Προς το περιεχόμενο

HP OFFICEJET 8600 PRO Προβληματάκι


stexat

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα σε όλους

αντιμετωπίζω ένα μικρό πρόβλημα με το πολυμηχάνημα μου ένα HP OFICEJET 8600 PRO. 

Το πρόβλημα είναι το εξής. Του δίνω εκτύπωση ή αντιγραφή και τυπώνει κανονικά. Όμως όταν βγάλει την σελίδα στο πάνω της μέρος περιπου 7 με 8 εκατοστά απο την ακρη εμφανίζει ένα μικρό τσάκισμα σαν αυτό όταν διπλώνουμε ένα χαρτί. Δεν είναι ακριβώς έτσι πολύ έντονο  αλλά φαίνεται. Επίσης όταν πάω να κάνω ευθυγράμμιση μου γράφει ότι η ευθυγράμμιση απέτυχε και σε εκείνο το σημείο που διπλώνει εμφανίζει μικρά μαύρα στίγματα σε κάποια σημεία σαν μικρή μουτζούρα. Έκανα επαννεκίνηση και καθάρισμα κεφαλών αλλά τίποτα. Εβγαλα έξω και την κεφαλή όλα είναι εντάξει Οι εκτυπώσεις πάντως είναι σωστές. Μπορώ να στείλω φωτογραφίες αν θέλετε για να δείτε. Τα μελάνια είναι γνήσια HP 951 και 952.  

Υπάρχει κάποιος που να γνωρίζει αν υπάρχει λυση?

 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ  

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Στις 23/12/2020 στις 1:04 ΜΜ, Βασίλης_29 είπε

Απλά μια γνώμη, στο έκανε πάντα η άλλαξες χαρτί ξαφνικά; Δοκίμασε να βάλεις χαρτί μεγαλύτερου βάρους. 

Όχι ξεκίνησε τώρα χωρίς λόγο. Το μόνο που έκανα ήταν ότι τον μετακίνησα γιατί είχα ένα πρόβλημα με τα μελάνια και άλλαξα κεφαλή εκτύπωσης με μια άλλη μεταχειρισμενη που βρήκα. Και λέω τον μετακίνησα τον πήγα σε ένα μαγαζί για τσεκάρισμα της κεφαλής και τον ξαναγύρισα σπίτι. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Παραθετω φωτογραφίες. 

20201225_231434_resize_43.jpg

20201225_231422_resize_22.jpg

20201225_231447_resize_41.jpg

Παρεθεσα  τις εικονες  για να δείτε. Ενω η εκτυπωση ειναι πολυ καλη  στην πρωτη εικονα μπορειτε να δειτε  κατά μήκος αλλα και στην άκρη τα μαύρα στίγματα που σας έγραψα. Επίσης στην τελευταία εικόνα μπορείτε να δείτε την ελαφριά τσάκιση που έχει στο χαρτί σε όλο το πλάτος. Και στο τέλος μου γράφει οτι η ευθυγράμμιση απέτυχε.  Τι στο καλό έπαθε ξαφνικά δεν μπορώ να καταλάβω.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Προβλήματα ευθυγράμμισης μπορεί να οφείλονται σε λάθος τοποθέτηση του χαρτιού στον οδηγό μέσω του οποίου κατευθύνεται προς εκτύπωση. Κάποιο υπάρχον τσάκισμα η αστοχία στο χαρτί. Στην ύπαρξη κάποιου μέρους χαρτιού το οποίο απορροφήθηκε μέσα στον μηχανισμό και δεν το έχεις δει ακόμα. Σε τεχνικό πρόβλημα του μηχανισμού κατεύθυνσης του χαρτιού προς τον εκτυπωτη. 

Το πιθανότερο σε εσένα είναι τα 2 τελευταία. Αν έχει αποκλειστεί και το 3, για το 4 μόνο σε τεχνικό για service. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 2 εβδομάδες αργότερα...

Καλησπέρα κ χρόνια πολλά! Πίσω από την κεφαλή έχει μια ταινία ψιλό διαφανές για ρίξε μια ματιά μήπως είναι λερωμένη.. Εάν ναι πιάσε ένα πανάκι βάλε λίγο αζαξ κ καθάρισε με προσοχή.. Κ το δεύτερο είναι στη διαδρομή του εκτυπωτή μην έχουν πέσει μελάνια κ είναι λερωμένη σε κάποιο σημείο... πως βρήκες παλιά κεφάλι κ δεν ήταν φραγμενη ρε θηρίο?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...