Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, έχω την MSI GeForce GTX750 Ti 2GB και μία φορά στην βδομάδα ή στις 2 βδομάδες με ρωτάει για update. Εγώ τα κάνω τα updates. Να συνεχίσω να τα κάνω ή επιβαρύνω τζάμπα το σύστημά μου? Πρόσφατα άλλαξα pc αλλά την gpu την κράτησα. Στο προηγούμενο pc δεν έκανα ποτέ update την gpu καθώς δεν είχα φτιάξει λογαριασμό. Δεν είχα κάποιο θέμα για 5 χρόνια που την χρησιμοποιούσα χωρίς updates.

Δημοσ.
47 λεπτά πριν, GeorgeR1_700 είπε

Καλησπέρα, έχω την MSI GeForce GTX750 Ti 2GB και μία φορά στην βδομάδα ή στις 2 βδομάδες με ρωτάει για update. Εγώ τα κάνω τα updates. Να συνεχίσω να τα κάνω ή επιβαρύνω τζάμπα το σύστημά μου? Πρόσφατα άλλαξα pc αλλά την gpu την κράτησα. Στο προηγούμενο pc δεν έκανα ποτέ update την gpu καθώς δεν είχα φτιάξει λογαριασμό. Δεν είχα κάποιο θέμα για 5 χρόνια που την χρησιμοποιούσα χωρίς updates.

Παντα να κανεις updates φιλε σε καρτα γραφικων.Δεν βλεπω αρνητικο λογο για να σου πω να μην κανεις.

• Like 1
Δημοσ.

Η Νvidia έβγαλε σε 15 μέρες τρεις αναβαθμίσεις οδηγών οθόνης για τις νέες RTX3000.

Οι άλλες σειρές καρτών γραφικών δεν κερδίζουν τίποτα απο αυτές τις ενημερώσεις Δεκεμβρίου.  

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...