Προς το περιεχόμενο

Formula 1 2021

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, vaggos88 είπε

Που είναι το μαζί χάνουμε μαζί κερδίζουμε κοτσιδάκια? 

Δεν Μαξ ο Λιούις. Ξέρει τι κάνει. Εδώ τους βγάζει ξεκάθαρα στη σέντρα.

Κύριοι, είναι πίστα της Red Bull και η επόμενη, εγώ τους έχω σε ατομικό επίπεδο, εσείς;

• Απαντ. 13,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε

συμφωνω, δεν ειπαμε οτι δεν εγιναν ωραια Quali ομως...για τον αγωνα μιλαγαμε και ειπαμε οτι ΔΕΝ εγινε ουτε ενα προσπερασμα σε ροη αγωνα, παρα μονο απο pit stops και ο VET που πηρε στην εκκινηση. 

Εγινε. Πέρασε ο Mick τον Mazepin...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εντωμεταξύ, κάποιοι τις τελευταίες ώρες, μετά τις δικαιολογίες επί δικαιολογιών που "προφητικά" ανέφερα προχθές, οι οποίες έχουν φτάσει σε γελοίο σημείο του τύπου "Μα αγάπη μου δεν φταίω εγώ που πήγα μαζί της, αυτή φταίει που μου άνοιξε τα πόδια", ήδη άρχισαν να "φτιάχνουν" το κλίμα ενόψει Μπακού. "Είναι πίστα της RBR". Ξανά πρόσχημα σε ενδεχόμενη ήττα, αλλά "ουάου, πήγαμε κόντρα σε όλα" και "τί θεός είσαι εσύ και τα κατάφερες" σε ενδεχόμενη νίκη.

Προς το παρόν, ας απολαύσουμε την "είμαστε καλοί για την έξωθι εικόνα" μενταλιτέ του "We Race As One". Υποκριτές και sore losers, όπως έχω τονίσει ξανά. Πραγματικά, κάτι τέτοιες ώρες αναπολώ και σκέφτομαι οδηγούς όπως ο (πρόωρα χαμένος) Αλμπορέτο στην Φεράρι το 1985, ο οποίος σχεδόν μέχρι το τέλος διεκδικούσε το πρωτάθλημα, αλλά είχε 500 κιλά @ρχίδια και έλεγε (σε ελεύθερη απόδοση) "Δεν είναι σωστό στις επιτυχίες να το παίζουμε πως όλα πάνε καλά αλλά στις αποτυχίες να ψάχνουμε να βρούμε τί φταίει χωρίς να βλέπουμε τους εαυτούς μας και το ποιά λάθη κάναμε".

Επεξ/σία από Πιτούλιας
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, ~mxls~ είπε

Δείτε τα πριν μας προσπεράσουν:

Screenshot_20210523_195229_com.android.chrome.jpg

Screenshot_20210523_195243_com.android.chrome.jpg

ΜΟΝΟ ΝΙΚΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ.

Έτσι φαίνονται ακόμα πιο ωραία.

Screenshot.png

Screenshot2.png

Επεξ/σία από greenfan20
  • Like 4
Δημοσ.
38 λεπτά πριν, Πιτούλιας είπε

Προς το παρόν, ας απολαύσουμε την "είμαστε καλοί για την έξωθι εικόνα" μενταλιτέ του "We Race As One". Υποκριτές και sore losers, όπως έχω τονίσει ξανά. Πραγματικά, κάτι τέτοιες ώρες αναπολώ και σκέφτομαι οδηγούς όπως ο (πρόωρα χαμένος) Αλμπορέτο στην Φεράρι το 1985, ο οποίος σχεδόν μέχρι το τέλος διεκδικούσε το πρωτάθλημα, αλλά είχε 500 κιλά @ρχίδια και έλεγε (σε ελεύθερη απόδοση) "Δεν είναι σωστό στις επιτυχίες να το παίζουμε πως όλα πάνε καλά αλλά στις αποτυχίες να ψάχνουμε να βρούμε τί φταίει χωρίς να βλέπουμε τους εαυτούς μας και το ποιά λάθη κάναμε".

Στις παλιες εποχες η formula 1 δεν ηταν το multi million γεγονος που ειναι τωρα. Οι πιλοτοι αντιμετωπιζαν καθε αγωνα το ενδεχομενο του θανατου (ακομα και στις δοκιμες... elio RIP) και ειχαν το ελευθερο να πουν και να κανουν πραγματα που ειναι politically incorrect σημερα. δεν ξεχνιουντε τα μπουνιδια του πικε στον σαλαζαρ ενω περνουσαν οι αλλοι οδηγοι απο διπλα, ο james hunt (ποτα τσιγαρα ξενυχτια) κλπ. Απο οσους οδηγους τρεχουν σημερα ο μονος που εχει το κατι διαφορετικο κατα τη γνωμη μου ειναι ο kimi.

Δημοσ.
9 hours ago, ghostrider said:

Στις παλιες εποχες η formula 1 δεν ηταν το multi million γεγονος που ειναι τωρα. Οι πιλοτοι αντιμετωπιζαν καθε αγωνα το ενδεχομενο του θανατου (ακομα και στις δοκιμες... elio RIP) και ειχαν το ελευθερο να πουν και να κανουν πραγματα που ειναι politically incorrect σημερα. δεν ξεχνιουντε τα μπουνιδια του πικε στον σαλαζαρ ενω περνουσαν οι αλλοι οδηγοι απο διπλα, ο james hunt (ποτα τσιγαρα ξενυχτια) κλπ. Απο οσους οδηγους τρεχουν σημερα ο μονος που εχει το κατι διαφορετικο κατα τη γνωμη μου ειναι ο kimi.

Μα, αυτό είναι το θέμα. Σήμερα, το "δηλώνω για να γίνω αρεστός" είναι στην ημερήσια διάταξη, άσχετα με το αν οι πράξεις μου έρχονται σε ευθεία αντίθεση με αυτό που είπα και αποδεικνύουν πως οι δηλώσεις που έκανα/κάνω είναι για τα μάτια του κόσμου.  Χίλιες φορές να δείξω τον πραγματικό μου χαρακτήρα σε καταστάσεις αδρεναλίνης, λ.χ. περίπτωση Πικέ-Σαλαζάρ, και να έχω αντιπάθειες ή να κατακριθώ, παρά να ποστάρω συνέχεια μηνύματα στα Μέσα Αντικοινωνικότητας και Αποχαύνωσης, προσποιούμενος κάτι που δεν είμαι εγώ. Το politically correct δεν σημαίνει απαραίτητα πως είναι και το ηθικά σωστό. Η λυπηρή πραγματικότητα σήμερα για την ανθρωπότητα είναι πως όλα διαμορφώνονται και καθορίζονται από το πόσα "like" θα πάρει κάποιος από αυτό που άψυχα, απρόσωπα θα ποστάρει στον τοίχο του, και όχι από αυτό που ίσως πραγματικά έχει στο μυαλό του και εκφράζει τον πραγματικό χαρακτήρα του. 

Γι' αυτό άλλωστε και ο Κίμι έχει αρκετούς οπαδούς. Επειδή είναι απλός, γνήσιος και όχι υποκριτής και θα τα πεί τα πράγματα όπως είναι. "I was having a shit"...

• Like 1
Δημοσ.
10 hours ago, Diinekis21 said:

@Αλεξανδρος A.92 Τι ηλικία είχε το podium σήμερα; Οι φορμουλιάρηδες, όχι οι άλλοι. :P

ας ελπισουμε οτι ειναι μια 3αδα που θα την βλεπουμε πολυ τα επομενα χρονια! Μαζι με κανα δυο νεαρους ακομα θα πω εγω.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Άσχετο αλλά ακόμη και αν το Μονακό είναι τέρμα βαρετό εγώ δεν θέλω να βγει από το καλεντάρι. Είναι pure ιστορία της F1, δεν μπορώ να σκεφτώ F1 χωρίς το Μονακό. Προτιμώ να φύγουν κάτι μοντέρνες πίστες που έχουν βάλει (Μπακού, Σιγκαπούρη, Ντουμπάι). Τώρα με τον κορονοϊό που τρέχουν συνέχεια στην Ευρώπη μου αρέσει πιο πολύ. Η F1 είναι Ευρώπη συν μερικές άλλες ιστορικές πίστες (π.χ. Ιντερλάγκος, Σουζούκα). Για μένα το ιδανικό θα ήταν όλες οι Ευρωπαϊκές πίστες, συν Ίμολα, Πορτιμάο και εκτός το Paul Ricard, και μετά Καναδάς, Αυστραλία, Βραζιλία, Ιαπωνία..

Δημοσ.

Ένας αγώνας χωρίς προσπεράσεις.

Δηλαδή τι να πούμε για την προDRS εποχή, που αυτό το είχαμε σε πολλές πίστες, βλέπε Ίμολα, Ουγγαρία, Αυστραλία κ.α. 

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε

Άσχετο αλλά ακόμη και αν το Μονακό είναι τέρμα βαρετό εγώ δεν θέλω να βγει από το καλεντάρι. Είναι pure ιστορία της F1, δεν μπορώ να σκεφτώ F1 χωρίς το Μονακό. Προτιμώ να φύγουν κάτι μοντέρνες πίστες που έχουν βάλει (Μπακού, Σιγκαπούρη, Ντουμπάι). Τώρα με τον κορονοϊό που τρέχουν συνέχεια στην Ευρώπη μου αρέσει πιο πολύ. Η F1 είναι Ευρώπη συν μερικές άλλες ιστορικές πίστες (π.χ. Ιντερλάγκος, Σουζούκα). Για μένα το ιδανικό θα ήταν όλες οι Ευρωπαϊκές πίστες, συν Ίμολα, Πορτιμάο και εκτός το Paul Ricard, και μετά Καναδάς, Αυστραλία, Βραζιλία, Ιαπωνία..

συμφωνώ για τις πίστες, αν κ θα προτιμούσα να μην έχει το καλεντάρι Βαρκελώνη, Paul Ricard, Sochi.. 

ακόμη κ για το Portimao δεν είμαι σίγουρος, ωραία πίστα, αλλά για moto gp, ελάχιστες προσπεράσεις ..

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...