Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά, 

Έχω αγοράσει το Synology DS220j (https://www.skroutz.gr/s/22459654/Synology-DiskStation-DS220j.html) για να μπορώ να αποθηκεύω τα αρχεία μου και να έχω γρήγορη πρόσβαση από παντού. Τον τελευταίο καιρό η ΔΕΗ κάνει στην περιοχή μου πολλά νούμερά, τις δύο τελευταίες βδομάδες κόπηκε το ρεύμα τρεις φορές και ακόμα το δίκτυο του σπιτιού μιας και είναι ενοικιαζόμενο δεν είναι καινούργιο και καλό. Έτσι έφτασα στο σημειο να σκέφτομαι να αγοράσω ένα UPS για να προστατέψω το server και τα αρχεία μου. Δεν έχω πολλές γνώσεις πάνω στο αντικείμενο και οσο διάβασα το μόνο που κατάφερα είναι να χαωθώ περισσότερο!! Μήπως κάποιος μπορεί να με βοηθήσει να κάνω την καλύτερη επιλογή για να λύσω το πρόβλημα μου, μπορώ να διαθέσω μέχρι και 150 €! Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων, καλές γιορτές και καλή χρονιά σε όλους!!

Δημοσ.

Το ups εχει ως σκοπο του να κρατησει ενα συστημα ενεργο για 2-5 λεπτα παραπανω μετα απο διακοπη ρευματος ετσι ωστε να προλαβεις να κανεις shutdown και να μην χασεις αρχεια που εργαζεσαι εκεινη την στιγμη κλπ. 

Στο NAS δε νομιζω οτι θες UPS. Αυτο που μαλλον θελεις ειναι ενα AVR το οποιο εξομαλυνει την ταση και προστατευει απο υπερτασεις και σκαμπανευασματα. 
Κατι τετοιο δηλαδη.

Δημοσ.
6 ώρες πριν, Νυσταγμένος είπε

Το ups εχει ως σκοπο του να κρατησει ενα συστημα ενεργο για 2-5 λεπτα παραπανω μετα απο διακοπη ρευματος ετσι ωστε να προλαβεις να κανεις shutdown και να μην χασεις αρχεια που εργαζεσαι εκεινη την στιγμη κλπ. 

Στο NAS δε νομιζω οτι θες UPS. Αυτο που μαλλον θελεις ειναι ενα AVR το οποιο εξομαλυνει την ταση και προστατευει απο υπερτασεις και σκαμπανευασματα. 
Κατι τετοιο δηλαδη.

Και αν κοπει το ρευμα για 5 λεπτα τι θα κανει?

Οριστε η προταση μου

https://www.skroutz.gr/s/4799651/Eaton-5E-850VA-USB-DIN.html

• Like 1
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, Νυσταγμένος είπε

Ναι και αν κοπει για πανω απο 5 ή 10 λεπτα? 

Καλα ενα ups μονο για το synology θα κρατησει πρωτον κανα μισαωρο.

Δευτερον οι πιο πολλες διακοπες συνηθως ειναι ολιγολεπτες.

Τωρα αν κρατησει πανω απο το χρονο που κραταει το ups,προφανως και θα το κλεισει.Αλλα θα μπορεσει να το κανει κανονικα και χωρις κινδυνο να χασει δεδομενα.

• Like 1
Δημοσ.
Στις 23/12/2020 στις 1:05 ΜΜ, giannisbamm είπε

μπορώ να διαθέσω μέχρι και 150 €! Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων, καλές γιορτές και καλή χρονιά σε όλους!!

Αυτά δεν φτάνουν ούτε για να αγοράσεις ηλιόσπορα στην κατηγορία APC 800 ~1000 VA 

• Confused 1
Δημοσ.
On 23/12/2020 at 13:05, giannisbamm said:

Καλημέρα παιδιά, 

Έχω αγοράσει το Synology DS220j (https://www.skroutz.gr/s/22459654/Synology-DiskStation-DS220j.html) για να μπορώ να αποθηκεύω τα αρχεία μου και να έχω γρήγορη πρόσβαση από παντού. Τον τελευταίο καιρό η ΔΕΗ κάνει στην περιοχή μου πολλά νούμερά, τις δύο τελευταίες βδομάδες κόπηκε το ρεύμα τρεις φορές και ακόμα το δίκτυο του σπιτιού μιας και είναι ενοικιαζόμενο δεν είναι καινούργιο και καλό. Έτσι έφτασα στο σημειο να σκέφτομαι να αγοράσω ένα UPS για να προστατέψω το server και τα αρχεία μου. Δεν έχω πολλές γνώσεις πάνω στο αντικείμενο και οσο διάβασα το μόνο που κατάφερα είναι να χαωθώ περισσότερο!! Μήπως κάποιος μπορεί να με βοηθήσει να κάνω την καλύτερη επιλογή για να λύσω το πρόβλημα μου, μπορώ να διαθέσω μέχρι και 150 €! Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων, καλές γιορτές και καλή χρονιά σε όλους!!

για μενα apc αν και παντα προτιμουσα την σειρα smart που ειναι sinewave(οχι ολα τα μοντελα)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...