SSJB_7 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2020 Καλησπερα, υπηρχε καποιο που με βοηθησε και στο παρελθον να ισιωσουμε pin απο μητρικη, δε μπορω να βρω ομως τα στοιχεια του. Υπαρχει καποιος στην Αθηνα-Πειραια γνωστης επαγγελματιας ή και μη να βοηθησει, ειναι μια sabertooth Μητρικη οπου μου την πουλησαν και δε το ειχα προσεξει με στραβωμενα pin, οχι παρα πολλα αλλα οχι και ενα. Ευχαριστω εκ των προτερων.
petranc2 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπερα φιλε μου ειχα παθει και εγω το ιδιο με μητρικη lga 1155 αλλα δεν καταφερα να τη φτιαξω , θα βοηθουσε φυσικα αν εβαζες και καμια φωτο.... Επεξ/σία 23 Δεκεμβρίου 2020 από petranc2
SSJB_7 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2020 το θεμα ειναι οτι παλευα ολο το μεσημερι με το κινητο και δε καταφερα να παρω καθαρη φωτο (κοντινη πολυ) θα το προσπαθησω και αυριο. Ειναι ομως ενα, δυο ανθρωποι που το εχουν απο εδω μεσα για αυτο το αναρτησα, σε καταστηματα δυσκολα να ασχοληθουν
duffyduck Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Παρε μια οδοντογλυφιδα οπως ο φιλος στο video (μετα το 14:30) και προσεκτικα προσπαθησε να φτιαξεις τα pins. Επεξ/σία 24 Δεκεμβρίου 2020 από duffyduck
SSJB_7 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2020 ευχαριστω, θα το προσπαθησω, φοβαμαι μη τα κανω χειροτερα χαχχααχ
duffyduck Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) βγαλε την μητρικη εκτος κουτιου (αν δεν ειναι ηδη). Θα χρειαστεις: 1. μπολικο φως 2. (ισως) μεγενθυντικο φακο 3. οδοντογλυφιδες οπως στο video 4. τεραστια υπομονη Επεξ/σία 24 Δεκεμβρίου 2020 από duffyduck
Coppermine Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2020 To βίντεο είναι οτι να ναι και ο τύπος φυσικά άσχετος μην ποστάρετε ότι να ναι έτσι αβίαστα, Στα σόκετ pins έχουμε άλλα για γείωση, άλλα διάφορα data lines και φυσικά τάσεις...και όταν ακουμπά κάτι εκεί που δεν πρέπει στην καλύτερη να μην ανάψει αλλά στην χειρότερη να γίνει και ο επεξεργαστής πυροτέχνημα.....απλά και όμορφα τα άχρηστα εργαλεία είναι οδοντογλυφίδες, καρφίτσες πιστωτικές κάρτες φακοί και το κινητό Γίνεται να επισκευαστεί? Ναι υπό προυποθέσεις και ανάλογα φυσικά με την έκταση της ζημιάς, τι χρειάζεται? -Μικροσκόπιο, κατάλληλα tweezers, δυνατό φωτισμό και κάποιο cpu reserve για δοκιμή Ενδεικτικά το πόσο μεγάλη είναι μια καρφίτσα σε σχέση με τα socket pins Kαι στο συγκεκριμένο είναι τεράστια socket pins από am4, από intel είναι τοποθετημένα υπό γωνία και το σώμα τους έχει κλίση π.χ. Απαραίτητη προυπόθεση για να ασχοληθεί κάποιος τεχνικός με μία τέτοια επισκευή είναι να πληρωθεί για τον χρόνο του και φυσικά δεν πρόκειται κάποιος να βγάλει τα μάτια του για 20-30 ευρώ....αν συμφέρει η επισκευή? Μόνο σε κάποιο hi end mobo όπου δεν είναι έυκολο να αντικατασταθεί όλα τα HEDT intel amd, server ναι, τώρα σε mainstream όπου η μητρική κάνει 50-100€ μια καινούρια ή μπορείς να βρεις μτχ, απλά την πετάς...
snbblp Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2020 Είναι να μην γίνει το κακό, γιατί άμα γίνει... μόνο μια σίγουρη λύση υπάρχει.
Coppermine Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2020 Για αυτό τον λόγο έγραψα "Μόνο σε κάποιο hi end mobo όπου δεν είναι έυκολο να αντικατασταθεί όλα τα HEDT intel amd, server ναι, τώρα σε mainstream όπου η μητρική κάνει 50-100€ μια καινούρια ή μπορείς να βρεις μτχ, απλά την πετάς.." Αλλά σίγουρα η λύση που πόσταρες είναι απολύτως λειτουργική το πρόβλημα είναι οτι κοστίζει σαν όσο 3 λειτουργικές μητρικές οπότε....
SSJB_7 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2020 αυτο ειναι το θεμα μου οτι ειναι μητρικη x99 και θελω να τη κανω σερβερ, ειναι Asus sabertooth η οποια θεωρω οτι αξιζει να επισκευαστει. φυσικα σε μια τιμη προσιτη. Αν και σε οποιο καταστημα ρωτησα δεν ηθελαν καν να ασχοληθουν , οποτε για αυτο και το ποσταρα εδω.
thetiesthatbind Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2020 Ισως το Msystems να μπορέσει να το επισκευάσει. Ριξε ενα τηλεφωνο και ρώτα.
SSJB_7 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2020 Οκ δεν εχω να χασω τιποτα, αν και ειμαι σχεδον σιγουρος οτι ενα πιν ειναι σπασμενο, αλλα δε ξερω αν το συγκεκριμενο επηρεαζει
pikoriko Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2020 βαλε μια φωτο φιλε μου... αλλα με τα χρηματα που θα παρει για να στην επισκευασει καποιος με το ρισκο , ισως βρεις καμια στα μεταχειρισμενα.
SSJB_7 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2020 αυτο ειναι δυστυχως λογο περιορισμου mb εριξα το μεγεθος της φωτο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα