xx1100 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2020 3 λεπτά πριν, sakks80 είπε 3 λεπτά πριν, sakks80 είπε Το βγαζει κανονικα απο chrome στην τιμη αυτη με το κουπονι.Αν ειχε Amoled το ειχα παρει ηδη. Αυτο ειναι που με κραταει και δεν παταω το κουμπι. Προσωπικά είμαι με το mate 20 pro που είναι ακόμα τίμιο σε όλα του και δεν ξέρω αν το 5g είναι λόγος μετάβασης από μόνο του. Για το το δω να δουλεύει επαρκώς θα περάσει κανένα 6μηνο μέσα στο νερό! Ο 865 ειναι λίγο καλύτερος από τον kirin 980 αλλά πόσο....
th3rul3r Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2020 Ανάλογα αν θεωρείς λίγο το 50-60% διαφορά ανάμεσα σε 980 και 865
sakks80 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2020 Πηγα τωρα να το αγορασω , αλλα εφαγα ακυρο. Το κουπονι εχει ληξει.Μπορουσε να χρησιμοποιηθει μονο 350 φορες.
PaNtErAz Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 21 ώρες πριν, elias99 είπε 21 ώρες πριν, elias99 είπε 21 ώρες πριν, elias99 είπε υπάρχει και εδώ με λίγα παραπάνω για όποιον φοβάται αγορές από κίνα κτλ! https://www.jmctech.gr/product/xiaomi-mi-10t-5g-dual-sim-6gb-ram-128gb-silver-eu/?ref=bestprice.gr edit.ΟΚ ΘΕΛΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΡΙΣΚΟ λόγω κακών κριτικών Η ΑΓΟΡΑ ΑΠΟ JMCTECH αγοράστε με δικία σας ευθύνη και αφού είστε απόλυτα σίγουροι τι πάτε να κάνετε! εχθές το χάζευα να το αγοράσω αλλά θα μείνω με το ταπεινό redmi note 9s Με τέτοιες κριτικές δεν θα έπρεπε να το γράψεις καν. Θες να πάρεις κανέναν στο λαιμό σου; Προσοχή παιδιά. Δείτε πρώτα τις κριτικές! Επεξ/σία 24 Δεκεμβρίου 2020 από PaNtErAz
nikoskon Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Στις 23/12/2020 στις 1:35 ΜΜ, GREG10ARIS είπε παιδια προσοχη με το JMC. πολυ κακες κριτικες σε σκρουτζ και google, δεν θα το εμπιστευομουν. Το μαγαζί είναι μια χαρά. Οι αρνητικές κριτικές του Skroutz είναι είτε κατά φαντασίαν είτε τραβηγμένες από τα μαλλιά. Είμαι χρόνια πελάτης του, πριν ανοίξει e-shop και φυσικά τώρα. Επεξ/σία 24 Δεκεμβρίου 2020 από nikoskon
nk9 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, nikoskon είπε Το μαγαζί είναι μια χαρά. Οι αρνητικές κριτικές του Skroutz είναι είτε κατά φαντασίαν είτε τραβηγμένες από τα μαλλιά. Μαγαζί που δεν δέχεται ούτε αντικαταβολή ούτε paypal δημιουργεί καχύποπτες σκέψεις... Επεξ/σία 24 Δεκεμβρίου 2020 από nk9 1
nikoskon Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, nk9 είπε Μαγαζί που δεν δέχεται ούτε αντικαταβολή ούτε paypal και παράλληλα δεν έχει φυσική διεύθυνση δημιουργεί καχύποπτες σκέψεις... Έχει φυσική διεύθυνση στο Καρπενήσι. Σου λέω χρόνια πελάτης. Τέσπα. Με τις κριτικές ακόμα να ανακαλύψεις τον τροχό; Καμία fake;
nk9 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, nikoskon είπε Έχει φυσική διεύθυνση στο Καρπενήσι. Σου λέω χρόνια πελάτης. Τέσπα. Με τις κριτικές ακόμα να ανακαλύψεις τον τροχό; Καμία fake; Για την φυσική διευθυνση έκανα λάθος και για αυτό το διορθωσα στο αρχικό μου post. Για τον προβληματισμό μου όμως δεν βλέπω να παίρνεις θέση, πάρα μόνο θέτεις ειρωνικά ερωτήματα. Δεν ξέρω εάν οι κριτικές είναι fake ή όχι όπως δεν ξέρω και εάν εσύ σχετίζεσαι με το κατάστημα. Και για να σε προλάβω, ούτε το ένα με ενδιαφέρει ούτε το άλλο και ούτε φυσικά υιοθετώ καμία γνώμη. Καλές γιορτές. Επεξ/σία 24 Δεκεμβρίου 2020 από nk9 1
nikoskon Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, nk9 είπε Για την φυσική διευθυνση έκανα λάθος και για αυτό το διορθωσα στο αρχικό μου post. Για τον προβληματισμό μου όμως δεν βλέπω να παίρνεις θέση, πάρα μόνο θέτεις ειρωνικά ερωτήματα. Δεν ξέρω εάν οι κριτικές είναι fake ή όχι όμως δεν ξέρω και εάν εσύ σχετίζεται με το κατάστημα. Καλές γιορτές. Δεν είναι μόνο η φυσική διεύθυνση αυτό για το οποίο σφάλεις και φωνάζεις κι όλας. Καλές γιορτές.
nk9 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, nikoskon είπε Δεν είναι μόνο η φυσική διεύθυνση αυτό για το οποίο σφάλεις και φωνάζεις κι όλας. Καλές γιορτές. Δεν θα ήταν κακή ιδέα να μας γράψεις σε τι άλλο κάνω λάθος στην αρχική μου τοποθέτηση... 1
nikoskon Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, nk9 είπε Δεν θα ήταν κακή ιδέα να μας γράψεις σε τι άλλο κάνω λάθος στην αρχική μου τοποθέτηση... Μια ακόμα φορά λοιπόν, το μαγαζί JMCTech είναι κομπλέ. Αγοράσε δίχως φόβο και με πάθος. Επεξ/σία 24 Δεκεμβρίου 2020 από nikoskon
nk9 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, nikoskon είπε Μια ακόμα φορά λοιπόν, το μαγαζί JMCTech είναι κομπλέ. Αγοράσε δίχως φόβο και με πάθος. Εξυπνάδες και ειρωνίες vol 2. Μάλλον το lockdown δημιουργεί θέματα... 3
LouCi4er Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2020 2 ώρες πριν, nk9 είπε Μαγαζί που δεν δέχεται ούτε αντικαταβολή ούτε paypal δημιουργεί καχύποπτες σκέψεις... Παραγγειλα πριν 4-5 μερες μια 1660 Super και την εβαλα αντικαταβολη κανονικα.Προφανως πρεπει να επεσαν καμια 500αρια παραγγελιες αντικαταβολη και την αφαιρεσε το καταστημα γιατι που να βρει τετοιο κεφαλαιο μονος του,δεν νομιζω να ειναι και κανενα τεραστιο μαγαζι,δεν τον αδικω τετοιες μερες που ειναι.Οι αξιολογησεις απο το Skroutz ειναι λιγο τραβηγμενες,πολλοι του εβαλαν αρνητικη διοτι ενω ελεγε πχ 10 εργασιμες για το ταδε προιον,ενω περασαν 13-14,δεμα δεν παρελαβαν(και μεσα στον χαμο που επικρατει αυτες τις μερες).Λογικο διοτι το καταστημα λεει 10 εργασιμες για να γινει η αποστολη,τωρα αν ο πελατης καταλαβε 10 εργασιμες για να εχει το προιον στα χερια του,δεν φταιει το καταστημα. Τεσπα,δεν εχω ψωνισει ποτε απο εκει,πρωτη φορα εκανα παραγγελια και αναλογα πως θα παει θα σχηματισω γνωμη.Δεν υπερασπιζομαι το καταστημα,απλα την γνωμη μου λεω.
Sotols Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2020 Έχω πάρει I9 9900 kf από jmc στα 320ευρω. Από παραγγελία στο σπίτι μου σε 15 ημέρες, και αρχές Δεκεμβρίου η παραγγελία. Η ενημέρωση ήταν κομπλέ στο σύστημα τους και δεν χρειάστηκε να κάνω κάποια κλήση κλπ στο κατάστημα. Θα ξανά έκανα κίνηση να αγοράσω από αυτούς χωρίς πρόβλημα η τιμή ήταν 50 ευρώ κάτω από ότι έπαιζε εκείνες τις ημέρες στο σκρουτζ.
nk9 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2020 3 ώρες πριν, LouCi4er είπε Παραγγειλα πριν 4-5 μερες μια 1660 Super και την εβαλα αντικαταβολη κανονικα.Προφανως πρεπει να επεσαν καμια 500αρια παραγγελιες αντικαταβολη και την αφαιρεσε το καταστημα γιατι που να βρει τετοιο κεφαλαιο μονος του,δεν νομιζω να ειναι και κανενα τεραστιο μαγαζι,δεν τον αδικω τετοιες μερες που ειναι.Οι αξιολογησεις απο το Skroutz ειναι λιγο τραβηγμενες,πολλοι του εβαλαν αρνητικη διοτι ενω ελεγε πχ 10 εργασιμες για το ταδε προιον,ενω περασαν 13-14,δεμα δεν παρελαβαν(και μεσα στον χαμο που επικρατει αυτες τις μερες).Λογικο διοτι το καταστημα λεει 10 εργασιμες για να γινει η αποστολη,τωρα αν ο πελατης καταλαβε 10 εργασιμες για να εχει το προιον στα χερια του,δεν φταιει το καταστημα. Τεσπα,δεν εχω ψωνισει ποτε απο εκει,πρωτη φορα εκανα παραγγελια και αναλογα πως θα παει θα σχηματισω γνωμη.Δεν υπερασπιζομαι το καταστημα,απλα την γνωμη μου λεω. Εξυπακούεται ότι αρνητικές κριτικές τύπου έλεγε 10 μέρες και μου το έφερε στις 15 είναι αστείες, ειδικά στις μέρες μας. Προσωπικά δεν στέκομαι σε αυτές και εννοείται πως ο καθένας μας φιλτράρει αυτά που διαβάζει. Όμως, στην ιστοσελίδα του γράφει ως μοναδικούς διαθέσιμους τρόπους πληρωμής την κατάθεση και την κάρτα, το οποίο για εμένα είναι μείον. Αντιλαμβάνομαι ότι πιθανόν να μην μπορεί να ανταπεξέλθει στις αντικαταβολές, καυτός ενδεχομένως θα πρέπει να προπληρώσει ο ίδιος το κάθε προϊόν, αλλά η έλλειψη PayPal εν έτει 2020 είναι για εμένα αποτρεπτικός παράγοντας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα