xx1100 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Μάλλον είναι καλή τιμή για το συγκεκριμένο τηλέφωνο με κουπόνι BGGM10T και το βρίσκουμε εδώ. Το ενδιαφέρον είναι πως το κουπόνι λειτουργεί (για μένα) μόνο όταν μπαίνω από browser τύπου Duck Duck. Όταν μπαίνω από chrome ή explorer στον λογαριασμό που έχω στο BG κανονικά, η τιμή δεν πέφτει κάτω από 402€ (+20%). Επεξ/σία 23 Δεκεμβρίου 2020 από xx1100 1
Aias Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2020 επισης εχει οθονη 144hz με IPS και οχι Amoled . Οποτε οποιος το θελει να το εχει υποψην του. 1
elias99 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) . Επεξ/σία 24 Δεκεμβρίου 2020 από elias99 1
papp0us Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2020 13 λεπτά πριν, elias99 είπε υπάρχει και εδώ με λίγα παραπάνω για όποιον φοβάται αγορές από κίνα κτλ! https://www.jmctech.gr/product/xiaomi-mi-10t-5g-dual-sim-6gb-ram-128gb-silver-eu/?ref=bestprice.gr εχθές το χάζευα να το αγοράσω αλλά θα μείνω με το ταπεινό redmi note 9s Προσέξτε το το μαγαζί αυτό παιδιά, έχει ΠΟΛΥ χαμηλές τιμές. 3
Agathoklis Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2020 εχοντας το Mi10t pro να σας πω οτι το 5G δουλευει μονο αν εχεις μια SIM μεσα 1
elias99 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2020 14 λεπτά πριν, Agathoklis είπε εχοντας το Mi10t pro να σας πω οτι το 5G δουλευει μονο αν εχεις μια SIM μεσα πες μας σε παρακαλώ και μία γνωμούλα για το κινητό.επιγραμματικά σε 1 πρόταση.πόσο σου βγάζει η μπαταρία -πόσο smooth είναι -καποιο χοντρό αρνητικό κτλ
Gilles27 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2020 51 λεπτά πριν, papp0us είπε Προσέξτε το το μαγαζί αυτό παιδιά, έχει ΠΟΛΥ χαμηλές τιμές. Ούτε και αντικαταβολή να σημειώσω. Το κοιτούσα κι εγώ το πρωϊ.
Agathoklis Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, elias99 είπε πες μας σε παρακαλώ και μία γνωμούλα για το κινητό.επιγραμματικά σε 1 πρόταση.πόσο σου βγάζει η μπαταρία -πόσο smooth είναι -καποιο χοντρό αρνητικό κτλ η αληθεια ειναι οτι σαν κυριο κινητο εχω κρατησει το mi9t pro γιατι μου εινει δυσκολη η μεταβαση απο την amoled σε IPS. στο mobile legends που παιζω εχει καλυτερη ανταποκριση ωστοσο η οθονη ειναι πιο βαρυ σε σχεση με το MI9t pro γενικα δεν εχω να πω καποιο χοντρο αρνητικο {edit} ωστοσο η καμερα του MI10T pro με gcam σπερνει Επεξ/σία 23 Δεκεμβρίου 2020 από Agathoklis 1
GREG10ARIS Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2020 παιδια προσοχη με το JMC. πολυ κακες κριτικες σε σκρουτζ και google, δεν θα το εμπιστευομουν.
ziggywas Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, Agathoklis είπε η αληθεια ειναι οτι σαν κυριο κινητο εχω κρατησει το mi9t pro γιατι μου εινει δυσκολη η μεταβαση απο την amoled σε IPS. στο mobile legends που παιζω εχει καλυτερη ανταποκριση ωστοσο η οθονη ειναι πιο βαρυ σε σχεση με το MI9t pro γενικα δεν εχω να πω καποιο χοντρο αρνητικο {edit} ωστοσο η καμερα του MI10T pro με gcam σπερνει Έχεις κάποιο λινκ με το gcam mod και το config που χρησιμοποιείς; Έβαλα κάποιο, αλλά δε μπορώ να καταλάβω καμία διαφορά με την stock camera...
samsunglife Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2020 2 ώρες πριν, Agathoklis είπε εχοντας το Mi10t pro να σας πω οτι το 5G δουλευει μονο αν εχεις μια SIM μεσα Αυτό είχαν πει ότι θα λυθεί με κάποιο update. Να υποθέσω ότι δεν έχει βγει ακόμα;
Agathoklis Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, ziggywas είπε Έχεις κάποιο λινκ με το gcam mod και το config που χρησιμοποιείς; Έβαλα κάποιο, αλλά δε μπορώ να καταλάβω καμία διαφορά με την stock camera... Αυτο που ειχα κατεβασειβκαι στο προηγούμενο, μου το εφερε αυτόματα 38 λεπτά πριν, samsunglife είπε Αυτό είχαν πει ότι θα λυθεί με κάποιο update. Να υποθέσω ότι δεν έχει βγει ακόμα; Νοπ
sakks80 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2020 Το βγαζει κανονικα απο chrome στην τιμη αυτη με το κουπονι.Αν ειχε Amoled το ειχα παρει ηδη. Αυτο ειναι που με κραταει και δεν παταω το κουμπι. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα