AlexanderK Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2020 Στις 23/12/2020 στις 3:46 ΜΜ, samsunglife είπε Αυτό είχαν πει ότι θα λυθεί με κάποιο update. Να υποθέσω ότι δεν έχει βγει ακόμα; με την αναβάθμιση του Νοεμβρίου που έχει ξεκινήσει να βγαίνει δουλεύει κανονικά. Στην μία κάρτα 5g και στην άλλη 4g 1
Annasp Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σας είδα ότι συζητάτε για το Jmctech και όντως έχει πολύ χαμηλές τιμές (ενδιαφέρομαι για iphone xr 480-490 το έχουν) αλλά στις κριτικές λένε πως γενικά τα πράγματα που έχουν δεν είναι ευρωπαϊκα μοντέλα...τους έστειλα ένα email μου απάντησαν αμέσως με βεβαίωσαν πως είναι ευρωπαϊκό μοντέλο και έρχεται με 1 χρόνο εγγύηση από την αντιπροσωπεία αλλά δεν ξέρω έχω ακόμα μια δυσπιστία λόγω της πολύ χαμηλής τιμής...και όταν λένε από την επίσημη αντιπροσωπεία τι εννοούν; Δηλαδή αν κάτι πάθει η συσκευή που μπορώ να απευθυνθώ; Επεξ/σία 31 Δεκεμβρίου 2020 από Annasp
elpenor Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2021 Μου φαίνεται πολύ αστείο που όλοι προτιμούν την αντικαταβολή από την κάρτα. Με την κάρτα έχεις πάντα την δυνατότητα να κάνεις αμφισβήτηση συναλλαγής και αν έχεις δίκιο να πάρεις 100% τα χρήματα σου πίσω συμπληρώνοντας απλά μια φόρμα. Ακόμα και χρήματα από συναλλαγές με ξένα scammer websites τα επιστρέφουν οι Ελληνικές τράπεζες. Με την αντικαταβολή δεν έχεις την τράπεζα να σε καλύπτει, αν ο έμπορος είναι ανήθικος ή βαρέσει κανόνι θα τρέχεις σε καταγγελίες και θα ελπίζεις.
definitio Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, elpenor είπε Μου φαίνεται πολύ αστείο που όλοι προτιμούν την αντικαταβολή από την κάρτα. Με την κάρτα έχεις πάντα την δυνατότητα να κάνεις αμφισβήτηση συναλλαγής και αν έχεις δίκιο να πάρεις 100% τα χρήματα σου πίσω συμπληρώνοντας απλά μια φόρμα. Ακόμα και χρήματα από συναλλαγές με ξένα scammer websites τα επιστρέφουν οι Ελληνικές τράπεζες. Με την αντικαταβολή δεν έχεις την τράπεζα να σε καλύπτει, αν ο έμπορος είναι ανήθικος ή βαρέσει κανόνι θα τρέχεις σε καταγγελίες και θα ελπίζεις. 1) Σαφώς, αλλα με την αντικαταβολη δε δεσμευεις τα χρήματα σου εξ αρχης, για παραγγελία που μπορεί να μην έρθει ή να καθυστερήσει υπερβολικά 2) Επίσης, μπορείς και παλι να πληρώσεις με καρτα στην εταιρεία κουριερ. 3) Εμένα μόλις άρχισε η ΕΤΕ να ασχολείται με αμφισβήτηση συναλλαγής που είχα υποβαλει αρχές Οκτώβρη...οποτε κι αυτή η εναλλακτική θέλει υπομονή 4) Οταν δεν είσαι σίγουρος, οταν δεν ξέρεις τι αλλη προσφορά θα παρουσιαστεί σε καιρό προσφορών, κερδίζεις χρόνο και επιλογές με την αντικαταβολή (και παλι μπορεί να εξοφληθεί με καρτα, όπως είπαμε) Επεξ/σία 1 Ιανουαρίου 2021 από definitio
Nik1239 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2021 4 ώρες πριν, elpenor είπε Μου φαίνεται πολύ αστείο που όλοι προτιμούν την αντικαταβολή από την κάρτα. Με την κάρτα έχεις πάντα την δυνατότητα να κάνεις αμφισβήτηση συναλλαγής και αν έχεις δίκιο να πάρεις 100% τα χρήματα σου πίσω συμπληρώνοντας απλά μια φόρμα. Ακόμα και χρήματα από συναλλαγές με ξένα scammer websites τα επιστρέφουν οι Ελληνικές τράπεζες. Με την αντικαταβολή δεν έχεις την τράπεζα να σε καλύπτει, αν ο έμπορος είναι ανήθικος ή βαρέσει κανόνι θα τρέχεις σε καταγγελίες και θα ελπίζεις. Αντικαταβολή αντί για κάρτα νομίζω επιλέγουμε οι περισσότεροι σε μικρά μαγαζιά που δεν τα ξέρουμε
LouCi4er Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2021 9 ώρες πριν, elpenor είπε Μου φαίνεται πολύ αστείο που όλοι προτιμούν την αντικαταβολή από την κάρτα. Με την κάρτα έχεις πάντα την δυνατότητα να κάνεις αμφισβήτηση συναλλαγής και αν έχεις δίκιο να πάρεις 100% τα χρήματα σου πίσω συμπληρώνοντας απλά μια φόρμα. Ακόμα και χρήματα από συναλλαγές με ξένα scammer websites τα επιστρέφουν οι Ελληνικές τράπεζες. Με την αντικαταβολή δεν έχεις την τράπεζα να σε καλύπτει, αν ο έμπορος είναι ανήθικος ή βαρέσει κανόνι θα τρέχεις σε καταγγελίες και θα ελπίζεις. Συμφωνω με την αποψη σου πληρως,στα (τουλαχιστον) 10 χρονια που αγοραζω απο το ιντερνετ,πρωτη φορα επελεξα αντικαταβολη και οχι επειδη φοβαμαι μηπως χασω τα χρηματα(δεν ειναι και τιποτα χιλιαδες ευρω,250€ ειναι,σιγα το ποσο δλδ για να φοβαμαι κιολας).Απλα γιατι οπως λεει και ο φιλος δεν θελω να μου δεσμευσει 250€ το καταστημα για την συγκεκριμενη παραγγελια η οποια ειναι καρτα γραφικων και ολοι ξερουμε ποσο αξιοπιστη ειναι η αναμονη που γραφουν στα καταστηματα,λενε 30 μερες και κανει 80 και αν,ασε αλλοι ενω εχεις 15-20 μερες που περιμενεις,σε παιρνουν να σου πουν οτι τελικα εξαντληθηκε απο τον προμηθευτη.Επισης,εφαγα ενα δυο ακυρα μεσα στον Δεκεμβριο απο πιο μεγαλα μαγαζια και ειχα διαδικασιες επιστροφης χρηματων.Αν ηταν αλλιως τα πραγματα,εννοειτε πληρωμη κατα την παραγγελια.Τωρα δυστυχως θα χρησιμοποιησουν το κεφαλαιο τους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα