vorlon68 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2021 1 ώρα πριν, ghostrider είπε να ξερεις πως ο πατερας jos δεν ειναι απο αυτους που τα αφηνουν να περνανε αυτα.το εχω σιγουρακι πως θα του σπικαρει 2 λογακια του κοτσιδα Και τι ειναι ο Max? παιδάκι και πρέπει να παει ο μπαμπας να κανει ντα αυτόν που πείραξε το κακομαθημένο?
gas83 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2021 3 ώρες πριν, specre είπε Δεν υποστηρίζω ούτε Ham ούτε Max. Τα πρώτα χρόνια του Max του έριχνα μπινελίκια για την οδήγηση του. Τώρα όμως δεν μπορώ να πω το ίδιο. Όπως δεν μπορώ να πω ότι είναι "αντίδραση" πρωταθλητή η σημερινή. Αν τον άκουγα στους πανηγυρισμούς με τον ασύρματο ή έβλεπα να σταματάει το μονοθέσιο χωρίς φρου φρου και αρώματα και να τρέχει να μάθει πως είναι ο συναθλητής του... τότε θα έλεγα οκ. Αν του λέγανε ότι είναι όλα καλά, ναι ρε φίλε πανηγύρισε και γίνε κλόουν σε τσίρκο. Για τους Βρετανούς στις εξέδρες.. ουδέν σχόλιον! επειδη ξερουμε πως λειτουργει το ιντερνετ ειμαι 100% σιγουρος πως αν δε πανυγηριζε καθολου θα βγαιναν αλλοι και θα λεγαν τωρα που τον εστειλε εξω και πηρε το αποτελεσμα που ηθελετο παιζει και ηθικος η μηπως οχι??? οτι και να κανε θα υπηρχαν μουρμουρες επισης δε ξερουμε αν ρωτησε και γνωριζε οτι ειναι καλα απο τη στιγμη που θεωρει οτι δεν εφταιγε καπου δε βλεπω κατι περιεργο μη τα κανετε τρσγικα ολα. 5 1 1
~mxls~ Δημοσ. 18 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) Σε κάθε σπορ πρέπει να κλείνουν το σπίτι των βρετανών εντός έδρας. Εμένα θα ακούτε. Και στο γιούρο και παντού. Για όσους βιάστηκαν να μιλήσουν για λευκή πετσέτα της Mercedes κτλ πριν κάτι μέρες (δεν ξέρω αν τα πιστεύετε αυτά 100%), είστε θύματα της στιγμής, υπάρχει ένας goat εκεί έξω, και θα πρέπει να περάσει από πάνω του όποιος θέλει τίτλο. Αν σας δυσαρέστησε αυτό που έκανε, μαντέψτε...θα το ξανακάνει αν χρειαστεί. Επίσης μη βλέπω ειρωνίες από τιφόζι, δλδ για όνομα της παναγίας, είχαμε έναν "εγκληματία" με τιμόνι στην προηγούμενη γενιά, και το σημερινό ήταν light για "μαγκιές" Σούμι. Απαράδεκτο, ανήθικο και τα σχετικά το πώς χειρίστηκαν την φάση, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο ο Χαμ, αλλά η κορεκτίλα δεν μπορεί να κρύψει το πόσο κυνικός είναι. Ευτυχώς ο Μαξ δεν έσπασε κάνα οστό, γιατί θα έχανε άδοξα τη σεζόν. Πάμε τώρα σε αυτό που πρέπει να βγάλω για χιλιοστί φορά από μέσα μου, με τους αρχιτρόμπες, που πληρώνονται, και παριστάνουν τους ειδικούς: ΔΕΝ ΤΑ ΓΡΑΦΩ ΕΚ ΤΩΝ ΥΣΤΕΡΩΝ, δεν είναι κάτι τρομερό, και υπολογίζεται σχετικά εύκολα κατά τη διάρκεια του αγώνα. Με τις δικές μου αποφάσεις, ο τσεκο θα γλύτωνε 45-50 sec ΜΙΝΙΜΟΥΜ στον αγώνα. Χωρίς να γνωρίζω καν τι σετ γόμας είχε διαθέσιμη!!! (για την ακρίβεια δεν ήξερα αν θα είχε κιόλας επιπλέον). Ρος Μπρον του καναπέ ξέρω, αλλά δείτε τον αγώνα, και πείτε μου πώς σκατά παίρνουν για 2ο σερί GP τις πλέον λάθος αποφάσεις, με το χειρότερο δυνατό timing. ΠΩΣ ΒΡΕ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ;;; Απάντηση εδώ και τώρα Κρίστιαν, πώς;;;;; Καλά σε γλεντάνε στη FIA. Λεμούριε. Επεξ/σία 18 Ιουλίου 2021 από ~mxls~
gas83 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) εδω πληρωνονται στη φερραρι για στρατηγικη τοσα χρονια για ρωτα εμενα να δεις ποσα καντηλια εχω ριξει που εχουν θαψει τον κιμι ενα σωρο φορες οσο ηταν εκει για να ευνοειται ο τετρακις πρωταθλητης(γελαει ο κοσμος) Επεξ/σία 19 Ιουλίου 2021 από gas83 1
~mxls~ Δημοσ. 19 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2021 2 λεπτά πριν, gas83 είπε εδω πληρωνονται στη φερραρι για στρατηγικη τοσα χρονια για ρωτα εμενα να δεις ποσα καντηλια εχω ριξει που εχουν θαψει τον κιμι ενα σωρο φορες οσο ηταν εκει για να ευνοειται ο τετρακις πρωταθλητης(γελαει ο κοσμος) Ναι ισχύει, αλλά εκεί είναι πονεμένη ιστορία στη μετά μετά Jean Todt εποχή (ας το πούμε έτσι). Η RBR είχε άριστες επιλογές πχ με Ρικιάρντο, και το ίδιο αργότερα όταν έσκασε μύτη ο Μαξ. Τι διάολο συμβαίνει τώρα; Χάλασαν; Μιλάμε για κάκιστες επιλογές. Υπόψιν στο σημερινό, λόγω του πολύ "φτερού" και της μικρής τελικής, έχεις περιορισμένες επιλογές αν σου κάτσει φάση με διπλό DRS λόγω ανικανότητας προπορευόμενου να προσπεράσει πιο αργό μονοθέσιο. Να τραβάς τα μαλλιά σου. 1
tommy^ Δημοσ. 19 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2021 @~mxls~ ας το πιάσουμε από την αρχή! Ήταν κολλημένος στην αρχή του αγώνα πίσω από GAS και RAI. Εκει τι θα εκανες;
ghostrider Δημοσ. 19 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2021 8 λεπτά πριν, tommy^ είπε @~mxls~ ας το πιάσουμε από την αρχή! Ήταν κολλημένος στην αρχή του αγώνα πίσω από GAS και RAI. Εκει τι θα εκανες; θα τους εριχνε μπανανοφλουδα
~mxls~ Δημοσ. 19 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2021 1 λεπτό πριν, tommy^ είπε @~mxls~ ας το πιάσουμε από την αρχή! Ήταν κολλημένος στην αρχή του αγώνα πίσω από GAS και RAI. Εκει τι θα εκανες; Έκαναν ΑΚΡΙΒΩΣ ότι και στην Αυστρία. Έχεις ένα μονοθέσιο περίπου 1 με 1,5 ταχύτερο ανα γυρο από την Αλφα Ρομέο. Κάθε γύρο που μένεις πίσω τους, χάνεις πολύτιμο χρόνο (προλαβε να χάσει πάνω από 12, χοντρικά 14). Τα ελαστικά σου δεν έχουν πλεονέκτημα. Θες άντερκατ, αλλά σε υπερβολικά άκυρο σημείο, με παράθυρο για 2 στρατηγικές. Τον βάζεις όταν η Αλφα πάει να προλάβει τη ζημια, και χάνεις άλλα 3 sec !!!, που με τη σειρα του οδηγεί σε άλλα προβλήματα όταν θα ειχες ξανα διπλό DRS με Stroll. AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA πονάνε τα μυαλά μου ρεεεεε Δεν έχεις κανένα πρόβλημα αν κάτσεις πίσω από καμια williams πχ, θα περάσεις άνετα. Επειδή είσαι σε διαφορετικό ρυθμό, έχεις πααααρα πολύ ανοιχτό δρόμο, εκμεταλλευόμενος την ταχύτητα στις στροφές. Ιδανικά το δεύτερο σετ μπαινει στο 30ο. Πας καρφί για βάθρο, ενδεχομένως και μάχη για νίκη (δείτε ξανα χρόνους). Χέστηκα για τον έναν βαθμο που μπορεί να έκοβες από Χαμ με ταχύτερο γύρο. Εδώ είσαι χαμένος. Τέλος. Η απόφαση να μπει στο 39ο είναι έγκλημα. Άμπαλοι, ατσούμπαλοι, αντιπρόσωποι και διπρόσωποι. 9 λεπτά πριν, eMike είπε ... Ξεκάθαρα λάθος ποινη. Ποινή που δημιούργησε ενα δεδικασμένο, μια κατάσταση, την οποία στα επόμενα GP θα την εκμεταλευθει ο Ham ο Toto και η λοιπή παρέα ανάλογα κατάστασης... Τι ποινή θεωρείς έπρεπε να επιβληθεί; Δεν το λέω ειρωνικά, αλλά εφόσον δε συμφωνείς με αυτο που έδωσαν, τι πιστεύεις έπρεπε να αποφασίσουν; 1 1
eMike Δημοσ. 19 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2021 9 λεπτά πριν, ~mxls~ είπε Τι ποινή θεωρείς έπρεπε να επιβληθεί; Δεν το λέω ειρωνικά, αλλά εφόσον δε συμφωνείς με αυτο που έδωσαν, τι πιστεύεις έπρεπε να αποφασίσουν; Εχω συντακτικό λάθος. Ξεκάθαρα λάθος να δοθεί ποινή εννοουσα.
~mxls~ Δημοσ. 19 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2021 18 λεπτά πριν, eMike είπε Εχω συντακτικό λάθος. Ξεκάθαρα λάθος να δοθεί ποινή εννοουσα. Δεν γίνεται να μη δοθεί. Είναι υπαίτιος. Και μάλιστα πιο επικίνδυνο αυτό που έγινε σήμερα, από αυτό που έκανε ο Λάντο στον Περεζ πριν λίγες μέρες. Οι ποινές πάντως θέλουν αναθεώρηση στην F1. Αυτό με τα 5-10 sec δεν είναι καλό για το σπορ.
Gulik Δημοσ. 19 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2021 Στην Αυστρία πήρε ο Tsunoda 10 δευτερόλεπτα ποινή επειδή έτυχε να πατήσει τη λευκή γραμμή εισόδου προς τα pit, σήμερα παίρνει ακριβώς ίδια ποινή ο άλλος στέλνοντας με 280 τον άμεσο αντίπαλό του στις μπαριέρες και στα νοσοκομεία για εξετάσεις, και γράφει ο φίλος νωρίτερα ότι δεν ανέχεται τάχα να διαβάζει "αρνητικά σχόλια" για τον Hamilton που χόρευε στο φινάλε με σημαία του μια φούστα (που έλεγε και το άσμα της Γαρμπή). Ρε τί οπαδοί είστε εσείς... Ιδιαίτερη φάρα. 2 2
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 19 Ιουλίου 2021 Moderators Δημοσ. 19 Ιουλίου 2021 1 ώρα πριν, ghostrider είπε θα τους εριχνε μπανανοφλουδα Νομίζω ότι παραβλέπετε Minidrivers. 1
Πιτούλιας Δημοσ. 19 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2021 1 ώρα πριν, Gulik είπε Στην Αυστρία πήρε ο Tsunoda 10 δευτερόλεπτα ποινή επειδή έτυχε να πατήσει τη λευκή γραμμή εισόδου προς τα pit, σήμερα παίρνει ακριβώς ίδια ποινή ο άλλος στέλνοντας με 280 τον άμεσο αντίπαλό του στις μπαριέρες και στα νοσοκομεία για εξετάσεις, και γράφει ο φίλος νωρίτερα ότι δεν ανέχεται τάχα να διαβάζει "αρνητικά σχόλια" για τον Hamilton που χόρευε στο φινάλε με σημαία του μια φούστα (που έλεγε και το άσμα της Γαρμπή). Ρε τί οπαδοί είστε εσείς... Ιδιαίτερη φάρα. Έλα βρε, πως κάνεις έτσι; Ήτο αγωνιστικό συμβάντο (🤣). "I was alongside". Ακριβώς αυτό που είδαμε στο βίντεο. 1
haHa Δημοσ. 19 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) Μπορει κανεις να φανταστει γιατι δεν διαβασαμε απο τους υπερμαχους της ασφαλειας εδω τιποτα για το sprint race και την εγκληματικη επανεισοδο του Perez στην πιστα με αναποδο τιμονι στην αγωνιστικη γραμμη ετσι ωστε οι αλλοι αναγκαστηκαν σε ελιγμό αποφυγης με 250kmh? Οι λογοι πραφανεις: καμια επαφη με αντικειμενικοτητα. Άλλωστε δεν είναι τυχαιο οτι αυτοι που κραζουν τον Χαμιλτον, είναι αυτοι που γραφουν κατι φαπ φαπ και φυσικα αυτοι που αναρωτιοντουσαν γιατι διακοπηκε σημερα ο αγωνας για την απομάκρυνση του μονοθεσιου του Verstappen, θεωρώντας οτι ειναι δακτυλος της mercedes. Τι δείχνει αυτο στους υπόλοιπους : οτι παρολο που μπορει να βλεπουν χρονια Φ1, βλεπουν τελειως επιδερμικα. Επεξ/σία 19 Ιουλίου 2021 από haHa 2
liakjim Δημοσ. 19 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2021 Υποστηρικτής του Μαξ εδώ και αντιπαθώ τον Χαμ αλλά το συγκεκριμένο συμβάν είναι 100% αγωνιστικό. Μιλάμε για πρώτο γύρο, σε μια στροφή σχεδόν 90 μοιρών που την παίρνουν με σχεδόν 300 και ο ρυθμος αλλαγής κατεύθυνσης αυτών των αυτοκινήτων είναι ασύλληπτος ( έχω κάτσει το 2003 στην ίδια στροφή). Απλά δεν μπορείτε να το πιστέψετε πως στριβουν αν δεν τα δείτε από κοντά. Και ειδικά με τα τωρινά μονοθέσια είναι ακόμα πιο δραματικό. Μιλάμε για μιλισεκοντς. Αδιανόητο για τα ανθρώπινα δεδομένα, κάνοντας με να θαυμάζω αυτούς τους ανθρώπους που το καταφέρνουν. Ο Χάμιλτον μπήκε ένα τσικ πιο βαθιά και ο Μαξ μπήκε μέσα ένα τσικ πιο νωρίς ευελπιστώντας ότι θα κλείσει και θα μπει πρώτος στην αλληλουχία των επόμενων στροφών, γεγονός σούπερ σημαντικό. Ήταν η στροφή που ίσως να έκρινε την πρώτη θέση. Λαμβάνοντας υπόψη όλα τα ανωτέρω, είναι για μένα 100% αγωνιστικό. Όποιος λέει ότι ο Χαμ το έκανε επίτηδες καλύτερα να ξεκινήσει να βλέπει άλλο σπορ πχ γκολφ. Εκεί είναι πιο απλά τα πράγματα. Όσο για την ποινή, εννοείται ότι έπρεπε να πάρει ποινή ο Χαμ γιατί παρόλο που είναι αγωνιστικό , η δική του συνυπαιτιοτητα έβγαλε αυτοκίνητο εκτός πίστας. Τα 10δευτ είναι λογικό πέναλτι από την άποψη ότι είναι αγωνιστικό στον πρώτο γύρο. Η κόκκινη σημαία εννοείται ολοσωστη απόφαση για να επαναφέρουν τα λάστιχα των μπαριερων. Το ξέρω ότι υπάρχει μεγάλη αντιπάθεια στον Χάμιλτον ( είναι @@ δεν το συζητάμε αυτό), αλλά θα έλεγα να μην κρίνετε τόσο αυστηρά και με τέτοια ανάλυση από τον καναπέ σας. Οι ταχύτητες εκεί είναι απλά αδιανόητες και μιλάμε για λίγες δεκάδες εκατοστά απόστασης. Αγωνιστικό. ΥΓ Συμφωνώ για τους πανηγυρισμούς του Χάμιλτον. Θα μπορούσε να ήταν πιο διακριτικοι. Αλλά είπαμε, είναι @@. Αυτά. 🙂 7
Προτεινόμενες αναρτήσεις