BigBlack Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, Locke_John είπε Για την καταχώρηση παραστατικών, υπάρχει κάποια διορία; Πχ. Μήπως έως 9 Δεκεμβρίου θα πρέπει να έχει περαστεί έστω το 1ο ; Όχι. Τελική διορία είναι τον Μάιο. Υπάρχουν ενδιαμεσες διοριες αλλά όχι υποχρεωτικες, σχετίζονται με τις ημερομηνιες καταβολής του επιδόματος. Επεξ/σία 1 Δεκεμβρίου 2022 από BigBlack 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lanike71 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2022 Το γράφω για όσους είναι σε πολυκατοικία με καύσιμο εκτός πετρελαίου: FAQs_thermansi.pdf (aade.gr) Ερώτηση 13. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
5678ioanna Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2022 Καλησπέρα, κάνοντας πρώτη φορά αίτηση για το επίδομα έγινε αποδεκτή.ωστοσο, είμαι ενοικιαστής σε πολυκατοικία με φυσικό αέριο. Μπορεί να μου πει κάποιος που είναι ο αριθμός παραστατικού εξόφλησης κοινωχρηστων που ζητάει στο πεδίο συμπλήρωσης;;γιατί έχω πάρει παντού και δεν απάντηση δεν βρίσκω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ekrepali Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, 5678ioanna είπε Μπορεί να μου πει κάποιος που είναι ο αριθμός παραστατικού εξόφλησης κοινωχρηστων που ζητάει στο πεδίο συμπλήρωσης;;γιατί έχω πάρει παντού και δεν απάντηση δεν βρίσκω... Πήρες παντού (δηλαδή και στην εταιρία κοινοχρήστων) και δε ξέρουν;Αναγράφεται στο αποδεικτικό εξόφλησης. Αν δεν υπάρχει τέτοιος αριθμός, τότε βάζουν τα λεφτά στη τσέπη μαύρα. Spoiler Επεξ/σία 3 Δεκεμβρίου 2022 από ekrepali Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
methismenokotsani Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλημερα Εχω φυσικο αεριο και αυτονομη θερμανση σε πολυκατοικια Εχω κανει την αιτηση ..Παραστατικα (τωρα για την πρωτη φαση) απο ποιο μηνα και μετα καταχωρουμε; Επεξ/σία 3 Δεκεμβρίου 2022 από methismenokotsani Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
methismenokotsani Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 Περυσι για πχ ειχα δωσει παραστατικα απο 11/21 εως και 2/22 Τωρα τι θελει να πει ο ποιητης με το ..(ολη την χειμερινη περιοδο 21~22) ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BigBlack Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 9 ώρες πριν, methismenokotsani είπε Καλημερα Εχω φυσικο αεριο και αυτονομη θερμανση σε πολυκατοικια Εχω κανει την αιτηση ..Παραστατικα (τωρα για την πρωτη φαση) απο ποιο μηνα και μετα καταχωρουμε; Παραστατικά με κατανάλωση που να έχει διάστημα και από 1η Οκτώβρη και μετά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
methismenokotsani Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, BigBlack είπε Παραστατικά με κατανάλωση που να έχει διάστημα και από 1η Οκτώβρη και μετά. οκ ευχαριστω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
myst77 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, είμαι δικαιούχος του επιδόματος. Έχω φυσικό αέριο. δεν μου ηρθε ακομα λογαριασμος για καταναλωση Οκτωβριου αλλα εχω ηδη αρνητικό υπολοιπο απο το καλοκαιρι , λογω επιστροφων. Όταν μου ερθει ο λογαριασμος και τον επισυναψω στο σύστημα θα βαλω σαν ποσο αυτο που αντιστοιχει στη καταναλωση Οκτωβριου; Το ρωταω γιατι θα ειναι σιγουρα παλι αρνητικό το τελικο ποσο λογω του συμψηφισμου οποτε φοβαμαι μη γινει χαζομαρα επειδη δεν "διασταυρωνεται" η καταναλωση του μηνα που θα συμπληρωσω με το τελικο ποσο που είναι να "πληρωσω" στο τελος του λογαριασμου Επεξ/σία 4 Δεκεμβρίου 2022 από myst77 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Allan-Wake Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Παιδια βοηθεια μου βγαζει αυτο: Αποτέλεσμα Υποβολής Αίτησης Ένταξης στο Μητρώο Δικαιούχων του Επιδόματος Θέρμανσης Η ΑΙΤΗΣΗ ΣΑΣ ΑΠΟΡΡΙΦΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΛΟΓΟΥΣ ΜΗ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΛΟΓΩ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ τι οριο υπαρχει σε περιουσια? Επεξ/σία 4 Δεκεμβρίου 2022 από Allan-Wake Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2022 ...τί σε νοιάζει όμως; Σκέφτεσαι να πουλήσεις το σπίτι για να πάρεις κομπολόι (=το επίδομα); (που και να το πουλήσεις - που λέει ο λόγος - μόνο στην φορολογική του '23 θα φανεί. Οπότε....) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Allan-Wake Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2022 2 λεπτά πριν, washcloud είπε ...τί σε νοιάζει όμως; Σκέφτεσαι να πουλήσεις το σπίτι για να πάρεις κομπολόι (=το επίδομα); (που και να το πουλήσεις - που λέει ο λόγος - μόνο στην φορολογική του '23 θα φανεί. Οπότε....) . Ακίνητης Περιουσίας: Η συνολική αξία της ακίνητης περιουσίας, όπως αυτή προκύπτει από την πράξη διοικητικού προσδιορισμού ΕΝ.Φ.Ι.Α. του έτους 2022, υπόχρεου, συζύγου ή μέρους συμφώνου συμβίωσης και εξαρτώμενων, κατά τον ν. 4172/2013, τέκνων, που αναγράφονται στη Δήλωση Φορολογίας Εισοδήματος Φυσικών Προσώπων, του φορολογικού έτους 2021, να μην υπερβαίνει το ποσό των διακοσίων χιλιάδων (200.000) ευρώ για τους άγαμους, τους υπόχρεους σε κατάσταση χηρείας ή εν διαστάσει και το ποσό των τριακοσίων χιλιάδων (300.000) ευρώ για τους έγγαμους ή μέρη συμφώνου συμβίωσης και τις μονογονεϊκές οικογένειες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2022 ...και...; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lanike71 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2022 Στις 2/12/2022 στις 5:53 ΜΜ, 5678ioanna είπε Καλησπέρα, κάνοντας πρώτη φορά αίτηση για το επίδομα έγινε αποδεκτή.ωστοσο, είμαι ενοικιαστής σε πολυκατοικία με φυσικό αέριο. Μπορεί να μου πει κάποιος που είναι ο αριθμός παραστατικού εξόφλησης κοινωχρηστων που ζητάει στο πεδίο συμπλήρωσης;;γιατί έχω πάρει παντού και δεν απάντηση δεν βρίσκω... Πάντως πέρυσι, εγώ συμπλήρωνα ως αριθμό τον αντίστοιχο μήνα του λογαριασμού, δηλαδή 11,12,1,2 κλπ. και πληρώθηκα κανονικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VasKag Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2022 Δεν ξερω αν εχει ερωτηθει/απαντηθει στις τοσες σελιδες. Εχουμε κανει σαν διαχειριστης πολυκατοικιας την διαδικασια για επιδομα θερμανσης την περιοδο 2014-2015. Κανανε τοτε αιτηση ολοι, και πηραν επιδομα αυτοι που δικαιουνται. Για φετος, κανουν απλως αιτηση αυτοι που μενουν στα διαμερισματα ή πρεπει να γινει ξανα η διαδικασια σαν διαχειριστης? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα