Προς το περιεχόμενο

Formula 1 2021

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ερώτηση στον Toto Wolff αν μπορεί να ξεκινάει ο Perez.. Νομίζω πως ναι ειπε.. Λογικά θα ξεκινήσει από το pit line... Αν τρέχουν βέβαια 

• Απαντ. 13,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το γράψαμε πριν καν ξεκινήσει ο αγώνας, μπορεί να καταλήξουν σε αυτό το σενάριο.

Καλά είπε ο Russell, για τον ίδιο, ανεβαίνει στο βάθρο άρχοντας, μετά και το χθεσινό θαύμα του.

Μόλις τώρα, eri77 είπε

Ερώτηση στον Toto Wolff αν μπορεί να ξεκινάει ο Perez.. Νομίζω πως ναι ειπε.. Λογικά θα ξεκινήσει από το pit line... Αν τρέχουν βέβαια 

Είπε ξεκάθαρα ναι.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, eri77 είπε

ακομα υπαρχουν συζητησεις και απο την merc ηδη ξεκινησαν ερωτησεις του στυλ "μα δεν" ... οποτε οτι και να λεει ο τοτος ...

Δημοσ.

Ρε φίλε έλεος ένα απίθανο quali κάναμε και εμείς στην Williams και τελικά δεν παίζει να τρέξουμε... Γκαντεμιά...

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Πιτούλιας είπε

Χάσαμε κάτι; Το τελευταίο που θυμάμαι ήταν η κάρτα "RACE START SUSPENDED".

Τώρα οι της COSMOTE λένε πως στο live timing υπάρχει συμπληρωμένος 1 γύρος.

Γιατί μετά τον γύρο σχηματισμού έκαναν και έναν γύρο ακόμα πίσω από το pace car.

Δημοσ.

εντωμεταξύ ή FiA εχει ξεκινησει το countdown.οτι και να γινει 19 η ωρα (ελλαδοσ)πρεπει να πεσει καρε σημαια

3 λεπτά πριν, GhostRiderLSOV είπε

Γιατί μετά τον γύρο σχηματισμού έκαναν και έναν γύρο ακόμα πίσω από το pace car.

δεν ισχύει.αν ηταν ετσι ο Perez δεν θα μπορουσε να μπει.το δευτερο γυρο που εκαναν τον μετρησαν σαν formation lap

• Thanks 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Αλεξανδρος A.92 είπε

Καμία ενημέρωση και για μας που είμαστε εκτός σπιτιού; πάμε για άκυρο; 

Ουτε στην Fia δεν εχουν ιδεα. Και εχουν μπει και σε γκρι περιοχη των κανονισμων λογω checo οποτε καταλαβαινεις

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το Κλεράκι κλαίει πάντως, κρίμα μια χαρά θα της έδινε η ομάδα σήμερα... Νομίζω πάντως ότι πρέπει να το δουν αυτό με την βροχή. Είτε να μην γίνεται καν αγώνας, είτε να μπορέσουν να δημιουργήσουν τα αυτοκίνητα έτσι ώστε να μην επηρεάζονται τόσο πολύ από την βροχή. Αυτό που γίνεται σήμερα είναι αμήχανο τουλάχιστον...

Επεξ/σία από dimoskoutr
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, eri77 είπε

δεν ισχύει.αν ηταν ετσι ο Perez δεν θα μπορουσε να μπει.το δευτερο γυρο που εκαναν τον μετρησαν σαν formation lap

Σωστο, τον μετρησαν σαν 2o formation lap και αφαιρειται απο τους γυρους αγωνα για διαφορους λογους(πχ τα καυσιμα που βαζουν στα μονοθεσια είναι οριακα οποτε καποια μπορει να εμεναν). 

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, dimoskoutr είπε

είτε να μπορέσουν να δημιουργήσουν τα αυτοκίνητα έτσι ώστε να μην επηρεάζονται τόσο πολύ από την βροχή

Τι άλλο θα διαβάσω σήμερα ο δόλιος...

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...