ας πουνε τελος παμε να φυγουμε και τελος. Το να κοιταζομαστε δεν λεει τιποτα περα απο το να γινεται γελοια η υποθεση

Εννοείται ότι η άποψη μου δεν μετράει μια.

Αν οι συνθήκες ήταν κατάλληλες θα είχαμε αγώνα.

Όπως είπα και πιο πάνω, υπάρχουν άνθρωποι με γνώσεις που λαμβάνουν αποφάσεις βάση δεδομένων.

Όλα τα άλλα που λέτε είναι απλά θόρυβος.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, Gulik είπε

Λέτε να μην θέλουν να γίνει ο αγώνας; Όλοι το θέλουν, υπάρχουν και αντίστοιχες ρήτρες χορηγών που κοστίζουν αρνητικά σε τέτοιες ακραίες περιπτώσεις, για όλους τους εμπλεκόμενους.

Αν δεν είναι δυνατόν να διεξαχθεί αγώνας, θα γίνει αυτό που είπαμε πριν κανά 2ωρο, 2-3 γύροι πίσω από το safety car, μισοί βαθμοί στους δέκα πρώτους και τέλος.

Και εν τω μεταξυ εμεις οι θεατες θα εχουμε φαει 3 ωρες απο την ζωη μας για το τιποτα. Δεν ξερω για εσενα αλλα εγω προτιμω να περναω καλυτερα τις λιγες ωρες που εχω ελευθερες...

Επεξ/σία από george200-13
  • Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, liakjim είπε

Εννοείται ότι η άποψη μου δεν μετράει μια.

Αν οι συνθήκες ήταν κατάλληλες θα είχαμε αγώνα.

Όπως είπα και πιο πάνω, υπάρχουν άνθρωποι με γνώσεις που λαμβάνουν αποφάσεις βάση δεδομένων.

Όλα τα άλλα που λέτε είναι απλά θόρυβος.

Αυτό λέμε, και εσύ θόρυβος είσαι 

1 λεπτό πριν, george200-13 είπε

Και εν τω μεταξυ εμεις οι θεατες θα εχουμε φαει 3 ωρες απο την ζωη μας για το τιποτα. Δεν ξερω για εσενα αλλα εγω προτιμω να περναω καλυτερα τις λιγες ωρες που εχω ελευθερες...

Κάποιοι έχουν απεριόριστο ελεύθερο χρόνο φαίνεται 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...