nermain Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 Καλησπερα παιδια, για οσους ειχαν κανει περσι αιτηση μπαινουν προκαταβολικα τα χρηματα; Γιατι εχω αεριο ΔΕΗ και δεν εχει ερθει ακομη λογαριασμος για να τον περασω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tollisth Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 2 λεπτά πριν, nermain είπε Καλησπερα παιδια, για οσους ειχαν κανει περσι αιτηση μπαινουν προκαταβολικα τα χρηματα; Γιατι εχω αεριο ΔΕΗ και δεν εχει ερθει ακομη λογαριασμος για να τον περασω Μια από τα ιδια,εχω την εντύπωση θα μπουν προκαταβολικά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimis_vts Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 Έχει μπεί σε κάποιον χρήμα μέχρι τώρα? Πέρσι είχα πάρει για φυσικό αέριο και μέχρι τώρα έχω καταχωρήσει κι ένα παραστατικό... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oletiras Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 7 λεπτά πριν, jimis_vts είπε Έχει μπεί σε κάποιον χρήμα μέχρι τώρα? Πέρσι είχα πάρει για φυσικό αέριο και μέχρι τώρα έχω καταχωρήσει κι ένα παραστατικό... τιποτα ακομα.... σε 1-2 ωρες λογικα θα ξεκινησουν να φαινονται 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ougxar Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 Αν ειναι να τα παρετε σημερα,θα πρεπει να λεει προς πληρωμη στη κατασταση της αιτησης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dtk-386 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Εμένα λέει προς πληρωμή αλλά δεν έχει μπει τίποτα. Τώρα μόλις τσεκαρα. Πότε μπαίνουν; Επεξ/σία 21 Δεκεμβρίου 2022 από dtk-386 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
harris20 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 Καλησπέρα μπήκα να δω τώρα την αίτηση και μου βγάζει αποτέλεσμα αίτησης αποδεκτή και δίπλα γράφει δεν έχει ενεργοποιηθεί η πληρωμή της πολυκατοικίας?? Γνωρίζει κάποιος τι σημαίνει αυτό? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 14 λεπτά πριν, dtk-386 είπε Εμένα λέει προς πληρωμή αλλά δεν έχει μπει τίποτα. Τώρα μόλις τσεκαρα. Πότε μπαίνουν; Σε ποιο πεδίο γράφει κατάσταση αίτησης? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tony316 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 Στις 20/12/2022 στις 8:50 ΠΜ, 7tasos7 είπε καλημέρα έχει φανεί σε κανέναν με φυσικό αέριο ή κηροζινη το ποσό που θα πιστωθει; Για τις προκαταβολές απ' ότι κατάλαβα δεν εμφανίζεται το ποσό. Για τα όποια τιμολόγια έχεις περάσει έως και 09/12 εμφανίζονται αλλά εξαρτάται από το ποσό της προκαταβολής αν θα σου τα εκκαθαρίσουν τώρα ή αργότερα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekparot Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 Εμένα στην κατάσταση γράφει ΠΡΟΣ ΠΛΗΡΩΜΗ (20/12/2022) Λογικα θα μπουνε σήμερα να υποθέσω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
driverpit Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 18 λεπτά πριν, Paristsak7 είπε Σε ποιο πεδίο γράφει κατάσταση αίτησης? Στην σελίδα που κάνουμε την αίτηση με αχνά γράμματα προβολή διασταυρούμενων αγορών και βλέπεις την κατάσταση της αίτηση σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tasep Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) . Επεξ/σία 21 Δεκεμβρίου 2022 από tasep 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekparot Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, tasep είπε Αυτά όλα που τα βλέπετε; Στο myθέρμανση έχω μόνο δύο επιλογές ''Υποβολή αίτησης'' και Τα παραστατικά μου''. Θα πατήσεις υποβολή αίτησης και μετά κάτω έχει μια επιλογή Προβολή Διασταυρωμένων Αγορών για την Περίοδο 2022 - 2023 Μόλις πιστώθηκαν τα χρήματα στην Εθνική τράπεζα. Επεξ/σία 21 Δεκεμβρίου 2022 από greekparot 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
decaboy3 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Tony316 είπε Για τις προκαταβολές απ' ότι κατάλαβα δεν εμφανίζεται το ποσό. Για τα όποια τιμολόγια έχεις περάσει έως και 09/12 εμφανίζονται αλλά εξαρτάται από το ποσό της προκαταβολής αν θα σου τα εκκαθαρίσουν τώρα ή αργότερα. Επεξ/σία 21 Δεκεμβρίου 2022 από decaboy3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnnyman Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 7 λεπτά πριν, greekparot είπε Θα πατήσεις υποβολή αίτησης και μετά κάτω έχει μια επιλογή Προβολή Διασταυρωμένων Αγορών για την Περίοδο 2022 - 2023 Μόλις πιστώθηκαν τα χρήματα στην Εθνική τράπεζα. σε μένα στην προβολή δεν γράφει τπτ. χρήματα δεν έχω πάρει ακόμη.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα