HateMe Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2020 Εγώ πήγα πριν 1-2 χρόνια στο E-GATE, τον ryzen 1600 που είχαν στραβώσει τα pin από μαλακία μου και μου το έφτιαξαν αμέσως και δωρεάν (δεν ξέρω γιατί δεν μου πήραν λεφτά) άσχετα πως τους άφησα ένα 10ρικο για τον κόπο που μπήκαν, κ ας ήταν για λίγα λεπτά.
Aris_ Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, HateMe είπε Εγώ πήγα πριν 1-2 χρόνια στο E-GATE, τον ryzen 1600 που είχαν στραβώσει τα pin από μαλακία μου και μου το έφτιαξαν αμέσως και δωρεάν (δεν ξέρω γιατί δεν μου πήραν λεφτά) άσχετα πως τους άφησα ένα 10ρικο για τον κόπο που μπήκαν, κ ας ήταν για λίγα λεπτά. αλλο cpu άλλο socket αν δεν εχεις διπλώσει τα ποδαράκια που σπανε στο ισιωμα ειναι ευκολη υποθεση μερικά λεπτά
duffyduck Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2020 Σε AMD cpu ειναι πιο ευκολο. Σε intel socket ειναι δυσκολο, έως θελει αντικατάσταση το socket και εν τελει η μητρικη.
SSJB_7 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2020 Σε cpu ειμαι αρκετα ευκολο εκει εχω ισωσει και εγω
SSJB_7 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2020 τελικα επενεβει σε μονο 2 με 3 πιν ισα ισα να τα ισιωσω τουλαχιστον να βλεπω τις κεφαλες στο ιδιο ακριβως επιπεδο με τις υπολοιπες δεν ηταν πολυ δυσκολο , ισως αυτο που νομιζα οτι λειπει να ειναι ετσι... παντως η μητρικη δουλεψε κανονικοτατα. Σας ευχαριστω ολους για τη βοηθεια και το ενδιαφερον. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα