Diinekis21 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2021 27 λεπτά πριν, nikolas.stamb είπε 19/3/21 Το Pre season μας! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vaggos88 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2021 Πανέμορφα τα φετινά safety cars με την aston martin να κλέβει την παράσταση. 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakjim Δημοσ. 8 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2021 5 ώρες πριν, vaggos88 είπε Πανέμορφα τα φετινά safety cars με την aston martin να κλέβει την παράσταση. Όχι και πανέμορφη η άστον. Η μούρη είναι συνδυασμός του Ε.Τ. με έναν βάτραχο φρύνο. Μόνο το πίσω βλέπεται. Η δε μερκ, άστο καλύτερα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papp0us Δημοσ. 8 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2021 https://www.formula1.com/en/subscribe-to-f1-tv.html#en-GR 25% έκπτωση στο ετήσιο με κουπόνι F1TV25 μέχρι τις 14 του μήνα 49 λεπτά πριν, liakjim είπε Όχι και πανέμορφη η άστον. Η μούρη είναι συνδυασμός του Ε.Τ. με έναν βάτραχο φρύνο. Μόνο το πίσω βλέπεται. Η δε μερκ, άστο καλύτερα... Γούστα, κατ'εμε μανουλομάνουλο 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nik1239 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2021 22 λεπτά πριν, papp0us είπε https://www.formula1.com/en/subscribe-to-f1-tv.html#en-GR 25% έκπτωση στο ετήσιο με κουπόνι F1TV25 μέχρι τις 14 του μήνα Γούστα, κατ'εμε μανουλομάνουλο Να ρωτήσω κάτι; Με το pro μπορώ να δω σε ανάλυση 4k κανονικά; Επίσης υπάρχει εφαρμογή για 4k smart tv; Πρέπει να έχεις καλό ίντερνετ για να παίξει χωρίς κολλήματα κλπ ή είναι σαν την συνδρομητική; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papp0us Δημοσ. 8 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, Nik1239 είπε Να ρωτήσω κάτι; Με το pro μπορώ να δω σε ανάλυση 4k κανονικά; Επίσης υπάρχει εφαρμογή για 4k smart tv; Πρέπει να έχεις καλό ίντερνετ για να παίξει χωρίς κολλήματα κλπ ή είναι σαν την συνδρομητική; Αρχικά το Pro είναι το μόνο που προσφέρει Streaming. Το απλό έχει μονο τα Replays. 4K δεν έχει, FHD τερματίζει, εκτός αν κάνω κάτι πολύ λάθος. Android, iOS και PC έχει. Αν υποστηρίζει Chromecast η TV σου, μπορείς να το κάνεις Cast. Δεν είχα ποτέ ιδιαίτερο θέμα, αλλα βέβαια έχω 50αρα πατημένη, δεν το έχω δοκιμάσει σε χαμηλότερες ταχύτητες. Edit: Απο φέτος θα δείχνει FHD@50FPS, αλλα πάλι FHD Επεξ/σία 8 Μαρτίου 2021 από papp0us Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nik1239 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2021 33 λεπτά πριν, papp0us είπε Αρχικά το Pro είναι το μόνο που προσφέρει Streaming. Το απλό έχει μονο τα Replays. 4K δεν έχει, FHD τερματίζει, εκτός αν κάνω κάτι πολύ λάθος. Android, iOS και PC έχει. Αν υποστηρίζει Chromecast η TV σου, μπορείς να το κάνεις Cast. Δεν είχα ποτέ ιδιαίτερο θέμα, αλλα βέβαια έχω 50αρα πατημένη, δεν το έχω δοκιμάσει σε χαμηλότερες ταχύτητες. Edit: Απο φέτος θα δείχνει FHD@50FPS, αλλα πάλι FHD Σε 10αρα δεν νομίζω να παίξει καλά αλλά πάλι δεν αξίζει για εμένα γιατί έχω είδη την κοσμοτε τα αθλητικά κανάλια της και παίζει μια χαρά με δορυφορική 1080p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikolas.stamb Δημοσ. 8 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2021 1 ώρα πριν, papp0us είπε https://www.formula1.com/en/subscribe-to-f1-tv.html#en-GR 25% έκπτωση στο ετήσιο με κουπόνι F1TV25 μέχρι τις 14 του μήνα Γούστα, κατ'εμε μανουλομάνουλο Δεν μου παίρνει την έκπτωση. Λέει voucher already applied. Anyway... Το αφήνω με 50άρικο και δεν βαριέσαι... Παρεπιπτώντως λένε ότι κάνανε πολλές βελτιώσεις. Άντε να δούμε αν θα εξαφανιστούν τα προβλήματα φέτος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papp0us Δημοσ. 8 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2021 1 λεπτό πριν, nikolas.stamb είπε Δεν μου παίρνει την έκπτωση. Λέει voucher already applied. Anyway... Το αφήνω με 50άρικο και δεν βαριέσαι... Παρεπιπτώντως λένε ότι κάνανε πολλές βελτιώσεις. Άντε να δούμε αν θα εξαφανιστούν τα προβλήματα φέτος. Βλέπω αρκετές αλλαγές στο UI όντως, και 50FPS ειναι καλή φάση. Έχω μέχρι το Μάιο περιθώριο. Θα δώ τι κάλυψη θα έχει η Cosmote φέτος, και αν παλεύετε να το σκιπάρω για φέτος αφου πληρωνω ηδη CotetV. Αν όχι, πενηντάρικο και φύγαμε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikolas.stamb Δημοσ. 8 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2021 1 λεπτό πριν, papp0us είπε Βλέπω αρκετές αλλαγές στο UI όντως, και 50FPS ειναι καλή φάση. Έχω μέχρι το Μάιο περιθώριο. Θα δώ τι κάλυψη θα έχει η Cosmote φέτος, και αν παλεύετε να το σκιπάρω για φέτος αφου πληρωνω ηδη CotetV. Αν όχι, πενηντάρικο και φύγαμε Ναι στο 50fps και εγώ ποντάρω. Ακούγεται καλό. Πάντως το μεγάλο ατού για μένα είναι ο σχολιασμός του sky. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 8 Μαρτίου 2021 Moderators Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2021 3 ώρες πριν, liakjim είπε Όχι και πανέμορφη η άστον. Η μούρη είναι συνδυασμός του Ε.Τ. με έναν βάτραχο φρύνο. Can't unsee τώρα που το είπες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Diinekis21 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2021 4 ώρες πριν, papp0us είπε https://www.formula1.com/en/subscribe-to-f1-tv.html#en-GR 25% έκπτωση στο ετήσιο με κουπόνι F1TV25 μέχρι τις 14 του μήνα Το τσιγκουνεύτηκαν το 50% φέτος; 🤔 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eMike Δημοσ. 9 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2021 Ένα 50ρικάκι ε? That's cute.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papp0us Δημοσ. 9 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, eMike είπε Ένα 50ρικάκι ε? That's cute.... Ναι ρε συ, αυτό ειδα προχθες. Τι κάνει η Dorna να πουμε; κοκαΐνη δίνει μαζί με την συνδρομή; Επεξ/σία 9 Μαρτίου 2021 από papp0us Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
denthnpalevw Δημοσ. 9 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2021 εχει μικροτερο κοινο αλλα αρκετα πιο φανατικο. και το εκμεταλευεται στις τιμες 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις