Marios Rios Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2020 Καλησπέρα Μολις ήρθε στα χέρια μου το xiaomi mi 10 lite!!! Θελω να μου προτείνετε εφαρμογές που θα το «ανεβάσουν» και γενικότερα τι μπορω να κανω (πχ με τις ρυθμίσεις) για να αξιοποιήσω όλες τις δυνατότητες του Υ.Γ οπωσδήποτε θελω την εφαρμογή που μπλοκάρει τις διαφημίσεις στο YouTube. Ευχαριστω πολυ 😁
GeorgeR1_700 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2020 Καλησπέρα, για youtube θα βάλεις το Youtube Vanced (ψάξτο λίγο πριν το εγκαταστήσεις). Για να μπλοκάρεις τις διαφημίσεις στα apps βάλε το blokada Για τον chrome μπορείς να τρέξεις ταυτόχρονα το adguard για να μπλοκάρεις διαφημίσεις. Έχω παρατηρήσει πως το adguard είναι λίγο καλύτερο από το blokada ως προς τον chrome. Για να επεξεργάζεσαι τις φωτογραφίες βάλε το photoshop express. 1 1
Marios Rios Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, GeorgeR1_700 είπε Καλησπέρα, για youtube θα βάλεις το Youtube Vanced (ψάξτο λίγο πριν το εγκαταστήσεις). Για να μπλοκάρεις τις διαφημίσεις στα apps βάλε το blokada Για τον chrome μπορείς να τρέξεις ταυτόχρονα το adguard για να μπλοκάρεις διαφημίσεις. Έχω παρατηρήσει πως το adguard είναι λίγο καλύτερο από το blokada ως προς τον chrome. Για να επεξεργάζεσαι τις φωτογραφίες βάλε το photoshop express. Έβαλα το blokada και θέλω να βάλω τώρα και το adguard αλλά δε ξέρω ποιο είναι ακριβώς... Θες σε παρακαλώ να μου βγάλεις ένα σκριν; Επίσης μια ερωτηση... Μπορούν να τρεχουν δύο vpn ταυτόχρονα; Όσο για τη πρώτη εφαρμογή που μου πρότεινες δε με βολεύει να σου πω την αλήθεια να μπαίνω από εκεί (τη κατέβασα και τη δοκίμασα)... Δεν υπάρχει κάτι που να κόβει τις διαφημίσεις αλλά να μπαίνω κανονικά από το YouTube;
GeorgeR1_700 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2020 25 λεπτά πριν, Marios Rios είπε Επίσης μια ερωτηση... Μπορούν να τρεχουν δύο vpn ταυτόχρονα; Όχι. 25 λεπτά πριν, Marios Rios είπε adguard αλλά δε ξέρω ποιο είναι ακριβώς Με το που ανοίγεις σου βγάζει ένα download, το έχω βάλει για android. Δεν κατάλαβα που κόλησες. 26 λεπτά πριν, Marios Rios είπε Όσο για τη πρώτη εφαρμογή που μου πρότεινες δε με βολεύει να σου πω την αλήθεια να μπαίνω από εκεί Τι ακριβώς δεν σε βολεύει. Είναι ακριβώς το ίδιο με το κλασικό app του youtube. Μπορώ να σου προτείνω και άλλα αλλά δεν καταλαβαίνω τι δεν σου άρεσε... εκτός και αν δεν σου αρέσει και η κλασική εφαρμογή του youtube που έχεις στο κινητό σου. 1
Marios Rios Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2020 17 λεπτά πριν, GeorgeR1_700 είπε Όχι. Με το που ανοίγεις σου βγάζει ένα download, το έχω βάλει για android. Δεν κατάλαβα που κόλησες. Τι ακριβώς δεν σε βολεύει. Είναι ακριβώς το ίδιο με το κλασικό app του youtube. Μπορώ να σου προτείνω και άλλα αλλά δεν καταλαβαίνω τι δεν σου άρεσε... εκτός και αν δεν σου αρέσει και η κλασική εφαρμογή του youtube που έχεις στο κινητό σου. Α καλά εγώ έψαχνα στο playstore χαχαχ Περίμενε αδερφέ μου γιατί έχω μπερδευτει. Αρχικά... κατέβασα το blokada μέσω playstore και όχι μέσω του λινκ που μου έβαλες. Πειράζει; Με συγχωρείς αλλά είμαι άσχετος όσο ναναι
GeorgeR1_700 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Όχι από play store καθώς είναι περιορισμένες εκδώσεις νομίζω. Από τα link που σου έχω μόνο κατέβασέ τα. Τώρα κατάλαβα αυτά που είπες για το Youtube Vanced, αν το είδες από play store δεν έχει καμία σχέση. Είναι apk αρχεία, τα κατεβάζεις, πας στο φάκελο με τα download, πατάς να ανοίξουν και θα σου ζητηθεί να δώσεις άδεια από την συσκευή σου πριν κάνεις την εγκατάσταση, την δίνεις, πατάς install και έτοιμος. Τώρα για το vanced όπως είπα δες το λίγο γιατί θέλει 2 apps να βάλεις ούτως ώστε να μπορέσεις να βάλεις τον λογαριασμό σου. Βασικά σου κατεβάζει ένα app, το ανοίγεις και σου έχει μέσα το vanced και το microG, τα εγκαθιστάς και τα 2. Αν δεν βάλεις το microG το μόνο θέμα που θα έχεις ότι ότι δεν θα μπορείς να συνδεθείς, τίποτα άλλο. Το vanced μπορεί να παίξει και βίντεο με κλειστή οθόνη 😉 Επεξ/σία 23 Δεκεμβρίου 2020 από GeorgeR1_700 1
Marios Rios Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2020 7 ώρες πριν, GeorgeR1_700 είπε Όχι από play store καθώς είναι περιορισμένες εκδώσεις νομίζω. Από τα link που σου έχω μόνο κατέβασέ τα. Τώρα κατάλαβα αυτά που είπες για το Youtube Vanced, αν το είδες από play store δεν έχει καμία σχέση. Είναι apk αρχεία, τα κατεβάζεις, πας στο φάκελο με τα download, πατάς να ανοίξουν και θα σου ζητηθεί να δώσεις άδεια από την συσκευή σου πριν κάνεις την εγκατάσταση, την δίνεις, πατάς install και έτοιμος. Τώρα για το vanced όπως είπα δες το λίγο γιατί θέλει 2 apps να βάλεις ούτως ώστε να μπορέσεις να βάλεις τον λογαριασμό σου. Βασικά σου κατεβάζει ένα app, το ανοίγεις και σου έχει μέσα το vanced και το microG, τα εγκαθιστάς και τα 2. Αν δεν βάλεις το microG το μόνο θέμα που θα έχεις ότι ότι δεν θα μπορείς να συνδεθείς, τίποτα άλλο. Το vanced μπορεί να παίξει και βίντεο με κλειστή οθόνη 😉 Σε ευχαριστώ φιλαράκι παμε παρακάτω... Κατέβασα (σωστά αυτή τη φορά) το blokada και όλα κομπλέ... Το ερώτημα είναι πρώτον πως θα χρησιμοποιώ blokada και adguard ταυτόχρονα αφού είναι και τα δύο vpn; Και δεύτερον κατέβασα το adguard και θέλει ένα σορό ρυθμίσεις αλλά εγώ δε ξέρω καλα αγγλικά πως θα το φτιάξω; Υ.Γ Τώρα θα δω και το vanced
GeorgeR1_700 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, Marios Rios είπε Σε ευχαριστώ φιλαράκι παμε παρακάτω... Κατέβασα (σωστά αυτή τη φορά) το blokada και όλα κομπλέ... Το ερώτημα είναι πρώτον πως θα χρησιμοποιώ blokada και adguard ταυτόχρονα αφού είναι και τα δύο vpn; Και δεύτερον κατέβασα το adguard και θέλει ένα σορό ρυθμίσεις αλλά εγώ δε ξέρω καλα αγγλικά πως θα το φτιάξω; Υ.Γ Τώρα θα δω και το vanced Με ρώτησες και πιο πάνω, δεν μπορείς να τα τρέχεις ταυτόχρονα, απλά όταν ανοίγεις το ένα απενεργοποιείται αυτόματα το άλλο. Αλλά και μόνο το blokada να έχεις μια χαρά δουλειά κάνει, απλά σε πολύ λίγα site δεν εμποδίζει τις διαφημίσεις σε σχέση με το adguard (sites που δεν ασχολείται συνήθως ο μέσος χρήστης). Για να μπλοκάρεις τις διαφημίσεις από το chrome, είτε από το blokada είτε από το adguard το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι απλά να ανοίξεις ένα από τα αυτά τα 2 vpns και θα δεις ένα μεγάλο κουμπί (στο adguard είναι κόκκινο και στο blokada είναι γκρι), το πατάς και αυτό ήταν. Δεν θέλει καμία άλλη ρύθηση. Αν τώρα θέλεις να μπλοκάρεις διαφημίσεις μέσα σε εφαρμογές, ανοίγεις το blokada και στο κάτω μέρος θα δεις 3 γραμμές. Τις κλικάρεις και σου βγάζει ένα μενού, εκεί θα δεις το "Εφαρμογές". Το ανοίγεις και σου έχει 2 επιλογές οι οποίες αντιστοιχούν η μία στις προεγκατεστημένες εφαρμογές και η άλλη για αυτές που κατέβασες εσύ. Μπες και στα 2 και σε όποια εφαρμογή θες να βγάλεις τις διαφημίσεις πάτα απλά το "Not bypassed" που είναι δεξιά από την κάθε εφαρμογή. Όταν το πατήσεις θα μεταφερθεί στο πάνω μέρος και θα λέει bypassed. Αυτό ήταν, εγώ μόνο 2 εφαρμογές έχω εισάγει στο blokada καθώς στις άλλες που μπαίνω, μπαίνω χωρίς σύνδεση στο internet (άρα χωρίς διαφημίσεις). Δεν χρειάζεται με άλλα λόγια να τις περάσεις όλες μέσα, μόνο αυτές που σε ενδιαφέρουν. Επεξ/σία 23 Δεκεμβρίου 2020 από GeorgeR1_700 1
Marios Rios Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2020 18 ώρες πριν, GeorgeR1_700 είπε Όχι από play store καθώς είναι περιορισμένες εκδώσεις νομίζω. Από τα link που σου έχω μόνο κατέβασέ τα. Τώρα κατάλαβα αυτά που είπες για το Youtube Vanced, αν το είδες από play store δεν έχει καμία σχέση. Είναι apk αρχεία, τα κατεβάζεις, πας στο φάκελο με τα download, πατάς να ανοίξουν και θα σου ζητηθεί να δώσεις άδεια από την συσκευή σου πριν κάνεις την εγκατάσταση, την δίνεις, πατάς install και έτοιμος. Τώρα για το vanced όπως είπα δες το λίγο γιατί θέλει 2 apps να βάλεις ούτως ώστε να μπορέσεις να βάλεις τον λογαριασμό σου. Βασικά σου κατεβάζει ένα app, το ανοίγεις και σου έχει μέσα το vanced και το microG, τα εγκαθιστάς και τα 2. Αν δεν βάλεις το microG το μόνο θέμα που θα έχεις ότι ότι δεν θα μπορείς να συνδεθείς, τίποτα άλλο. Το vanced μπορεί να παίξει και βίντεο με κλειστή οθόνη 😉 Δεν μου επιτρέπει να εγκαταστήσω το vanced αν δεν εγκαταστήσω πρώτα το microG φίλε μου!!!! Αλλά για να εγκαταστήσω το microG μου λέει πρέπει να απενεργοποιήσω τη βελτιστοποίηση MIUI... Τι είναι αυτό; Που το βρίσκω; Και αν το απενεργοποιήσω δεν θα έχω πουθενά θέμα; 8 ώρες πριν, GeorgeR1_700 είπε Με ρώτησες και πιο πάνω, δεν μπορείς να τα τρέχεις ταυτόχρονα, απλά όταν ανοίγεις το ένα απενεργοποιείται αυτόματα το άλλο. Αλλά και μόνο το blokada να έχεις μια χαρά δουλειά κάνει, απλά σε πολύ λίγα site δεν εμποδίζει τις διαφημίσεις σε σχέση με το adguard (sites που δεν ασχολείται συνήθως ο μέσος χρήστης). Για να μπλοκάρεις τις διαφημίσεις από το chrome, είτε από το blokada είτε από το adguard το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι απλά να ανοίξεις ένα από τα αυτά τα 2 vpns και θα δεις ένα μεγάλο κουμπί (στο adguard είναι κόκκινο και στο blokada είναι γκρι), το πατάς και αυτό ήταν. Δεν θέλει καμία άλλη ρύθηση. Αν τώρα θέλεις να μπλοκάρεις διαφημίσεις μέσα σε εφαρμογές, ανοίγεις το blokada και στο κάτω μέρος θα δεις 3 γραμμές. Τις κλικάρεις και σου βγάζει ένα μενού, εκεί θα δεις το "Εφαρμογές". Το ανοίγεις και σου έχει 2 επιλογές οι οποίες αντιστοιχούν η μία στις προεγκατεστημένες εφαρμογές και η άλλη για αυτές που κατέβασες εσύ. Μπες και στα 2 και σε όποια εφαρμογή θες να βγάλεις τις διαφημίσεις πάτα απλά το "Not bypassed" που είναι δεξιά από την κάθε εφαρμογή. Όταν το πατήσεις θα μεταφερθεί στο πάνω μέρος και θα λέει bypassed. Αυτό ήταν, εγώ μόνο 2 εφαρμογές έχω εισάγει στο blokada καθώς στις άλλες που μπαίνω, μπαίνω χωρίς σύνδεση στο internet (άρα χωρίς διαφημίσεις). Δεν χρειάζεται με άλλα λόγια να τις περάσεις όλες μέσα, μόνο αυτές που σε ενδιαφέρουν. Είσαι ωραίος.. χίλια ευχαριστώ που μπήκες στη διαδικασία να μου εξηγήσεις Θα κρατήσω μόνο blokada και βλέπουμε μελλοντικά. Αν θες βοήθησε με λίγο στα από πάνω που έγραψα
GeorgeR1_700 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2020 51 λεπτά πριν, Marios Rios είπε Δεν μου επιτρέπει να εγκαταστήσω το vanced αν δεν εγκαταστήσω πρώτα το microG φίλε μου!!!! Αλλά για να εγκαταστήσω το microG μου λέει πρέπει να απενεργοποιήσω τη βελτιστοποίηση MIUI... Τι είναι αυτό; Που το βρίσκω; Και αν το απενεργοποιήσω δεν θα έχω πουθενά θέμα; Είσαι ωραίος.. χίλια ευχαριστώ που μπήκες στη διαδικασία να μου εξηγήσεις Θα κρατήσω μόνο blokada και βλέπουμε μελλοντικά. Αν θες βοήθησε με λίγο στα από πάνω που έγραψα Δεν έχω ασχοληθεί με MIUI οπότε δεν ξέρω αν έχεις κάπου θέμα, μπορείς όμως να την απενεργοποιήσεις και με τα να την ξανα ενεργοποιήσεις. Για να το απενεργοποιήσεις θα πας στις ρυθμίσεις > σχετικά με το τηλέφωνο > Πάτησε 5-6 φορες στο "MIUI εκδοση" μεχρι να σε ενημερώσει οτι είσαι προγραμματιστής. Μετά, πήγαινε πισω στις "Πρόσθετες ρυθμίσεις" > Επιλογές Προγραμματιστών > Τερμα κατω υπαρχει μια επιλογη "Ενεργοποίηση βελτιστοποίησης ΜΙUI" απενεργοποίησε την, εγκατέστησε το Vanced και μετά ενεργοποίησέ τη ξανά. Με γεια το κινητό 😉 1
GeorgeR1_700 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2020 Σε περίπτωση που σε ενδιαφέρει, μπορείς να μεταφέρεις ασύρματα αρχεία από το κινητό στον υπολογιστή και το αντίστροφο. Για να το κάνεις αυτό κατέβασε το WiFi FTP Server. Οδηγίες εδώ (δες το μέχρι το 2:29). 1
Marios Rios Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2020 19 ώρες πριν, GeorgeR1_700 είπε Δεν έχω ασχοληθεί με MIUI οπότε δεν ξέρω αν έχεις κάπου θέμα, μπορείς όμως να την απενεργοποιήσεις και με τα να την ξανα ενεργοποιήσεις. Για να το απενεργοποιήσεις θα πας στις ρυθμίσεις > σχετικά με το τηλέφωνο > Πάτησε 5-6 φορες στο "MIUI εκδοση" μεχρι να σε ενημερώσει οτι είσαι προγραμματιστής. Μετά, πήγαινε πισω στις "Πρόσθετες ρυθμίσεις" > Επιλογές Προγραμματιστών > Τερμα κατω υπαρχει μια επιλογη "Ενεργοποίηση βελτιστοποίησης ΜΙUI" απενεργοποίησε την, εγκατέστησε το Vanced και μετά ενεργοποίησέ τη ξανά. Με γεια το κινητό 😉 Είσαι πολύ ωραίος χίλια ευχαριστώ για τη βοήθεια ευχαριστώ και για τα καλορίζικα 15 ώρες πριν, GeorgeR1_700 είπε Σε περίπτωση που σε ενδιαφέρει, μπορείς να μεταφέρεις ασύρματα αρχεία από το κινητό στον υπολογιστή και το αντίστροφο. Για να το κάνεις αυτό κατέβασε το WiFi FTP Server. Οδηγίες εδώ (δες το μέχρι το 2:29). Καλή η σκέψη σου να σαι καλά!!!! Κανά καλό παιχνιδάκι έχεις να προτείνεις; Όχι σαν τα συνηθισμένα που έχει γεμίσει ο τόπος... Κάτι πιο ψαγμενο θέλω
GeorgeR1_700 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2020 Σπάνια ασχολούμαι με παιχνίδια, ωστόσο τα τελευταία χρόνια μου άρεσαν τα παρακάτω: Mekorama (κάτι σαν σπαζοκεφαλιές) god of light (πολύ ωραίο παιχνίδι, πολύ ωραία γραφικά, είναι κάτι σαν σπαζοκεφαλιές αλλά σίγουρα είναι ένα ευχάριστο παιχνίδι) death pipe (με την μουσική που του χουν βάλει δύσκολα το βαριέσαι) auralux (στρατηγικής με χρωματιστές τελείες, δυσκολάκι και παίρνει χρόνο) brothers in arms (πολεμικό με ωραίες αποστολές) Bus Simulator: Original (οδηγάς πούλμαν και λεωφορεία, με πολύ δύσκολες αποστολές) grand mountain (αυτό παίζω αυτό το διάστημα, είναι με σκι και γενικά παίρνει καιρό για να το τερματήσεις) Κάποια από τα παραπάνω, μπορεί και όλα, είναι περιορισμένες εκδώσεις. Οι ολοκληρωμένες είναι με πληρωμή. Μπορείς όμως να τις βρεις δωρεάν αν υπάρχουν σε apk αρχεία. Εγώ πριν ένα χρόνο έμαθα να χρησιμοποιώ τα apk, οπότε μόνο το grand mountain έχω χρησιμοποιήσει ως apk. Τώρα ξέρεις πως εγκαθιστάς apk apps (τα link που κατέβασες από το πρώτο ποστ δηλ). Απλά γράφεις το όνομα του app που θέλεις και από δίπλα apk download και λογικά στο βγάζει. Βέβαια μην κατεβάσεις από οπουδήποτε, πρόσεξε το site να είναι έμπιστο, να έχει πολλά downloads... 1
Marios Rios Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2020 19 ώρες πριν, GeorgeR1_700 είπε Σπάνια ασχολούμαι με παιχνίδια, ωστόσο τα τελευταία χρόνια μου άρεσαν τα παρακάτω: Mekorama (κάτι σαν σπαζοκεφαλιές) god of light (πολύ ωραίο παιχνίδι, πολύ ωραία γραφικά, είναι κάτι σαν σπαζοκεφαλιές αλλά σίγουρα είναι ένα ευχάριστο παιχνίδι) death pipe (με την μουσική που του χουν βάλει δύσκολα το βαριέσαι) auralux (στρατηγικής με χρωματιστές τελείες, δυσκολάκι και παίρνει χρόνο) brothers in arms (πολεμικό με ωραίες αποστολές) Bus Simulator: Original (οδηγάς πούλμαν και λεωφορεία, με πολύ δύσκολες αποστολές) grand mountain (αυτό παίζω αυτό το διάστημα, είναι με σκι και γενικά παίρνει καιρό για να το τερματήσεις) Κάποια από τα παραπάνω, μπορεί και όλα, είναι περιορισμένες εκδώσεις. Οι ολοκληρωμένες είναι με πληρωμή. Μπορείς όμως να τις βρεις δωρεάν αν υπάρχουν σε apk αρχεία. Εγώ πριν ένα χρόνο έμαθα να χρησιμοποιώ τα apk, οπότε μόνο το grand mountain έχω χρησιμοποιήσει ως apk. Τώρα ξέρεις πως εγκαθιστάς apk apps (τα link που κατέβασες από το πρώτο ποστ δηλ). Απλά γράφεις το όνομα του app που θέλεις και από δίπλα apk download και λογικά στο βγάζει. Βέβαια μην κατεβάσεις από οπουδήποτε, πρόσεξε το site να είναι έμπιστο, να έχει πολλά downloads... Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου θα ξεκινήσω τώρα με το death pipe να το τσεκαρω!!! Επόμενη ερώτηση και έχει να κάνει με τη μπαταρία... από τα λίγα που ξέρω φορτίζω το κινητό όταν πέφτει στο 40-50% και μέχρι το 90%. Κάνω καλά; Σκοπός μου είναι να μην τη φθείρω γρήγορα....
GeorgeR1_700 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2020 26 λεπτά πριν, Marios Rios είπε Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου θα ξεκινήσω τώρα με το death pipe να το τσεκαρω!!! Επόμενη ερώτηση και έχει να κάνει με τη μπαταρία... από τα λίγα που ξέρω φορτίζω το κινητό όταν πέφτει στο 40-50% και μέχρι το 90%. Κάνω καλά; Σκοπός μου είναι να μην τη φθείρω γρήγορα.... Θα σου πρότεινα να δεις αυτό το βίντεο, μέσα έχει όλα όσα χρειάζεται να ξέρεις 😉
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα