Nik1239 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2021 3 λεπτά πριν, vorlon68 είπε Στην F3 τώρα βρέχει στην πίστα Ελπίδες για βροχή ή έστω βρεγμένο οδόστρωμα στον αγώνα υπάρχουν;
vorlon68 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2021 3 λεπτά πριν, Nik1239 είπε Ελπίδες για βροχή ή έστω βρεγμένο οδόστρωμα στον αγώνα υπάρχουν; Λογικά όχι γιατι σταμάτησε η βροχή και η θερμοκρασία της πίστας ανεβαίνει συνεχώς 1
eri77 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2021 7 λεπτά πριν, Nik1239 είπε Ελπίδες για βροχή ή έστω βρεγμένο οδόστρωμα στον αγώνα υπάρχουν; Αν και λίγο απρόβλεπτο λένε ότι δεν προβλέπεται άλλη βροχή... Οπότε πάμε σε ένα gp βαρεμάρας με τον Hamilton να οδηγεί με το χέρι έξω από το παράθυρο και τον Bottas να κάνει αυτό πού πρέπει 1
3DJIN Δημοσ. 1 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2021 ενα καλο ξεπεταγμα crashstapen με το σβησιμο των κοκκινων φωτων και ενα ωραιο τρακαρισμα σερ με κρας για να κερδισει καποιος αλλος και να γουσταρουμε. 1
tommy^ Δημοσ. 1 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2021 1 λεπτό πριν, 3DJIN είπε ενα καλο ξεπεταγμα crashstapen με το σβησιμο των κοκκινων φωτων και ενα ωραιο τρακαρισμα σερ με κρας για να κερδισει καποιος αλλος και να γουσταρουμε. O BOT;;;;
3DJIN Δημοσ. 1 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2021 θα προτιμουσα νορις,εκλερ,περεζ,γκαλσυ,αντε και μπομποτα
tommy^ Δημοσ. 1 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2021 6 λεπτά πριν, 3DJIN είπε θα προτιμουσα νορις,εκλερ,περεζ,γκαλσυ,αντε και μπομποτα Χαιρω πολυ, απλα με τρακαρισμα αναμεσα σε Χαμ και Μαξ, κατα 99% ο ΒΟΤ θα κερδιζε!
ghostrider Δημοσ. 1 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2021 η βροχη ηταν λιγη . μενει να δουμε αν ξεπλυνε αρκετα τη γραμμη εκκινησης ωστε να κανει πιο πικαντικη την εναρξη. edit. λενε αναμενουν αλλη μια εντονη βροχοπτωση σε 90 λεπτα. αν τελειωσει πριν την εναρξη θα ειναι σχετικα καθαρη η πιστα απο λαστιχο και θα εχουμε γλυστρηματα. 1
tommy^ Δημοσ. 1 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2021 Αν ήμουν Μαξ, στο τέλος του γύρου σχηματισμού και αφού έπαιρναν θέση οι Μερσεντες, θα έκοβα αρκετά πριν και θα αργούσα να πάρω τη θέση μου ώστε να κρυώσουν ακόμα περισσότερα τα μεσαία τους!
Nik1239 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2021 Μόλις τώρα, eri77 είπε εντωμεταξύ αλλαγη PU για τον Verstappen Άρα και grid penalty;
eri77 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2021 Μόλις τώρα, Nik1239 είπε Άρα και grid penalty; οχι.. η τελευταία αλλαγή που του επιτρέπεται.αν αλλάζει ξανά (που θα αλλαξει) τοτε ναι 1
ghostrider Δημοσ. 1 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2021 28 λεπτά πριν, tommy^ είπε Αν ήμουν Μαξ, στο τέλος του γύρου σχηματισμού και αφού έπαιρναν θέση οι Μερσεντες, θα έκοβα αρκετά πριν και θα αργούσα να πάρω τη θέση μου ώστε να κρυώσουν ακόμα περισσότερα τα μεσαία τους! δεν εχει νοημα . το ποτε θα ξεκινησουν εχει να κανει με το ποτε θα παει ο τελευταιος στη θεση του. και θα εκανε και το δικο του μονοθεσιο να ανεβασει θερμοκρασια 1 ώρα πριν, tommy^ είπε Χαιρω πολυ, απλα με τρακαρισμα αναμεσα σε Χαμ και Μαξ, κατα 99% ο ΒΟΤ θα κερδιζε! το οποιο κατα τη γνωμη μου βολευει τον μαξ. οσο πιο κοντα ειναι στην βαθμολογια ο bot τοσο πιο δυσκολη θα ειναι η κατασταση στην merc σε οτι αφορα τα tea orders. πλεον θα ειναι δυσκολο να δωσουν εντολες στον bot να αφηνει τον ραστα να περναει ανετα μπρος
tommy^ Δημοσ. 1 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2021 1 λεπτό πριν, ghostrider είπε δεν εχει νοημα . το ποτε θα ξεκινησουν εχει να κανει με το ποτε θα παει ο τελευταιος στη θεση του. και θα εκανε και το δικο του μονοθεσιο να ανεβασει θερμοκρασια Aν κατσεις να τα υπολογισεις θα δεις οτι εχει νοημα. 8 λεπτά πριν, ghostrider είπε το οποιο κατα τη γνωμη μου βολευει τον μαξ. οσο πιο κοντα ειναι στην βαθμολογια ο bot τοσο πιο δυσκολη θα ειναι η κατασταση στην merc σε οτι αφορα τα tea orders. πλεον θα ειναι δυσκολο να δωσουν εντολες στον bot να αφηνει τον ραστα να περναει ανετα μπρος Oυτε καν. Αν προκειται να το παρει φετος το πρωταθλημα καποιος απο τη Μερσεντες, αυτος θα ειναι ο Χαμ και οχι ο ΒΟΤ. 1
Diinekis21 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2021 14 λεπτά πριν, ghostrider είπε πλεον θα ειναι δυσκολο να δωσουν εντολες στον bot να αφηνει τον ραστα να περναει ανετα μπρος Εξάλλου παλεύει και φέτος, όπως δηλώνει, για το πρωτάθλημα. 🤣 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις