paiktaras69 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 πήρε κανείς επιδότηση τελικά ? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teopanta1 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2023 Μπαίνει σήμερα πληρωμή για το επίδομα θέρμανσης; έβαλαν σε κάποιον χρήματα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
THESPYROS Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2023 εμενα μου λεει κατι με iban οτι δεν εχει ws ακομα περιμενω λεφτα τζηφος αν αλλαξω λογασ=ρισμος θα ειμαι ενταξει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PedroG Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2023 Εγω πηρα μονο ενα μερος απο την επιδοτηση θερμανσης περσι αφου δεν καλυψαμε ολο ποσο που διακαθουτε καποιος για επιδομα θερμανσης δεδομενου οτι αποφασισαμε σαν οικοδομη να καταναλωσουμε ολο το αποθεματικο θερμανσης σε λιτρα πετρελαιου που ειχαμε στις δεξαμενες ...ας ειναι.....απο φετος αλλαζω σε αλλη καυσιμη υλη Φ.Α. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paiktaras69 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2023 Στις 12/7/2023 στις 7:47 ΜΜ, paiktaras69 είπε πήρε κανείς επιδότηση τελικά ? Συνεχίζω να αναρωτιέμαι . . . .. . . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosno1com Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2023 Περσι πήρα πρωτη φορά... Φετος κανω αιτηση μολις ανοιξει και παιρνω το ιδιο ποσό? Μετά πρέπει να βαζω αποδειξεις (ειχα παρει για υγραεριο) για να μην μου το παρουν πισω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2023 Δεν έχουν ανακοινώσει ακόμα νομίζω κάτι σχετικά με την επιδότηση φέτος. Ακούγονται διάφορα για την τιμή εκκίνησης του πετρελαίου θέρμανσης (αν και σένα σ' ενδιαφέρει για φυσικό αέριο μάλλον). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosno1com Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2023 12 ώρες πριν, phanispal είπε Δεν έχουν ανακοινώσει ακόμα νομίζω κάτι σχετικά με την επιδότηση φέτος. Ακούγονται διάφορα για την τιμή εκκίνησης του πετρελαίου θέρμανσης (αν και σένα σ' ενδιαφέρει για φυσικό αέριο μάλλον). Μπουκάλες υγραερίου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soholis Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2023 Τι γίνεται τελικά με το επίδομα θέρμανσης ? Επειδή θα κάνω αίτηση πρώτη φορά φέτος ( για φυσικό αέριο ) είναι κάποιος που πήρε πέρυσι και τι ποσό ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ekrepali Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Ακούγεται στις ειδήσεις ότι το 2023 θα υπάρξει επίδομα ρεύματος... ίδιο στυλ με το επίδομα θέρμανσης. Απ'ότι καταλαβαίνω θα πρέπει να διαλέξουμε... ή ρεύμα, ή αέριο, ή πετρέλαιο κλπ Επεξ/σία 22 Οκτωβρίου 2023 από ekrepali 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kzaxas Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2023 58 λεπτά πριν, ekrepali είπε Ακούγεται στις ειδήσεις ότι το 2023 θα υπάρξει επίδομα ρεύματος... ίδιο στυλ με το επίδομα θέρμανσης. Απ'ότι καταλαβαίνω θα πρέπει να διαλέξουμε... ή ρεύμα, ή αέριο, ή πετρέλαιο κλπ Μακάρι να μπει και στο ρεύμα μπας και ελαφρύνει λίγο το κόστος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2023 Και για πετρελαιο πρεπει και για ρευμα. Βαλαμε με 1.41 πριν κατι μερες αν δεν υπαρξει επιδομα απλα δεν βγαινει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ekrepali Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2023 Στις ειδήσεις είπανε ότι θα βάλουν επίδομα στο ρεύμα, γιατί ήταν αδικημένοι αυτοί που είχαν θέρμανση με κλιματιστικά. Δε νομίζω ότι θα μας αφήσουν να πάρουμε 2πλο επίδομα. Θα δούμε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
energy52 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2023 Περισυ που δεν καλυψα με αποδειξεις το επιδομα θερμανσης που πιστωθηκε αραγε τι θα γινει φετος θα το δω μειον; αν θυμαμαι καλα επρεπε να υποβαλλω στην εφαρμογη 300 ευρω αποδειξεις κι εγω εβαλα 200 κατι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kozanitis1 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2023 Εδώ στα νησιά με πετρέλαιο στο 1.50+ το λίτρο, δικαιούμαστε δεν δικαιούμαστε επίδομα, δεν πρόκειται να βάλουμε.. Τώρα με επιδότηση στο ρεύμα, πως θα την υπολογίσουν, αφού δεν είναι μετρήσιμη Κουτουρού θα πουν έλα εδώ εσύ, πάρε στο 30% της κατανάλωσης σου έκπτωση 0.02€/kWh, κράτα και τα ρέστα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα