jimis_vts Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2022 Μου βάλανε την προκαταβολή για το αέριο χθες. Απ ότι βλέπω το μέγιστο που παίρνω είναι 180 και κάτι ψιλά. Βάλανε τα 154. Περιμένω κάνα 30αρι ακόμα λογικά ή παίζει κάτι άλλο?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
takoulou Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, Πανος999 είπε Μπηκα εγω με τα στοιχεια της ιδιοκτήτριας,εκανα προσθηκη πολυκατοικίας με τα χιλιοστά του καθε σπιτιού αλλα μετα δεν με άφηνε να πατησω την ενεργοποίηση πληρωμης..Ξερει κανεις γιατί?? Αμα πχ ενας απ τους ενοικους δεν εχει κανει?? Έβαλες όλα τα στοιχεία.. Για την πολυκατοικια.. ΑΦΜ , αριθμός παροχής κτλπ.. Την ενεργοποίησες; Έχετε αγοράσει κάτι;; Ο βενζινας έχει περασει κάτι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πανος999 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, takoulou είπε Έβαλες όλα τα στοιχεία.. Για την πολυκατοικια.. ΑΦΜ , αριθμός παροχής κτλπ.. Την ενεργοποίησες; Έχετε αγοράσει κάτι;; Ο βενζινας έχει περασει κάτι; Ναι βαλαμε πετρέλαιο 13-14 Νοεμβρη..Περασε κ ο βενζινας αυτα που επρεπε λέει..Μπηκα με τους κωδικούς της ιδιοκτήτριας τωρα κ δηλωσα την πολυκατοικία..Η αιτηση μου τωρα αλλαξε κ βγαζει εγινε ενεργοποίηση πληρωμης... Τον Φλεβαρη θα πληρωθω λες?? Ή παλι τζιφος?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
takoulou Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, Πανος999 είπε Ναι βαλαμε πετρέλαιο 13-14 Νοεμβρη..Περασε κ ο βενζινας αυτα που επρεπε λέει..Μπηκα με τους κωδικούς της ιδιοκτήτριας τωρα κ δηλωσα την πολυκατοικία..Η αιτηση μου τωρα αλλαξε κ βγαζει εγινε ενεργοποίηση πληρωμης... Τον Φλεβαρη θα πληρωθω λες?? Ή παλι τζιφος?? Τώρα τον Φεβρουάριο..Άργησες..Υπομονή.. Επεξ/σία 22 Δεκεμβρίου 2022 από takoulou Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πανος999 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2022 3 λεπτά πριν, takoulou είπε Τώρα τον Φεβρουάριο..Άργησες..Υπομονή.. Δεν με πειράζει αν ειναι να τα παρω...Θα παρω το ίδιο ποσό που θα επαιρνα κ τώρα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7tasos7 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, Πανος999 είπε Δεν με πειράζει αν ειναι να τα παρω...Θα παρω το ίδιο ποσό που θα επαιρνα κ τώρα? ναι ίδιο ποσό δεν χάνεις κάτι από αυτήν την δόση που θα έπαιρνες 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VirusX2gr Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2022 Υπάρχει κάποιος που ακόμα και σήμερα δεν του εχει μπει καθόλου προκαταβολή; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7tasos7 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2022 στο δικό μου που έκανα πρώτη φορά για κεροζινη δεν πήρα τίποτα και τα παραστατικά ήταν 20 Νοεμβρίου και 1 Δεκεμβρίου τα 2 που είχα περάσει εγκαίρως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ThanosR92 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2022 Εμένα ο λογιστής μου είπε πως όσοι είναι να πάρουν πρώτη φορά επιδότησή πετρελαίου είναι για την 2η πληρωμή / Φλεβάρη! Ισχύει ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NIKOSKURT Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, VirusX2gr είπε Υπάρχει κάποιος που ακόμα και σήμερα δεν του εχει μπει καθόλου προκαταβολή; σε εθνικη χθες μπηκαν . σε alphabank ακομα τπτ. ιδιες ημερομηνιες τιμολογια πετρελαιου κτλ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VirusX2gr Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2022 Εγω 1 σε eurobank και 1 σε πειραιως τιποτα ακομα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PedroG Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2022 ΕUROBANK ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ οικοδομης απο Νοεμβριο... σημερα 23.12 IBAN ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΠΙΣΤΩΣΗΣ: GRΧΧΧΧΧΧΧ ΔΕΝ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΗΚΕ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisgav Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2022 Καλημερα, Για τους νεους δικαιουχους (που δεν ειχαν κανει περσυ αιτηση για επιδομα θερμανσης πετρελαιου), θα επρεπε να εχουν εμφανιστει οι διασταυρωμενες αγορες ή σε αυτους πανε για την επομενη πληρωμη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ThanosR92 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2022 21 λεπτά πριν, chrisgav είπε Καλημερα, Για τους νεους δικαιουχους (που δεν ειχαν κανει περσυ αιτηση για επιδομα θερμανσης πετρελαιου), θα επρεπε να εχουν εμφανιστει οι διασταυρωμενες αγορες ή σε αυτους πανε για την επομενη πληρωμη? Και εγώ νέος είμαι. Λέει ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟ αλλά τίποτα παραπάνω. Μάλλον πάμε μέχρι τον Φλεβάρη. Εσένα τι ακριβώς γράφει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisgav Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2022 6 λεπτά πριν, ThanosR92 είπε Και εγώ νέος είμαι. Λέει ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟ αλλά τίποτα παραπάνω. Μάλλον πάμε μέχρι τον Φλεβάρη. Εσένα τι ακριβώς γράφει; Εμενα δεν γραφει τιποτα δυστυχως, οποτε εχω αρχισει να σκεφτομαι μηπως εκανε καμια βλακεια ο πωλητης του πετρελαιου με το συστημα που πρεπει να τα περαασει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα