AsmoGr Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2020 Οπως αναφέρεται κ ο τίτλος είμαι ανάμεσα σε αυτα τα 2... Το real μ αρέσει περισσότερο στο "ματι" είναι μικρότερο σε διαστάσεις - ελαφρύτερο π είναι θετικό , καλύτερη οθόνη , τα reviews λενε καλύτερη - ιδια κάμερα , 3χρονια εγγύηση απο τν αλλη το poco μ φαίνεται περισσότερο VFM αν κ μ κάνει περισσότερο gaming κινητό κ θα προτιμούσα κάτι ποιο "γενικο- ολοκληρωμένο" ποιό πιστεύετε αξίζει περισσότερο ?
mphxths Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2020 Δες αυτο το συγκριτικο και βγαλε τα συμπερασματα σου. Εγω θα πηγαινα σε amoled οθονη και θα καλοβλεπα και το mi 10 lite που εβαλα στην συγκριση που ειναι και 5g.
AsmoGr Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2020 31 λεπτά πριν, mphxths είπε Δες αυτο το συγκριτικο και βγαλε τα συμπερασματα σου. Εγω θα πηγαινα σε amoled οθονη και θα καλοβλεπα και το mi 10 lite που εβαλα στην συγκριση που ειναι και 5g. Λογο δουλειάς εχω διπλή sim οπότε αν πάω σε mi θα πρέπει να πάω στο 128 π ξεφεύγει λίγο... Το ίδιο ισχύει κ για το x3 μιλάω για το 128 κ ενας ακόμη λόγος π τεινω στο realme ειναι οτι πέρνει 2 sim + sd...
mphxths Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2020 Κατ'εμε το mi 10 lite ειναι ανωτερο , τουλαχιστον στα χαρτια , απο τα αλλα δυο και για αυτα που προσφερει ξεφευγει πολυ λιγο απο την τιμη των αλλων δυο. Αν δεν θες να ασχοληθεις με αυτο , δες στο συγκριτικο τα αλλα δυο και αποφασισε τι σε βολευει. Εγω παντως , με το φοβο να γινω κουραστικος , θα πηγαινα σε amoled
AsmoGr Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2020 11 ώρες πριν, mphxths είπε Κατ'εμε το mi 10 lite ειναι ανωτερο , τουλαχιστον στα χαρτια , απο τα αλλα δυο και για αυτα που προσφερει ξεφευγει πολυ λιγο απο την τιμη των αλλων δυο. Αν δεν θες να ασχοληθεις με αυτο , δες στο συγκριτικο τα αλλα δυο και αποφασισε τι σε βολευει. Εγω παντως , με το φοβο να γινω κουραστικος , θα πηγαινα σε amoled Οκ σε ευχαριστώ πολυ για τν κόπο κ τν απάντηση σ 😁
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα