yannis27gr Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2021 Καλημέρα παιδιά. Μόλις έκανα την αίτηση, έγινε αποδεκτή, όλα καλά. Στις διασταυρωμένες αγορές δεν φαίνεται ωστόσο η αγορά πετρελαίου που έκανα πριν μερικές μέρες. Υπάρχει περίπτωση να μην έχει κάνει την καταχώρηση ο πωλητής του πετρελαίου ή απλά αργεί να εμφανιστεί στο σύστημα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spocky Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2021 Τα παραστατικα για φυσικο αεριο τι ημερομηνια εκδοσης πρεπει να εχουν και μεχρι ποια ημερομηνια μπορεις να ανεβασεις το τελευταιο, εχουν πει τπτ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2021 2 ώρες πριν, yannis27gr είπε Καλημέρα παιδιά. Μόλις έκανα την αίτηση, έγινε αποδεκτή, όλα καλά. Στις διασταυρωμένες αγορές δεν φαίνεται ωστόσο η αγορά πετρελαίου που έκανα πριν μερικές μέρες. Υπάρχει περίπτωση να μην έχει κάνει την καταχώρηση ο πωλητής του πετρελαίου ή απλά αργεί να εμφανιστεί στο σύστημα; Καταχωρούνται αρκετό χρονικό διάστημα μετά. Νομίζω ότι έχουν περιθώριο ένα μήνα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dantε Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2021 Εχω εγκατασταση φυσικου αεριου αλλα το τρεχω εδω και χρονια με μπουκαλες λογω του οτι δεν ειχε περασει αγωγος. Εκανα αιτηση με καυσιμο υγραεριο και εγινε αποδεκτη. Το θεμα ειναι πως περασε αεριο απο το δρομο μου και ειμαι στη διαδικασια συνδεσης που θα παει λογικα τελος Δεκεμβρη,αρχες Γεναρη. Θα μπορω να κανω την αλλαγη στην αιτηση για να παιρνω επιδομα με φυσικο αεριο η απλα να καθυστερησω τη συνδεση με το ΦΑ και να βγαλω το χειμωνα με μπουκαλες για να παιρνω το επιδομα κανονικα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnnyman Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2021 12 ώρες πριν, johnnyman είπε Παιδια μολις εκανα την αιτηση και δεν εγινε αποδεκτη. Βγαζει αυτο εδω. Η αίτηση σας δεν έγινε αποδεκτή για τους παρακάτω λόγους: Η ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΤΗΣ ΟΙΚΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΗ ΣΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΦΕΦΠ Εν το μεταξυ ειναι τσεκαρισμενο οτι εβαλα ιδια τετραγωνικα μετρα που γραφει στο Ε1 του 2021... Wtf.Τι κανουμε τωρα? Κάποιος παιδιά? Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Asvos21 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2021 καλησπέρα, αν ξέρει κάποιος και μπορεί να βοηθήσει. Στην πολυκατοικία που μένω υπάρχει ένας λεβητας φυσικού αερίου με θερμιδομετρητές για το κάθε διαμέρισμα, ο διαχειριστής δεν είναι και πολύ συνεργάσιμος στο να μπει να καταχωρίσει τα διαμερίσματα γιατί μόνο εγώ δικαιούμαι το επίδομα στην πολυκατοικία και είναι αρκετά μεγάλος σε ηλικία. έχει νόημα να προχωρήσω στην αίτηση ή είναι υποχρεωτικό και αν δεν κάνει εκείνος τη δήλωση δεν δικαιούμαι τίποτα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bitbit Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2021 που μπορώ να βρω τα ποσά που δίνουν ανα περιοχή; Στην αίτηση που έκανα δεν αναγράφει κάτι πάντως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2021 Με ρωτάνε, μεταφέρω: Αν έχεις υπαχθεί στο Εξοικονομώ, μπορείς ταυτόχρονα να αιτηθείς και επίδομα θέρμανσης; Η απορία προκύπτει από το ότι στους όρους του Εξοικονομώ ζητάει να μην έχεις κάνει υπαγωγή σε άλλο τέτοιο πρόγραμμα, όπως πχ για Φυσικό Αέριο. Εμπίπτει και το επίδομα θέρμανσης στους περιορισμούς; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tollisth Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2021 Μια από τα ιδια και εγώ η αίτηση αποδεκτή για φυσικο αεριο,γνωριζει κάποιος την διαδικασία? Στο αποδεικτικο υποβολής γραφεί ότι( Για την έκδοση παραστατικού αγοράς καυσίμου θα πρέπει να δοθούν στον προμηθευτή ο ΑΦΜ του αιτούντος και ο αριθμός παροχής της οικίας)του ρεύματος, πρέπει τώρα να επικοινωνήσω με τον παροχο για τον δωσω τον αριθμό παροχής ρεύματος? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HERTHAN Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2021 44 λεπτά πριν, tollisth είπε Μια από τα ιδια και εγώ η αίτηση αποδεκτή για φυσικο αεριο,γνωριζει κάποιος την διαδικασία? Στο αποδεικτικο υποβολής γραφεί ότι( Για την έκδοση παραστατικού αγοράς καυσίμου θα πρέπει να δοθούν στον προμηθευτή ο ΑΦΜ του αιτούντος και ο αριθμός παροχής της οικίας)του ρεύματος, πρέπει τώρα να επικοινωνήσω με τον παροχο για τον δωσω τον αριθμό παροχής ρεύματος? Στον ΗΚΑΣΠ αναφερεται τι σχεση εχει ο αριθμος παροχης ρευματος tolli?Τι να τον κανει ο προμηθευτης? Για το αεριο απ'οσο γνωριζω θα γινει εκδηλωση ενδιαφεροντος αρχικα για οσους δεν ηταν περυσι δικαιουχοι και αργοτερα θα πρεπει ν'ανεβουν τα χαρτια.Οσοι ηταν περυσι δικαιουχοι θα γινει εκδηλωση ενδιαφεροντος και θα παρουν προκαταβολη αρχικα.Μετα θ'ανεβασουν κι αυτοι τα χαρτια. Οταν λεω χαρτια εννοω τα εντυπα(οι λογαριασμοι δηλαδη στην περιπτωση του φυσικου αεριου). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tollisth Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2021 2 λεπτά πριν, HERTHAN είπε Στον ΗΚΑΣΠ αναφερεται τι σχεση εχει ο αριθμος παροχης ρευματος tolli?Τι να τον κανει ο προμηθευτης? Για το αεριο απ'οσο γνωριζω θα γινει εκδηλωση ενδιαφεροντος αρχικα για οσους δεν ηταν περυσι δικαιουχοι και αργοτερα θα πρεπει ν'ανεβουν τα χαρτια.Οσοι ηταν περυσι δικαιουχοι θα γινει εκδηλωση ενδιαφεροντος και θα παρουν προκαταβολη αρχικα.Μετα θ'ανεβασουν κι αυτοι τα χαρτια. Οταν λεω χαρτια εννοω τα εντυπα(οι λογαριασμοι δηλαδη στην περιπτωση του φυσικου αεριου). Αυτό μου γράφει και οταν έκανα την αίτηση μου ζήτησε τον αριθμό παροχής ρεύματος κατά λέξη και το έβαλα και εμένα μου μου φάνηκε περίεργο,πρέπει να την ακυρώσω και να βάλω τον ΗΚΑΣΠ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HERTHAN Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, tollisth είπε Αυτό μου γράφει και οταν έκανα την αίτηση μου ζήτησε τον αριθμό παροχής ρεύματος κατά λέξη και το έβαλα και εμένα μου μου φάνηκε περίεργο,πρέπει να την ακυρώσω και να βάλω τον ΗΚΑΣΠ? Δεν ξερω φιλε δεν την εχω κανει ακομα και δεν μπορω να σου πω αν οντως βγαζει αυο που λες απλα μου φαινεται παραξενο.Μπορει να κανω και λαθος αλλα περιμενε μηπως σου πει καποιος αλλος κατι πανω σ'αυτο η αργοτερα που θα μπω να κανω το δικο μου θα το δω και θα ενημερωσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tollisth Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2021 2 λεπτά πριν, HERTHAN είπε Δεν ξερω φιλε δεν την εχω κανει ακομα και δεν μπορω να σου πω αν οντως βγαζει αυο που λες απλα μου φαινεται παραξενο.Μπορει να κανω και λαθος αλλα περιμενε μηπως σου πει καποιος αλλος κατι πανω σ'αυτο η αργοτερα που θα μπω να κανω το δικο μου θα το δω και θα ενημερωσω. Την ακύρωσα και πήγα να την κανω από την αρχή βαζοντας τον ΗΚΑΣΠ μου βγαζει το μυνημα (Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΑ ΑΡΧΕΙΑ ΜΑΣ. ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΒΕΒΑΙΩΘΕΙΤΕ ΟΤΙ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΑΡΟΧΗΣ ΕΧΕΤΕ ΕΙΣΑΓΕΙ ΧΩΡΙΣ ΚΕΝΑ, ΤΑ ΠΡΩΤΑ 9 ΨΗΦΙΑ ΤΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ)και δεν μπορω να επιλεξω περιοχη 4 λεπτά πριν, tollisth είπε Την ακύρωσα και πήγα να την κανω από την αρχή βαζοντας τον ΗΚΑΣΠ μου βγαζει το μυνημα (Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΑ ΑΡΧΕΙΑ ΜΑΣ. ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΒΕΒΑΙΩΘΕΙΤΕ ΟΤΙ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΑΡΟΧΗΣ ΕΧΕΤΕ ΕΙΣΑΓΕΙ ΧΩΡΙΣ ΚΕΝΑ, ΤΑ ΠΡΩΤΑ 9 ΨΗΦΙΑ ΤΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ)και δεν μπορω να επιλεξω περιοχη Την αφήνω προς το παρόν ακυρωμενη μεχρι να δουμε τι ισχύει 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
miucce Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2021 4 ώρες πριν, Bitbit είπε που μπορώ να βρω τα ποσά που δίνουν ανα περιοχή; Στην αίτηση που έκανα δεν αναγράφει κάτι πάντως. Με βαση περσινα δεδομενα ο πινακας με τους συντελεστες ειναι ο συνημμένος. Το ποσο βάσης περσυ ηταν 220 ευρω, φετος είναι 300. Με λιγα λογια καποιος πχ στην νεα ιωνια(0.50 συντελεστή) δικαιούται 150 ευρω επιδομα το οποίο προσαυξανεται 20% για καθε εξαρτωμενο τεκνο, οποτε αν εχει και ενα παιδι δικαιούται 180 ευρω. Για να τα παρει πρεπει να εχει κανει αγορες καυσιμου(μονο ενος και οχι συνδυαστικα) αξιας 360 ευρω. Δεν ειναι απαραίτητο ωστοσο, αν κανει αγορές καυσιμου 200 ευρω θα παρει επιδομα τα μισα δηλαδη 100 ευρω. Αυτα με βάση περσινα δεδομενα που δεν φαίνεται να αλλαζουν ουτε και φετος, ειδικα οι συντελεστες ανα περιοχή. a.pdf 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HERTHAN Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, tollisth είπε Αυτό μου γράφει και οταν έκανα την αίτηση μου ζήτησε τον αριθμό παροχής ρεύματος κατά λέξη και το έβαλα και εμένα μου μου φάνηκε περίεργο,πρέπει να την ακυρώσω και να βάλω τον ΗΚΑΣΠ? Oχι tolli αριθμο παροχης ηλεκτρικου ρευματος βαλε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα