Προς το περιεχόμενο

Formula 1 2021

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, vorlon68 είπε

Στην F3 τώρα βρέχει στην πίστα

Ελπίδες για βροχή ή έστω βρεγμένο οδόστρωμα στον αγώνα υπάρχουν;

• Απαντ. 13,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Nik1239 είπε

Λογικά όχι γιατι σταμάτησε η βροχή και η θερμοκρασία της πίστας ανεβαίνει συνεχώς

• Sad 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Nik1239 είπε

Αν και λίγο απρόβλεπτο λένε ότι δεν προβλέπεται άλλη βροχή... Οπότε πάμε σε ένα gp βαρεμάρας με τον Hamilton να οδηγεί με το χέρι έξω από το παράθυρο και τον Bottas να κάνει αυτό πού πρέπει 

• Like 1
Δημοσ.

ενα καλο ξεπεταγμα crashstapen  με το σβησιμο των κοκκινων φωτων και ενα ωραιο τρακαρισμα σερ με κρας για να κερδισει καποιος αλλος και να γουσταρουμε.

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, 3DJIN είπε

ενα καλο ξεπεταγμα crashstapen  με το σβησιμο των κοκκινων φωτων και ενα ωραιο τρακαρισμα σερ με κρας για να κερδισει καποιος αλλος και να γουσταρουμε.

O BOT;;;;

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, 3DJIN είπε

θα προτιμουσα νορις,εκλερ,περεζ,γκαλσυ,αντε και μπομποτα

Χαιρω πολυ, απλα με τρακαρισμα αναμεσα σε Χαμ και Μαξ, κατα 99% ο ΒΟΤ θα κερδιζε!

Δημοσ.

η βροχη ηταν λιγη . μενει να δουμε αν ξεπλυνε αρκετα τη γραμμη εκκινησης ωστε να κανει πιο πικαντικη την εναρξη.

edit. λενε  αναμενουν αλλη μια εντονη βροχοπτωση σε 90 λεπτα. αν τελειωσει πριν την εναρξη θα ειναι σχετικα καθαρη η πιστα απο λαστιχο και θα εχουμε γλυστρηματα.

• Thanks 1
Δημοσ.

Αν ήμουν Μαξ, στο τέλος του  γύρου σχηματισμού και αφού έπαιρναν θέση οι Μερσεντες, θα έκοβα αρκετά πριν και θα αργούσα να πάρω τη θέση μου ώστε να κρυώσουν ακόμα περισσότερα τα μεσαία τους! 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Nik1239 είπε

Άρα και grid penalty;

οχι.. η τελευταία αλλαγή που του επιτρέπεται.αν αλλάζει ξανά (που θα αλλαξει) τοτε ναι

• Thanks 1
Δημοσ.
28 λεπτά πριν, tommy^ είπε

Αν ήμουν Μαξ, στο τέλος του  γύρου σχηματισμού και αφού έπαιρναν θέση οι Μερσεντες, θα έκοβα αρκετά πριν και θα αργούσα να πάρω τη θέση μου ώστε να κρυώσουν ακόμα περισσότερα τα μεσαία τους! 

δεν εχει νοημα . το ποτε θα ξεκινησουν εχει να κανει με το ποτε θα παει ο τελευταιος στη θεση του. και θα εκανε και το δικο του μονοθεσιο να ανεβασει θερμοκρασια :)

1 ώρα πριν, tommy^ είπε

Χαιρω πολυ, απλα με τρακαρισμα αναμεσα σε Χαμ και Μαξ, κατα 99% ο ΒΟΤ θα κερδιζε!

το οποιο κατα τη γνωμη μου βολευει τον μαξ. οσο πιο κοντα ειναι στην βαθμολογια ο bot τοσο πιο δυσκολη θα ειναι η κατασταση στην merc σε οτι αφορα τα tea orders.  πλεον θα ειναι δυσκολο να δωσουν εντολες στον bot να αφηνει τον ραστα να περναει ανετα μπρος

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, ghostrider είπε

δεν εχει νοημα . το ποτε θα ξεκινησουν εχει να κανει με το ποτε θα παει ο τελευταιος στη θεση του. και θα εκανε και το δικο του μονοθεσιο να ανεβασει θερμοκρασια :)

Aν κατσεις να τα υπολογισεις θα δεις οτι εχει νοημα. 

8 λεπτά πριν, ghostrider είπε

το οποιο κατα τη γνωμη μου βολευει τον μαξ. οσο πιο κοντα ειναι στην βαθμολογια ο bot τοσο πιο δυσκολη θα ειναι η κατασταση στην merc σε οτι αφορα τα tea orders.  πλεον θα ειναι δυσκολο να δωσουν εντολες στον bot να αφηνει τον ραστα να περναει ανετα μπρος

Oυτε καν. Αν προκειται να το παρει φετος το πρωταθλημα καποιος απο τη Μερσεντες, αυτος θα ειναι ο Χαμ και οχι ο ΒΟΤ. 

• Like 1
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, ghostrider είπε

πλεον θα ειναι δυσκολο να δωσουν εντολες στον bot να αφηνει τον ραστα να περναει ανετα μπρος

:D 

Εξάλλου παλεύει και φέτος, όπως δηλώνει, για το πρωτάθλημα. 🤣

• Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...