Προς το περιεχόμενο

[Ερώτηση] Επίδομα Θέρμανσης

IRADev

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια σας και απο εμένα,

image.jpeg.2a6305778093cc635625ac630186b96a.jpeg

είχα κάνει την αίτηση πέρυσι (2022) και πήρα 190 ευρώ. όλα καλά μέχρι εδώ

η ερώτηση που θέλω να κάνω είναι αν δικαιούμαι και άλλα γιατί βλέπω μέγιστο ποσό 311,50 και εντωμεταξύ φέτος είδα ότι έβαλαν 2 φορές ακόμα πετρέλαιο τους τελευταίους 1-2 μήνες.

να πάρω τηλέφωνο το γραφείο κοινοχρήστων; 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Στις 5/3/2023 στις 11:18 ΠΜ, xaloizos είπε

Καλημέρα, πρώτη φορά έκανα αίτηση για το επίδομα θέρμανσης και μου βγάζει: κατάσταση εκκαθαρισμένο 18/12/2022 αλλά στο IBAN μου βγάζει: 

ΠΡΟΒΛΗΜΑ IBAN: ΟΧΙ ΣΥΝΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΡΑΠ. ΛΟΓΑΡ. ή ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑ ΤΟ WS

Στο βιβλιάριο δεν υπάρχει συνδικαιούχος.

Ξέρει κάποιος να μου πει τι πρόβλημα είναι αυτό και πως επιλύεται? Ευχαριστώ

Πρέπει να δηλώθεί iban του δικαιούχου (ο άντρας για παντρεμένους) στα στοιχεία της ΑΑΔΕ.

9 ώρες πριν, chocorellos είπε

Γεια σας και απο εμένα,

image.jpeg.2a6305778093cc635625ac630186b96a.jpeg

είχα κάνει την αίτηση πέρυσι (2022) και πήρα 190 ευρώ. όλα καλά μέχρι εδώ

η ερώτηση που θέλω να κάνω είναι αν δικαιούμαι και άλλα γιατί βλέπω μέγιστο ποσό 311,50 και εντωμεταξύ φέτος είδα ότι έβαλαν 2 φορές ακόμα πετρέλαιο τους τελευταίους 1-2 μήνες.

να πάρω τηλέφωνο το γραφείο κοινοχρήστων; 

Όπως το βλέπω σίγουρα δικαιούσαι και άλλα γιατί το μέγιστο είναι 311.5. Αλλά πρέπει να δηλώσεις και iban γιατί δεν βλέπω να φαίνεται δηλωμένο στην φωτογραφία που βλέπω και για αυτό δεν έχει ανεβάσει εκαθαρισει έως τώρα βέβαια με τα 190 που πήρες προκαταβολή από πέρυσι δεν έχει καλυφθεί το ποσό 103 που είναι περασμένο. 

1 ώρα πριν, 7tasos7 είπε

Όπως το βλέπω σίγουρα δικαιούσαι και άλλα γιατί το μέγιστο είναι 311.5. Αλλά πρέπει να δηλώσεις και iban γιατί δεν βλέπω να φαίνεται δηλωμένο στην φωτογραφία που βλέπω και για αυτό δεν έχει ανεβάσει εκαθαρισει έως τώρα βέβαια με τα 190 που πήρες προκαταβολή από πέρυσι δεν έχει καλυφθεί το ποσό 103 που είναι περασμένο. 

Iban υπάρχει,  απλά το έσβησα 

Στις 6/3/2023 στις 12:31 ΜΜ, Alkazar21 είπε

Πρέπει να δηλώθεί iban του δικαιούχου (ο άντρας για παντρεμένους) στα στοιχεία της ΑΑΔΕ.

Καλησπέρα, πήρα τηλ. στο ΑΑΔΕ και μου είπαν ότι επειδή ο λογαριασμός ήταν δηλωμένος από το 2020 δεν τον κατάλαβε το σύστημα και πάει τον Απρίλη...... τρέλα και των αγίων.

παιδια καλησπερα αρχικα να ενημερωσω οτι δεν εχω μεγαλη ανεση με υπολογιστες και ηθελα να ρωτησω μηπως εκανα καποια βλακεια

-εκανα την διαδικασια βαζοντας ολα τα στοιχεια μου εδω και μηνες στο 

https://www1.gsis.gr/gsisapps/oilbft/protected/displaySubmissionDetails.htm?year=2022&submissionId=oilBenefit

δεν εχω δεχθει επιστροφη καποια χρηματα βεβαια μεχρι και το προηγουμενο διμηνο ειχα πληρωσει το περισσοτερο 180 ευρω,παιζει ρολο αυτο?

στο συστημα μου βγαζει 

24/11/2022 20:04
Αποδεκτή
Είναι ενεργοποιημένη η πληρωμή

αλλα δεν εχει συμβει οπως ειπα τιποτα.

τωρα απο κει και περα στο ψαξιμο μες την ασχετοσύνη μου βρηκα και αυτο 

οπου πρεπει να ανεβαζω καθε μηνα τον λογαριασμο???αυτο το ειχα κανει παλια πρεπει να το ξανακανω??ο προσφατος λογαριασμος μαλιστα ηρθε στα 520(αν παιζει ρολο για πιθανοτητα επιστροφης ειναι μεγαλυτερο ποσο)

please help

14 ώρες πριν, rudigarcia222 είπε

παιδια καλησπερα αρχικα να ενημερωσω οτι δεν εχω μεγαλη ανεση με υπολογιστες και ηθελα να ρωτησω μηπως εκανα καποια βλακεια

-εκανα την διαδικασια βαζοντας ολα τα στοιχεια μου εδω και μηνες στο 

https://www1.gsis.gr/gsisapps/oilbft/protected/displaySubmissionDetails.htm?year=2022&submissionId=oilBenefit

δεν εχω δεχθει επιστροφη καποια χρηματα βεβαια μεχρι και το προηγουμενο διμηνο ειχα πληρωσει το περισσοτερο 180 ευρω,παιζει ρολο αυτο?

στο συστημα μου βγαζει 

24/11/2022 20:04
Αποδεκτή
Είναι ενεργοποιημένη η πληρωμή

αλλα δεν εχει συμβει οπως ειπα τιποτα.

τωρα απο κει και περα στο ψαξιμο μες την ασχετοσύνη μου βρηκα και αυτο 

οπου πρεπει να ανεβαζω καθε μηνα τον λογαριασμο???αυτο το ειχα κανει παλια πρεπει να το ξανακανω??ο προσφατος λογαριασμος μαλιστα ηρθε στα 520(αν παιζει ρολο για πιθανοτητα επιστροφης ειναι μεγαλυτερο ποσο)

please help

Εάν έχεις για θέρμανση πετρέλαιο δεν χρειάζεται. Εάν έχεις άλλο μέσο θέρμανσης βάζεις κάθε μήνα στην εισαγωγή παραστατικών. https://login.gsis.gr/mylogin/login.jsp?bmctx=1DB55AB50C08F2B418903DE4EB7466AD47038BC455E39B9EA82B1EB28CE52BC6&contextType=external&username=string&password=secure_string&challenge_url=https%3A%2F%2Flogin.gsis.gr%2Fmylogin%2Flogin.jsp&ssoCookie=disablehttponly&request_id=661861627419955575&authn_try_count=0&locale=el_GR&resource_url=https%3A%2F%2Fwww1.aade.gr%2Fsgsisapps5%2Fhreceipts

Καλησπέρα, έχω ανεβάσει δυο εκκαθαριστικα Δεκεμβρίου και Ιανουαρίου, είναι και τα δύο εντός των χρονικών ορίων, για πληρωμή τέλη Φλεβάρη, αλλά τα χρήματα δε έχουν μπει ακόμα,και στην αίτηση γράφει ότι δεν εκκαθαριστηκε. 🤔🤔

12 ώρες πριν, Dina85 είπε

Καλησπέρα, έχω ανεβάσει δυο εκκαθαριστικα Δεκεμβρίου και Ιανουαρίου, είναι και τα δύο εντός των χρονικών ορίων, για πληρωμή τέλη Φλεβάρη, αλλά τα χρήματα δε έχουν μπει ακόμα,και στην αίτηση γράφει ότι δεν εκκαθαριστηκε. 🤔🤔

Μήπως έχει μπει προκαταβολή περσινή και δεν έχει καλυφθεί το ποσό; αλλιώς μην έχει θέμα το iban λέει κάτι τέτοιο; 

36 λεπτά πριν, Dina85 είπε

Ναι έχει μπει προκαταβολή 

Αρα  μήπως δεν έχει καλυφθεί το ποσό της προκαταβολής σε σχέση με το ποσό που έχεις βάλει για θέρμανση 

Καλησπερα παιδια!! Θελω να κανω μια ερωτηση!! Μου ηρθε λογαριασμος στο gas benefit της ΔΕΗ κ ο λογαριασμος ειναι 160 μειον τα 50 ευρω που δινει η εταιρεια σαν bonus υπογραφης αρα 110....Εγω για το επιδομα θερμανσης θα βαλω 160 ή 110? Σας ευχαριστω

Η λογική λέει πως βάζεις τα 110 επειδή αυτό αναγράφετε και σε τυχόν διασταύρωση μην έχεις θέμα. Κανονικά θα έπρεπε τα 160 αλλά καλύτερα να πας με την πιο safe επιλογή ειδικά εάν εκκρεμούν και οι χειμερινοί μήνες που θα σε καλύψουν σαν πόσο θέρμανσης 

Στην κρίση σου είναι. Εγώ περνάω ένα και υποβολή τον επόμενο μήνα άλλο υποβολή. Άρα άμα θες ένα ένα ή συνολικά τα καταθέτεις όλα μαζί. Άμα πας ένα ένα κάνεις τροποποιητικη κάθε φορά 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...