Diinekis21 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2021 16 ώρες πριν, mandos είπε βρε λες να λεν αλήθεια; Περίεργη υπόθεση. Πως είναι δυνατόν να υπάρχει τέτοια διαφορά μεταξύ Aston Martin & scrutineering team; Θέλω να δω πως θα εξελιχθεί. Ποια είναι τα νέα στοιχεία; Βασικά έχουν νέα στοιχεία; Όλα τα πρόσφατα rights of appeal έχουν φύγει άκλαυτα επειδή οι Stewards αποφασίζουν πως δεν υπάρχουν σημαντικά νέα στοιχεία.
Πιτούλιας Δημοσ. 6 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2021 16 ώρες πριν, mandos είπε βρε λες να λεν αλήθεια; 3 λεπτά πριν, Diinekis21 είπε Περίεργη υπόθεση. Πως είναι δυνατόν να υπάρχει τέτοια διαφορά μεταξύ Aston Martin & scrutineering team; Θέλω να δω πως θα εξελιχθεί. Ποια είναι τα νέα στοιχεία; Βασικά έχουν νέα στοιχεία; Όλα τα πρόσφατα rights of appeal έχουν φύγει άκλαυτα επειδή οι Stewards αποφασίζουν πως δεν υπάρχουν σημαντικά νέα στοιχεία. Ένα εξαιρετικό άρθρο από το Motorsport επίσης, το οποίο εξηγεί αναλυτικά το τί έγινε με τον VET. Έχοντας και ως οδηγό τους κανονισμούς της FIA, ας πούμε δυό λόγια λοιπόν. Σύμφωνα με τη δεύτερη παράγραφο του 6.6.2, ο έλεγχος για τα καύσιμα γίνεται μόνο στην περίπτωση που ένα μονοθέσιο δεν επιστρέψει στα pit. Οπότε: α) Παίρνουμε απάντηση για το λόγο που δεν ελέγχονται όλοι και β) το γιατί δεν ελέγχθηκε και ο OCO. Διότι ήδη έκανε ένα γύρο και αντί να μπεί μέσα στα pit, συνέχισε, και έτσι λοιπόν θεωρήθηκε πως ήταν εντάξει. Άλλο συμπέρασμα, που μας το αναφέρει και ο συντάκτης του παραπάνω άρθρου, είναι πως σαφώς και μπορεί να υπάρχουν περιπτώσεις οδηγών/μονοθεσίων που δεν είχαν τα απαιτούμενα καύσιμα που προβλέπει ο κανονισμός, αλλά τη "γλύτωσαν" επειδή επέστρεψαν στα pit και ως εκ τούτου απέφυγαν και τον έλεγχο. Επίσης, βλέπουμε το πόσο μπ@υρδέλο είναι οι κανονισμοί της FIA και ως εκ τούτου όλοι μπορούν να τους ξεχειλώσουν κατά το δοκούν. Τους λέει, με λίγα λόγια, "κλέψτε, αλλά εάν μας δώσετε κανά δικαίωμα να σας δούμε πως κλέβατε, τότε θα τιμωρηθείτε". Στην περίπτωση του VET λοιπόν, είναι προφανές πως υπάρχει παράβαση των κανονισμών. Αλλά εάν η ομάδα δεν του έλεγε "stop the car" θα πήγαινε μιά χαρά στα pit και δεν θα έτρεχε τίποτα. Σταμάτησε 2 στροφές πριν τα pit και το καύσιμο επαρκούσε. Δηλαδή με λίγα λόγια, έδωσαν το δικαίωμα στη FIA να τους ελέγξει, σύμφωνα με το άρθρο 6.6.2., και έβγαλαν τα μάτια τους μόνοι τους. Όσον αφορά την ένσταση της Aston Martin, ισχυρίζονται πως όλα τα διαθέσιμα δεδομένα, τα οποία έχει και η FIA, δείχνουν πως υπήρχαν 1.74 λίτρα υπόλοιπο και πως για κάποιο λόγο η συσκευή απάντλησης του καυσίμου χάλασε ή είναι προβληματική. Εάν προσέξουμε το άρθρο 6.6.1, μας λέει όντως πως οι ομάδες είναι υπεύθυνες για να παρέχουν αυτή τη συσκευή απάντλησης των καυσίμων. Δεν προβλέπεται όμως πουθενά στους κανονισμούς τί συμβαίνει σε περίπτωση που αυτή η συσκευή είναι, ή υπάρχουν ενδείξεις πως είναι, δυσλειτουργική. Ο ελεγκτής της FIA επικαλέστηκε το άρθρο 6.6.4, το οποίο και σημαίνει πως οι ομάδες δεν έχουν κανένα δικαίωμα στο να ελέγξουν το κατά πόσο η συσκευή λειτουργεί σωστά. Έχω την εντύπωση λοιπόν πως η ένσταση της Aston Martin είναι 100% δικαιολογημένη και δίκαια, κι αυτό εξαιτίας των κανονισμών που η ίδια η FIA έχει θέσει. 3
Nik1239 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2021 Πηγαίνετε στα 5:00 και ακούστε τι απάντησε ο Κίμι όταν ρωτήθηκε ποιος πήρε το πρωτάθλημα το 06" και 05" 😂
mandos Δημοσ. 7 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2021 @Πιτούλιας είναι περίεργη όντος. Αν λένε αλήθεια και αποδειχτεί άντε μετά να μας πείσουν ότι δεν είναι η μερκ από πίσω Τι βολικό που δε θα αποδειχτεί ότι λένε αλήθεια όμως...
greenfan20 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2021 3 ώρες πριν, Nik1239 είπε Πηγαίνετε στα 5:00 και ακούστε τι απάντησε ο Κίμι όταν ρωτήθηκε ποιος πήρε το πρωτάθλημα το 06" και 05" 😂 Θεούλης. Καλά Σεμπ απίστευτος, αν και είναι γνώστο πως αποτελεί κινητή εγκυκλοπαίδεια της F1. Το ότι τους βρήκε όλους και μάλιστα με χρονολογική σειρά με ξεπερνάει! 1
Diinekis21 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2021 Εμένα μου έκανε εντύπωση το ότι αρκετοί δε ήξεραν και πρόσφατα πράγματα, όχι αρχαία.. Δεν έχουν καμιά αφίσα του Hakkinen στο Woking, να τον ξέρει και ο Norris; Πφφ
ghostrider Δημοσ. 7 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2021 Perez: "2021, Lewis". Interviewer: "Lewis hasn't won yet". Perez: Delete that footage
greenfan20 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2021 10 ώρες πριν, Diinekis21 είπε Εμένα μου έκανε εντύπωση το ότι αρκετοί δε ήξεραν και πρόσφατα πράγματα, όχι αρχαία.. Δεν έχουν καμιά αφίσα του Hakkinen στο Woking, να τον ξέρει και ο Norris; Πφφ Και όμως για τον Λάντο αυτά ειναι αρχαία. Ήταν αγέννητος και στα δύο πρωταθλήματα του Μίκα. Άμα τα βάλουμε κάτω δύσκολα να θυμηθούμε και μεις τα πρωταθλήματα με χρονολογική σειρά πριν γεννηθούμε. Βέβαια εμείς δεν οδηγάμε για τη Μακλάρεν. Τσουνόντα υπερπροσπάθεια που βρήκε 2 σε σχέση με τις επιδόσεις του στα προηγούμενα grill the grid. Φοβερός και ο Μικ. Από 2004 μέχρι 2000. My dad. My dad. My dad. My dad. My dad. Επίσης δεν μπορώ να φανταστώ μεγαλύτερο φλεξ από Χαμ, Σεμπ, Αλόνσο που λέγανε τη χρονιά και μετά me.
tommy^ Δημοσ. 7 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2021 Ο Κιμι τελικά τι είπε?? Δε μου εμφανίζει το video...
Diinekis21 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2021 58 λεπτά πριν, greenfan20 είπε Και όμως για τον Λάντο αυτά ειναι αρχαία. Ήταν αγέννητος και στα δύο πρωταθλήματα του Μίκα. Ναι το ξέρω ότι γεννήθηκε 2 βδομάδες μετά το 2ο του Mika. Αλλά αυτό ρε φίλε, πως γίνεται; 59 λεπτά πριν, greenfan20 είπε Βέβαια εμείς δεν οδηγάμε για τη Μακλάρεν. Αλήθεια αναρωτιέμαι μια αφίσα, κάτι τέλος πάντων για την ιστορία τους δεν έχουν στο Woking; Να εμπνέεται ο μικρός. 3 λεπτά πριν, tommy^ είπε Ο Κιμι τελικά τι είπε?? Δε μου εμφανίζει το video... Ότι πήρε και το 2006! Έλεγαν μέχρι να κάνουν λάθος. Το παγωτό περίμενε, οπότε... "That's my exit" 🤣
Πιτούλιας Δημοσ. 7 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2021 Εγώ απορώ πάντως για το ποιά είναι αυτή η "16...Britney" που είπε ο VER στο 1.25. Βρε σαρδαμούλη, για να μην πω άλλη λέξη, τί είχες στο μυαλό σου; 🤣
Diinekis21 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2021 1 λεπτό πριν, Πιτούλιας είπε Εγώ απορώ πάντως για το ποιά είναι αυτή η "16...Britney" που είπε ο VER στο 1.25. Βρε σαρδαμούλη, για να μην πω άλλη λέξη, τί είχες στο μυαλό σου; 🤣 Ρεεε δε το είδα όλο. Αχαχαχα. Του είχε βγάλει ο Webber αυτό το nick από τα χρόνια τους στη Williams. 1 1
tommy^ Δημοσ. 7 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2021 36 λεπτά πριν, Diinekis21 είπε Ότι πήρε και το 2006! Έλεγαν μέχρι να κάνουν λάθος. Το παγωτό περίμενε, οπότε... "That's my exit" 🤣 O άνθρωπος είναι χομπιστας... αμφιβάλλω αν ξέρει ότι πήρε και πρωτάθλημα! Στην τύχη τα έλεγε! 🤣
Πιτούλιας Δημοσ. 7 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2021 Στα λοιπά νέα της ημέρας, ο Στέφανο Ντομενικάλι έδωσε συνέντευξη χθες, στην οποία πεντακάθαρα δηλώνει πως η ιδέα για το Sprint Qualifying έγινε για το χρήμα, για τους χορηγούς και τους μετόχους. Όπως λέει, θα το επεκτείνουν και σε άλλα ιστορικά GP το 2022. Επίσης, αυτήν την "ιδιαίτερα θετική ανταπόκριση" που αναφέρει, δεν ξέρω πού ακριβώς την είδε, μάλλον οι χορηγοί κλπ. ήταν αρκετά ευχαριστημένοι. Και φυσικά, έχει αφήσει τους fans της F1 απέξω.
Diinekis21 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2021 Εγώ δε το βλέπω τόσο αρνητικά το sprint race. Βγάζεις ένα practice, προσθέτεις μίνι αγώνα κι έχεις δράση όλο το Σ/Κ. Νομίζω θα δείξει του χρόνου καλύτερα (αν όντως έχουμε close racing τότε), όμως δε θα ήθελα να επεκταθεί πάρα πολύ (max 5-6 gp). O Domenicali λέει ότι δε θα είναι παντού. Αναφορά σε κείμενο And what I can say is that if we move as we should in that direction in the future, it will be not every race Τεστ λέει ότι είναι τα 3 sprints φέτος και ότι έχουν ιδέες για ειδικό φορμάτ για ιστορικά gp. Χωρίς να είναι απαραίτητα ακριβώς αυτό που είδαμε στο Silverstone. Αναφορά σε κείμενο We have said that we wanted to do three tests At the end of this complete test, we're going to have a plan to see what will be the next step We have ideas to create a special format for certain historical grands prix Alpha-testing ήταν το Silverstone!
Προτεινόμενες αναρτήσεις