Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγω εχω μερικες αμφιβολιες..

Το κουτι απο μπροστα τραβαει απο πουθενα αερα? ή ειναι ολο πλαστικο και οι ανεμηστιρες βιτρινα?

Τροφοδοτικο μου φαινετε ακριβο για bronze. Θα πηγαινα εδω ή ειδανικα εδω καλυτερα που ειναι gold σε αυτα τα λευτα.

Αμα σου μενει λιγο budget μπορει να θελεις να βαλεις z490(Gigabyte Z490M ή καλυτερα MSI Z490 A Pro) μητρικη, με Aegis 3200mhz 16gb  ram που θα σου δωσει λιγα παραπανω fps. Βεβαια δεν ειναι και πολυ vfm αναβαθμιση αλλα εσυ και το budget σου θα κρινεις. Το πολυ 10 παραπανω fps.

Τελος, η γραφικων ειναι στα +100 ευρω τωρα... αλλα ολες ειναι +100 τουλαχιστον οποτε δεν εχεις και αλλες επιλογες απ το να περιμενεις για αυτο.

Αυτα καληνυχτα :) 

Επεξ/σία από mike.hatz
  • Like 1
Δημοσ.
10 ώρες πριν, mike.hatz είπε

Τελος, η γραφικων ειναι στα +100 ευρω τωρα... αλλα ολες ειναι +100 τουλαχιστον οποτε δεν εχεις και αλλες επιλογες απ το να περιμενεις για αυτο

Συμφωνώ απόλυτα, αλλά βρήκα την 1660 στα 270 και επειδή ο nickol-us μου είπε ότι φυσιολογικά παίζει στα 250 είπα οκ, παλεύεται. Για το κουτί δεν ξέρω τι παίζει με τον εξαερισμό και αν τα ανεμιστηρακια είναι απλά εφέ, θα πρέπει να το ψάξω για να σου πω σίγουρα. Απλά δεν προσφερόταν αυτό που μου είπε ο φίλος πριν το Cougar και έψαξα ένα παρόμοιο.

Όπως και να χει δεν βιάζομαι. Μετά τις γιορτές πάμε εκτός αν είναι κάτι που είναι ευκαιρία οπότε και 50-100 ευρώ παραπάνω συνολικά τα δίνω.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ορίστε και μια πρόταση ολοκληρωμένη, παρόλο που θεωρώ ακριβό το πλαίσιο, ετούτη τη στιγμή φαίνεται να έχει αρκετά πράγματα "διαθέσιμα" σε λογικές τιμές.

Edit: Τα προϊόντα για αγορά δεν είναι διαθέσιμα, ωστόσο στο builder μπορείς να τα επιλέξεις. Δεν ξέρω τι σημαίναι αυτό (αν μπορείς να προβείς στο build ή όχι)

Capture.PNG.9bfd1b520575a01954eed67cbbe6cdc0.PNG

Επεξ/σία από nickol-us
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι έχω κοιτάξει στο Πλαίσιο και εγώ πριν μέρες, και είδα ότι "τσιμπάει" αισθητά σε σχέση με τους υπόλοιπους. Όπως και να'χει θα περιμένω να δω τι θα γίνει με την αγορά των gpu, γιατί δεν έχω τον χρόνο ούτε και μ'αρέσει σε νέο build from scratch να ψάχνομαι για οτιδήποτε second hand (έχουμε και τις περιέργειες μας τι να κάνουμε!), και με εξαίρεση ορισμένα περιφερειακά (π.χ. οθόνες, πληκτρολόγια)προτιμώ all in one λύση πακέτο και παρελκόμενα απο ένα και μόνο σημείο. Θα περιμένω επομένως, εκτός αν όπως προείπα προκύψει κάποια πραγματική ευκαιρία, που παρεμπιπτόντως σε ότι αφορά την GPU η 1660 SUPER στα 270 που βρήκα χθες βράδυ, έκανε "φτερά" όπως ήταν λογικό! 

Επεξ/σία από Maximus Decimus

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...