Προς το περιεχόμενο

Formula 1 2021

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, specre είπε

What's going to limit us is at some point it's going to get dark!

Marcin Budkowski, Alpine Executive Director

Στο τέλος δεν θα βλέπουν :huh:

δεν πειράζει, είναι οι καλύτεροι οδηγοί, παίρνουν εκατομμύρια οπότε πρέπει να βλέπουν και τη νύχτα. Σαν τις γάτες...

• Απαντ. 13,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δύση ηλίου στο Spa είναι στις 20:27, τουλάχιστον στην θεωρία.

Υπάρχει το χρονικό όριο των 3 ωρών, ούτως ή άλλως, δεν θα φτάσουν να περιμένουν μέχρι το σκοτάδι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αγαπητοί μου φίλοι. Υπάρχουν άνθρωποι εξειδικευμένοι που η δουλειά τους είναι να παίρνουν τέτοιες αποφάσεις. Οπότε κάντε μας τη χάρη εσείς που είστε μερικές εκατοντάδες χιλιόμετρα μακριά από την πίστα ( όχι ότι θα άλλαζε κάτι αν ήσασταν κοντά) και μη προσπαθείτε να κάνετε τα μάτια μας να πονάνε διαβάζοντας τις "αναλύσεις" σας περί εκκίνησης ή όχι.

Ευχαριστώ

Επεξ/σία από liakjim
  • Like 3
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, volleyball είπε

Τώρα θεωρείται ότι ξεκίνησε ο αγώνας, επειδή ο 2ος γύρος που έγινε θεωρείται ως ο 1ος του αγώνα ; 

Ρωτάω για τον Τσέκο, αν προλαβαίνουν να φτιάξουν το μονοθέσιο ή πλέον έχει αρχίσει ο αγώνας και τέλος ;

Πάντως ο Ράι, που ξεκινάει από τα πιτ, δεν είχε πάρει θέση.

υπαρχει συζητηση μεταξυ rb και massi - stewards να δουν αν μπορει να συνεχισει. οι της Rb λενε πως το αμαξι εινια επισκευασιμο

Δημοσ.
Μόλις τώρα, yiannis1991 είπε

δεν πειράζει, είναι οι καλύτεροι οδηγοί, παίρνουν εκατομμύρια οπότε πρέπει να βλέπουν και τη νύχτα. Σαν τις γάτες...

Προτού ψάξουμε X-men, θα μπορούσαν να προσθέσουν προβολείς στις πίστες για να μην είναι θέμα η ώρα.

Singapore style!

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, ghostrider είπε

υπαρχει συζητηση μεταξυ rb και massi - stewards να δουν αν μπορει να συνεχισει. οι της Rb λενε πως το αμαξι εινια επισκευασιμο

17a74064-52a2-4d76-856b-bb15abc4c4e1_ori

Δημοσ.

Πίνουν ζεστό καφεδάκι όλοι οι μηχανικοί της Williams, στην McLaren έτρωγαν κάτι μπάρες, χαλαροί τελείως, πάει για καμιά ώρα ακόμα η καθυστέρηση (;)

Δημοσ.

Αν είχε χτυπήσει ο HAM και προσπαθούσε να τον ξαναβάλει στον αγώνα η Mercedes με πιέσεις θα είχατε ρίξει το παγκόσμιο Internet.. 

Τώρα είναι απλά Κυριακή... 

• Like 4
  • Confused 3
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, eMike είπε

Αν είχε χτυπήσει ο HAM και προσπαθούσε να τον ξαναβάλει στον αγώνα η Mercedes με πιέσεις θα είχατε ρίξει το παγκόσμιο Internet.. 

Τώρα είναι απλά Κυριακή... 

Απλα εχουμε πεσει σε μια γκριζα ζωνη των κανονισμων σχετικα με την εναρξη του αγωνα και το αν εχει δικαιωμα η RB του τσεκο να συνεχισει. Αν ο αγωνας ειχε αρχισει δεν θα ετρεχε μια. θα ηταν κανονικα εκτος και με το νομο. Τωρα ειναι ολα θεμα ερμηνειας.

Οσο για το αν ειχε βγει απο δρομο ο ham (πχ μια σπασμενη αναρτηση) στον γυρο σχηματισμου την ιδια και μεγαλυτερη πιεση θα ειχε ο μασι και οι κριτες.

Α και θα σκεπαζοταν ο ηχος των κινητηρων απο τις κραυγες των ολλανδων που ειναι στις κερκιδες LOL

Για μενα το πιθανοτερο ειναι να τους βγαλουν για μερικους ακομα γυρους πισω απο αυτοκινητο ασφαλειας και να θεωρησουν ληξαν τον αγωνα δινωντας τους μισους βαθμούς. Ο επόμενος αγωνας ειναι στην ολλανδια σε μια βδομαδα και ειναι αδυνατον να μεταφερθουν ολα τα μηχανηματα στην ωρα τους (κυριως τα τηλεοπτικα). Αν ητν σε 2 βδομαδες ο αγωνας ναι θα μπορουσαν να τον κανουν αυριο

Δημοσ.

Εγώ πάντως έχω ήχο μπροστά από την εικόνα στην ΕΡΤ 2... Τι στο καλό δεν γίνεται κάτι να αλλάξουν; Δεν το είχα ποτέ καλή φορά. Είναι πολύ ενοχλητικό... Το παρατηρεί κάποιος άλλος;

Δημοσ.
Μόλις τώρα, dimoskoutr είπε

Εγώ πάντως έχω ήχο μπροστά από την εικόνα στην ΕΡΤ 2... Τι στο καλό δεν γίνεται κάτι να αλλάξουν; Δεν το είχα ποτέ καλή φορά. Είναι πολύ ενοχλητικό... Το παρατηρεί κάποιος άλλος;

κλεισε τον ηχο και ψαξε για καμια ξενη ματαδοση

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...