BigBlack Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, Locke_John είπε Για την καταχώρηση παραστατικών, υπάρχει κάποια διορία; Πχ. Μήπως έως 9 Δεκεμβρίου θα πρέπει να έχει περαστεί έστω το 1ο ; Όχι. Τελική διορία είναι τον Μάιο. Υπάρχουν ενδιαμεσες διοριες αλλά όχι υποχρεωτικες, σχετίζονται με τις ημερομηνιες καταβολής του επιδόματος. Επεξ/σία 1 Δεκεμβρίου 2022 από BigBlack 1
Lanike71 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 Το γράφω για όσους είναι σε πολυκατοικία με καύσιμο εκτός πετρελαίου: FAQs_thermansi.pdf (aade.gr) Ερώτηση 13. 2
5678ioanna Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 Καλησπέρα, κάνοντας πρώτη φορά αίτηση για το επίδομα έγινε αποδεκτή.ωστοσο, είμαι ενοικιαστής σε πολυκατοικία με φυσικό αέριο. Μπορεί να μου πει κάποιος που είναι ο αριθμός παραστατικού εξόφλησης κοινωχρηστων που ζητάει στο πεδίο συμπλήρωσης;;γιατί έχω πάρει παντού και δεν απάντηση δεν βρίσκω...
ekrepali Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, 5678ioanna είπε Μπορεί να μου πει κάποιος που είναι ο αριθμός παραστατικού εξόφλησης κοινωχρηστων που ζητάει στο πεδίο συμπλήρωσης;;γιατί έχω πάρει παντού και δεν απάντηση δεν βρίσκω... Πήρες παντού (δηλαδή και στην εταιρία κοινοχρήστων) και δε ξέρουν;Αναγράφεται στο αποδεικτικό εξόφλησης. Αν δεν υπάρχει τέτοιος αριθμός, τότε βάζουν τα λεφτά στη τσέπη μαύρα. Spoiler Επεξ/σία 3 Δεκεμβρίου 2022 από ekrepali
methismenokotsani Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλημερα Εχω φυσικο αεριο και αυτονομη θερμανση σε πολυκατοικια Εχω κανει την αιτηση ..Παραστατικα (τωρα για την πρωτη φαση) απο ποιο μηνα και μετα καταχωρουμε; Επεξ/σία 3 Δεκεμβρίου 2022 από methismenokotsani
methismenokotsani Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 Περυσι για πχ ειχα δωσει παραστατικα απο 11/21 εως και 2/22 Τωρα τι θελει να πει ο ποιητης με το ..(ολη την χειμερινη περιοδο 21~22) !
BigBlack Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 9 ώρες πριν, methismenokotsani είπε Καλημερα Εχω φυσικο αεριο και αυτονομη θερμανση σε πολυκατοικια Εχω κανει την αιτηση ..Παραστατικα (τωρα για την πρωτη φαση) απο ποιο μηνα και μετα καταχωρουμε; Παραστατικά με κατανάλωση που να έχει διάστημα και από 1η Οκτώβρη και μετά. 1
methismenokotsani Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, BigBlack είπε Παραστατικά με κατανάλωση που να έχει διάστημα και από 1η Οκτώβρη και μετά. οκ ευχαριστω!
myst77 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, είμαι δικαιούχος του επιδόματος. Έχω φυσικό αέριο. δεν μου ηρθε ακομα λογαριασμος για καταναλωση Οκτωβριου αλλα εχω ηδη αρνητικό υπολοιπο απο το καλοκαιρι , λογω επιστροφων. Όταν μου ερθει ο λογαριασμος και τον επισυναψω στο σύστημα θα βαλω σαν ποσο αυτο που αντιστοιχει στη καταναλωση Οκτωβριου; Το ρωταω γιατι θα ειναι σιγουρα παλι αρνητικό το τελικο ποσο λογω του συμψηφισμου οποτε φοβαμαι μη γινει χαζομαρα επειδη δεν "διασταυρωνεται" η καταναλωση του μηνα που θα συμπληρωσω με το τελικο ποσο που είναι να "πληρωσω" στο τελος του λογαριασμου Επεξ/σία 4 Δεκεμβρίου 2022 από myst77
Allan-Wake Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Παιδια βοηθεια μου βγαζει αυτο: Αποτέλεσμα Υποβολής Αίτησης Ένταξης στο Μητρώο Δικαιούχων του Επιδόματος Θέρμανσης Η ΑΙΤΗΣΗ ΣΑΣ ΑΠΟΡΡΙΦΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΛΟΓΟΥΣ ΜΗ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΛΟΓΩ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ τι οριο υπαρχει σε περιουσια? Επεξ/σία 4 Δεκεμβρίου 2022 από Allan-Wake
washcloud Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2022 ...τί σε νοιάζει όμως; Σκέφτεσαι να πουλήσεις το σπίτι για να πάρεις κομπολόι (=το επίδομα); (που και να το πουλήσεις - που λέει ο λόγος - μόνο στην φορολογική του '23 θα φανεί. Οπότε....)
Allan-Wake Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2022 2 λεπτά πριν, washcloud είπε ...τί σε νοιάζει όμως; Σκέφτεσαι να πουλήσεις το σπίτι για να πάρεις κομπολόι (=το επίδομα); (που και να το πουλήσεις - που λέει ο λόγος - μόνο στην φορολογική του '23 θα φανεί. Οπότε....) . Ακίνητης Περιουσίας: Η συνολική αξία της ακίνητης περιουσίας, όπως αυτή προκύπτει από την πράξη διοικητικού προσδιορισμού ΕΝ.Φ.Ι.Α. του έτους 2022, υπόχρεου, συζύγου ή μέρους συμφώνου συμβίωσης και εξαρτώμενων, κατά τον ν. 4172/2013, τέκνων, που αναγράφονται στη Δήλωση Φορολογίας Εισοδήματος Φυσικών Προσώπων, του φορολογικού έτους 2021, να μην υπερβαίνει το ποσό των διακοσίων χιλιάδων (200.000) ευρώ για τους άγαμους, τους υπόχρεους σε κατάσταση χηρείας ή εν διαστάσει και το ποσό των τριακοσίων χιλιάδων (300.000) ευρώ για τους έγγαμους ή μέρη συμφώνου συμβίωσης και τις μονογονεϊκές οικογένειες.
Lanike71 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2022 Στις 2/12/2022 στις 5:53 ΜΜ, 5678ioanna είπε Καλησπέρα, κάνοντας πρώτη φορά αίτηση για το επίδομα έγινε αποδεκτή.ωστοσο, είμαι ενοικιαστής σε πολυκατοικία με φυσικό αέριο. Μπορεί να μου πει κάποιος που είναι ο αριθμός παραστατικού εξόφλησης κοινωχρηστων που ζητάει στο πεδίο συμπλήρωσης;;γιατί έχω πάρει παντού και δεν απάντηση δεν βρίσκω... Πάντως πέρυσι, εγώ συμπλήρωνα ως αριθμό τον αντίστοιχο μήνα του λογαριασμού, δηλαδή 11,12,1,2 κλπ. και πληρώθηκα κανονικά.
VasKag Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2022 Δεν ξερω αν εχει ερωτηθει/απαντηθει στις τοσες σελιδες. Εχουμε κανει σαν διαχειριστης πολυκατοικιας την διαδικασια για επιδομα θερμανσης την περιοδο 2014-2015. Κανανε τοτε αιτηση ολοι, και πηραν επιδομα αυτοι που δικαιουνται. Για φετος, κανουν απλως αιτηση αυτοι που μενουν στα διαμερισματα ή πρεπει να γινει ξανα η διαδικασια σαν διαχειριστης?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα